CaddeSelim Bayraktar'ın kitesurf keyfi! 'Uçan adam'

Selim Bayraktar'ın kitesurf keyfi! 'Uçan adam'

20.08.2024 - 08:31 | Son Güncellenme:

'Muhteşem Yüzyıl', 'Ufak Tefek Cinayetler' ve 'Veda Mektubu' gibi yapımlarda yer alan ünlü oyuncu Selim Bayraktar, önceki gün Çeşme'de kitesurf yaparken görüntülendi. Ünlü ismin kitesurf yaptığı anlar hayranlıkla izlendi.

Selim Bayraktarın kitesurf keyfi Uçan adam

'Mehmed: Fetihler Sultanı' dizisinde Çandarlı'yı canlandıran Selim Bayraktar eşiyle birlikte, geçtiğimiz aylarda Nişantaşı'nda görüntülenmişti.

Haberin Devamı

Eşine evde yardımcı olduğunu belirten Bayraktar, "En büyük zevk her sabah kahvaltıyı hazırlıyorum. Mutfakta birlikteyiz. Makarna ve içli köfte yaparım" demişti.

Sık sık spor yaptığı bilinen oyuncu, "Çocukluğumdan beri spor yapıyorum. Böyle bir şeye özel olarak hazırlanmak için yemeğinizi antrenmana göre şekillendirmeniz gerekiyor" ifadelerini kullanmıştı.

KITESURF YAPARKEN GÖRÜLDÜ

Selim Bayraktar, önceki gün Çeşme'de kitesurf yaparken objektiflere yansıdı. Türkiye'nin ilk kitesurfcülerinden Bayraktar, fırsat buldukça bu sporu yapıyor.

Selim Bayraktarın kitesurf keyfi Uçan adam

Yoğun bir sezonun ardından yorgunluğunu atmak için Çeşme'de tatil yapan oyuncu, kitesurf ile objektiflere yansıdı. Profesyonel olarak bu sporu yapan oyuncu, sörf aletiyle havada uçtu.

Haberin Devamı

Selim Bayraktarın kitesurf keyfi Uçan adam