CaddeSeda Bakan'ın canlı şarkı performansı!

Seda Bakan'ın canlı şarkı performansı!

29.01.2015 - 14:04 | Son Güncellenme:

3 Adam programına konuk olan Seda Bakan stüdyoda canlı olarak şarkı söyledi. Kardeş Payı ekibi olarak programa konuk olan Ahmet Kural Murat Cemcir ve Seda Bakan stüdyoda komik anlat yaşattı. Seda Bakan'ın şarkı performansı ise stüdyoyu adeta coşturdu.

Seda Bakanın canlı şarkı performansı

TV 8 ekranlarında Eser Yenenler, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç'un birlikte sunduğu 3 Adam'ın bu haftaki konukları ' Kardeş Payı ' dizisinin oyuncuları Seda Bakan, Ahmet Kural ve Murat Cemcir'di.

Haberin Devamı

DETONE OLDUĞU ANLAR HATIRLATILDI

Programda Seda Bakan'a geçtiğimiz hafta konuk olduğu Dada Dandinista'da detone olduğu anlar hatırlatıldı. Bunun üzerine Seda Bakan kendisini kanıtlamak istedi ve sahneye çıktı.

YİNE BEĞENİLMEDİ

Sahnede Rihanna'nın ' Found Love ' şarkısını söyleyen Seda Bakan'ın performansı ise sosyal paylaşım sitesi Twitter'da alay konusu oldu.

Seda Bakanın canlı şarkı performansı

Erkeksi bir tarafım var

Komedi nasıl?

Komediyi çok sevdim. Drama oynamak ne kadar da insanı yıpratan bir şeymiş... Drama olunca çok pozitif bir duygu barındıramıyorsun içinde. Yani yaşlanıyormuşuz... Böyle gençleştiğimi hissediyorum. Oyuncular genç kalmak istiyorlarsa, komedide oynasınlar.

Rol arkadaşlarınız Ahmet Kural ve Murat Cemcir için ne diyeceksiniz? İyi dost oldunuz mu?

Haberin Devamı

Zaten çok iyi arkadaşlarımdı. Birbirimizi seviyorduk ama bu kadar sık görüşmüyorduk. Projeyle kaynaştık. Allah bozmasın, güzel bir dostluğumuz var.

Bir röportajda erkek muhabbetini sevdiğinizi ve daha çok erkek arkadaşınızın olduğunu söylemişsiniz... Erkek ağırlıklı bir sette çalışmak daha mı rahat?

Erkek ortamında daha yırtıcı olman lazım, seni dinleyebilmeleri için. Çünkü onların kahkahası bile kadın kahkahasından daha baskın oluyor...

Onların içinde var olmayı öğrendim artık. Çocukken de öyleydi, daha çok erkek arkadaşlarım vardı mahallede. Aslında bir cinsiyet ayrımı yapmak istemiyorum ama nedense benim içimde erkeksi bir taraf var. Çıtkırıldım bir kız değilim.