Cadde Seda Bakan ve Nilperi Şahinkaya'nın Bebek keyfi! 'Her an her şey olabilir'

Seda Bakan ve Nilperi Şahinkaya'nın Bebek keyfi! 'Her an her şey olabilir'

05.07.2024 - 08:01 | Son Güncellenme:

Seda Bakan ve kızı Ela, Nilperi Şahinkaya ile birlikte Bebek'teydi. Birlikte oturup sohbet eden ikiliden Bakan, kızı Ela'nın Şahinkaya'yı çok sevdiğini dile getirdi. Ünlü oyuncu, Hadise'nin birlikte rol alacakları projesi hakkında da konuşmayı ihmal etmedi.

Seda Bakan ve Nilperi Şahinkayanın Bebek keyfi Her an her şey olabilir

Seda Bakan, müzisyen Ali Erel ile 2014 yılında hayatını birleştirmişti. Seda Bakan, 2019'da büyük kızı Leyla'yı, ardından da küçük kızı Ela'yı kucağına almıştı.

Haberin Devamı

Şimdilerde yakın arkadaşı Hadise ile birlikte bir projede yer alacak olan Seda Bakan, Bebek'te Nilperi Şahinkaya ile görüntülendi.

HADİSE'YE ÖVGÜLER

Şarkıcı Hadise ile 'Esas Oğlan' adlı dijital dizi projesinde birlikte yer alacak olan Bakan, konuyla ilgili daha önce şu sözleri kullanmıştı:

Hadise çok başarılı. Müzik piyasasında şarkıları ve konser performanslarıyla büyük bir hayran kitlesi kazandı. Sahnedeki enerjisi ve yeteneğiyle göz dolduruyor. Kesinlikle oyunculuk kariyerinde de aynı başarıyı yakalayacak. Aynı projede olduğum için mutluyum.

"BÜTÜN PARKLARI GEZİYORUZ"

Seda Bakan ve kızı Ela, Nilperi Şahinkaya ile birlikte Bebek'teydi. Birlikte oturup sohbet eden ikiliden Seda Bakan, kızı Ela'nın Nilperi Şahinkaya'yı çok sevdiğini dile getirdi.

Bakan, "Biz yazın İstanbul'da olduğumuz anlarda bütün parkları geziyoruz. Yeniköy parkı, Bebek parkı, Sarıyer'deki bir park hepsine gidiyoruz. Bu gün de bu tarafa geldik parka ben de Nilperi'yi aradım ve senin oraya geliyorum evdeysen gel kahve içelim dedim. O da sağ olsun geldi birlikte oturduk. Ela da çok seviyor Nilperi'yi. Sürekli kucağında, onunla çok eğleniyor." dedi. 

Haberin Devamı

Seda Bakan ve Nilperi Şahinkayanın Bebek keyfi Her an her şey olabilir

EVLİLİK VE ÇOCUĞA YEŞİL IŞIK!

Nilperi Şahinkaya ise Seda Bakan'ın kızı Ela'yı kucağına alınca, gazetecilerin "Evlilik düşünüyor musunuz? Siz de anne olmak ister misiniz?" sorusuna gülerek, "Düşünüyorum ben çocuk zaten. Çok seviyorum çocukları. Evlilik de olabilir, her an her şey olabilir." diyerek yanıt verdi.

Seda Bakan ve Nilperi Şahinkayanın Bebek keyfi Her an her şey olabilir

"HADO ÇOK BAŞARILI"

Seda Bakan, Hadise'nin ilk oyunculuk deneyiminde birlikte yer alacakları proje hakkında da konuştu. Bakan, "Hadom'la pazartesi günü sete başlıyoruz. Beklentimiz çok iyi yönde. Hadise'ciğim her alanda çok başarılı." dedi.