CaddeSeda Bakan koşar adım hastaneye girdi: Çok acelem var

Seda Bakan koşar adım hastaneye girdi: Çok acelem var

09.03.2022 - 07:05 | Son Güncellenme:

Bir süredir ekranlardan uzak olan Seda Bakan, önceki gün Maslak’taki bir hastaneye girerken görüntülendi. Aracını valeye bırakıp koşar adım hastaneye giren oyuncu telaşlı haliyle dikkat çekti.

Seda Bakan koşar adım hastaneye girdi: Çok acelem var

2014 yılında Ali Erel ile nikah masasına oturan Seda Bakan, iki yıl önce kızı Leyla'yı dünyaya getirmiş, hamilelik kilolarından da kısa sürede spor yaparak kurtulmuştu.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda "Evlilik çok güzel, tavsiye ederim” açıklamasında bulunan ünlü isim, bu sözlerinin sorulması üzerine, şöyle demişti; “"Evliliği tabii ki tavsiye ediyorum ama şöyle doğru kişi olması gerekiyor. Çok aşırı kıskanç, agresif biriyle de aman evleneyim diye evlenilmez. Çocuk içinde baba olacak kişiyi bulman gerekiyor. Ülkemizde ne kadar ciddi problemler yaşanıyor kadınlara karşı çocuklara karşı, şiddet meseleleri. Bu konulara çok girmek istemiyorum ama herkes bence çok dikkatli olmalı, kadınlar özellikle.”

SEDA'NIN TELAŞI
Seda Bakan, önceki gün Maslak’taki bir hastaneye girerken görüntülendi. Aracını valeye bırakıp koşar adım hastaneye giren oyuncu, yine aynı hızla hastaneden çıkıp aracına yöneldiği sırada "Seda hanım geçmiş olsun, iyi misiniz?  sorularına, "Çok acelem var, iyi günler" şeklinde konuştu ve uzaklaştı.

Seda Bakan koşar adım hastaneye girdi: Çok acelem var

Haberin Devamı

"DANS VİDEOLARI ALDI BAŞINI GİTTİ"
Geçtiğimiz günlerde Etiler'de objektiflere yansıyan oyuncu Seda Bakan, aracını yol kenarına çekip basın mensuplarıyla sohbet etti. Bakan, sık sık gündem danslarıyla ilgili konuştu.

Son dönemde sosyal medya hesabından yayınladığı dans videolarıyla dikkat çeken güzel oyuncu, bu konuyla ilgili sorulara, ”Yani arkadaşlar, ortada her şey sorulacak bir şey yok” şeklinde espri yaptı.

Bir çocuk annesi Bakan, "Spordan sıkılınca dans etmeye başladım, zayıflamak için. O da böyle aldı başını başka bir yere gitti. Bizde koyalım artık videoları dedik" diye konuştu.

Seda Bakan koşar adım hastaneye girdi: Çok acelem var