CaddeŞebnem Dönmez Boğaz'da denize girdi! Siyah bikinisiyle göz kamaştırdı

Şebnem Dönmez Boğaz'da denize girdi! Siyah bikinisiyle göz kamaştırdı

22.07.2024 - 15:21 | Son Güncellenme:

Küçük Sırlar, Yalan Dünya, Kuzey Güney, Medcezir, Avlu, Son Yaz, Zemheri ve Yasak Elma gibi birçok başarılı projede yer alan Şebnem Dönmez, Boğaz'da denize girdi. Ünlü isim o anları sosyal medya hesabından yayınladı.

Şebnem Dönmez Boğazda denize girdi Siyah bikinisiyle göz kamaştırdı

Yer aldığı projelerdeki başarılı oyunculuğuyla adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Şebnem Dönmez, geçtiğimiz ay İzmir'e giderek tatil sezonunu açmıştı. Sevilen isim son olarak Boğaz'da denize girdi.

Haberin Devamı

"EL ELE ÇIKMADIK"

Ünlü oyuncu geçtiğimiz aylarda kendisi gibi oyuncu olan arkadaşı Tuğrul Tülek ile birlikte Etiler'de bir mekandan çıkarken objektiflere yansımıştı. Mekandan el ele çıkan ikili, aşk soruları karşısında panikleyerek; "Biz kol kola çıktık, ne el elesi? Bir doğum gününe gideceğiz. Birlikte kol kola çıktık biz, el ele çıkmadık" açıklamasında bulunmuştu.

DENİZE GİRDİ

 

Son olarak sosyal medya hesabından Boğaz'da denize girdiği anları paylaşan isme sevenlerinden binlerce beğeni ve övgü dolu yorum geldi.

"ŞAHANEYMİŞ"

O anları sosyal medya hesabında paylaşan yıldız "Hayatım boyunca bu şehirde yaşadım ve bu sabah ilk kez Boğaz’dan denize girdim. Şahaneymiş, hep yapalım komşu" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Şebnem Dönmez Boğazda denize girdi Siyah bikinisiyle göz kamaştırdı