Cadde Safiye Soyman: Aldattığını bana hissettirmiyorsa yapsın

Safiye Soyman: Aldattığını bana hissettirmiyorsa yapsın

23.05.2022 - 08:37 | Son Güncellenme:

Safiye Soyman, geçtiğimiz akşam Nişantaşı'nda görüntülendi. Soyman’a Derya Tuna’nın “Çapkınlıkta erkeklerin suçu yok bence. Ben bile güzel kadına dönüp bakarım. Hanımlar bana kızmasın ama kadından bir hareket gelmezse erkeğin yapacağı hiçbir şey olmaz” sözlerinin sorulması üzerine dikkat çeken bir yanıt verdi.

Safiye Soyman: Aldattığını bana hissettirmiyorsa yapsın

'İmparator' lakaplı İbrahim Tatlıses ile 1983'te aşk yaşamaya başlayan, 18 yıllık birlikteliğin ardından yollarını ayıran Derya Tuna, geçtiğimiz günlerde Marmara Park AVM'de düzenlenen 'Kırmızı Koltuk’ adlı sohbet etkinliğinde, Seda Akgül’ün sorularını yanıtlamıştı.

Haberin Devamı

"ÇAPKINLIKTA ERKEKLERİN SUÇU YOK"

Ünlü türkücü ile tanıştığı yıllarda Yenikapı'da bir gazinoda sahne aldığını dile getiren ve Türkiye'nin ilk mankenlerinden olduğunu söyleyen Derya Tuna, çok konuşulan bir açıklamaya imza atmıştı:

Çapkınlıkta bence erkeklerin suçu yok. Ben bile güzel kadına dönüp bakarım. Hanımlar bana kızmasın ama kadından bir hareket gelmezse erkeğin yapacağı hiçbir şey olmaz.

'Çapkınlık' hakkındaki sözleriyle kısa sürede sosyal medyada gündem olan oyuncu, hemcinslerini kızdırmış ve çok sayıda tepki yorumu almıştı.

"ONUN ÜZERİNE SÖZ SÖYLEMEYİN"

Zorlu Raffles Otel’de gerçekleşen moda pazarlama ve alışveriş fuarında, kendi markası ile yer alan Yasemin Şefkatli, kayınvalidesinin tartışma yaratan sözleri hakkında, "O bir şey diyorsa bir bildiği vardır. Ben ne diyeyim ki. Onun üzerine söz söylemeyin. Bir şeyden dolayı söylemiştir” yorumunda bulunarak, polemikten uzak durmayı tercih etmişti.

Safiye Soyman: Aldattığını bana hissettirmiyorsa yapsın

Haberin Devamı

Safiye Soyman, geçtiğimiz akşam Nişantaşı Citys'te görüntülendi. Konserleri için kıyafet bakmaya geldiğini söyleyen Soyman, birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu. Soyman’a Derya Tuna’nın çok konuşulan açıklması sorulması üzerine şunları söyledi:

Derya doğru söylemiş, hep biz kadınlar yapıyoruz değil mi? Gerçekten hemcinslerimiz yapıyor doğru. Çok rahatsız eden erkekler var kadınları ama her şey kadının elinde. İstemezse istemez, reddederse reddeder. Bize de böyle asılanlar oldu, teklif edenler oldu, bakışlar çok önemlidir, göz bakışları. Her şey tabii ki kadınlarda bitiyor

Safiye Soyman: Aldattığını bana hissettirmiyorsa yapsın

"İREM'İN YAPTIĞI DOĞRU"

Muhabirlerin “İrem Derici ve Cem Belevi olayı hakkında neler söylemek istersiniz? Cem Bey’in ikinci telefonu ortaya çıktı, orada çapkınlık yaptığına dair. Siz böyle bir ana denk gelseniz, Faik Bey’e tepkiniz ne olurdu?” sorusuna Soyman “Adam şirket mi yönetiyor? Şirket yönetir, kendi normal özel telefonu çalışası için. Ama aldatma telefonu derseniz bu beni aşar. Böyle bir şeyi Faik Bey’de görsem iş adamı kendisi, iş için derim ama yine de işkillenirim. Hele bir de iş yerinde kalıyorsa telefonu ben de Faik Bey’den şüphelenirim, kızarım. İrem’in yaptığı doğru. Adamın ne demek yani ikinci telefonu? Adamın çapkınlık telefonu olmaz."

"SEVİYORSANIZ ÇOK KARIŞTIRMAYIN"

"Ben eğer kafamda kurduysam, onun telefonunu da karıştırırım ona dedektif de tutarım. Ama adamı seviyorsam o işlere hiç bulaşmam. Bu yüzden eşlerinizi lütfen geçinmek istiyorsanız, seviyorsanız onu çok karıştırmayın. Size belli ediyorsa, gözünüze gözünüze sokuyorsa o zaman hadi yallah deyin” dedi.

Safiye Soyman: Aldattığını bana hissettirmiyorsa yapsın

"BENİM FAİK'İM YAPMAZ"

Haberin Devamı

Muhabirlerin “Gizli yapıyorsa, haberiniz olmadan bir çapkınlık yapıyorsa o zaman birazcık tolerans mı gösterin diyorsunuz?” sorusuna ise “Tolerans değil, benim haberim yoksa yapıyorsa yapıyor ama bana hissettirmesin, bana saygı duysun. Her erkek yapıyordur, çok yapan da vardır kadınlarına. Bu yüzden istisnalar kaideyi bozmaz. Her erkek yapar derken eşlerine tapanları eleyelim. Ama benim Faik’im yapmaz, geçenlerde böyle bir haber çıkmıştı, o herkesin Faik Abi'si. Ama gizli bir yerde yaparsa bırakırım, benimle işin yok hadi yallah der bırakarım" yanıtını verdi. 

Safiye Soyman: Aldattığını bana hissettirmiyorsa yapsın