CaddeSadakatsiz Asya Günalan kim, gerçek adı ne? Bennu Yıldırımlar kaç yaşında, nereli, kimdir?

Sadakatsiz Asya Günalan kim, gerçek adı ne? Bennu Yıldırımlar kaç yaşında, nereli, kimdir?

20.05.2021 - 00:11 | Son Güncellenme:

Sadakatsiz dizisinde Asya Günalan karakterine hayat veren Bennu Yıldırımlar gündeme geldi. İzleyenler Bennu Yıldırımlar kimdir sorusuna yanıt arıyor. Asya'nın geçmişinden gelen Asya Günalan kim sorusu merak konusu.

Asya Günalan'ı kim oynuyor? Kanal D'nin en çok izlenen dizisi Sadakatsiz'de Bennu Yıldırımlar rüzgarı esiyor. Asya'nın babasının nişanlısı olduğu bilinen Asya Günalan dikkat çekti. Peki Bennu Yıldırımlar kim, nereli? İşte, detaylar...

Haberin Devamı

ASYA GÜNALAN KİM?

Sadakatsiz dizisine katılan Asya Günalan, Asya'nın babasının nişanlısıdır. Yeni bölümlerde de dengeleri değiştirmesi bekleniyor. Asya ile konuşması da yeni bölüme damga vurdu.

BENNU YILDIRIMLAR KİMDİR?

Yıldırımlar, 22 Kasım 1969 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Erenköy Kız Lisesi mezunudur. 1990 yılı Haziran ayında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. 1990-1991 yıllarında İngiltere Londra Westminster Adult Education Institute'te drama üzerine kurs gördü.

31 Mayıs 2016 tarihinde Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda Shakespeare'ın "12. Gece" adlı oyununda Olivia karakterini canlandırmıştır. 1995 yılından bu yana İstanbul Devlet Tiyatroları oyuncusu Bülent Emin Yarar'la evli ve Ada adında bir kız çocuk annesidir.