CaddeRobert De Niro vasiyetini açıkladı! 'Mezar taşıma bunu yazdıracağım'

Robert De Niro vasiyetini açıkladı! 'Mezar taşıma bunu yazdıracağım'

15.09.2024 - 14:48 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz sene mayıs ayında yedinci kez baba olan Oscar ödüllü oyuncu Robert De Niro, mezar taşına "Elimden gelenin en iyisini yaptım" sözlerini yazdıracağını açıkladı.

Robert De Niro vasiyetini açıkladı Mezar taşıma bunu yazdıracağım

Oscar ödüllü usta aktör Robert De Niro geçtiğimiz mayıs ayında yedinci kez baba olduğunu duyurmuştu. Yıldız oyuncu, Tribeca Film Festivali'ne çocuğunun annesi Tiffany Chen (45) ile katılmış ve ilk kez bir etkinlikle birlikte görüntülenmişti.

Haberin Devamı

Daha önce 79 yaşında baba olmanın nasıl bir his olduğu hakkında konuşan oyuncu, kızından sevgi dolu sözlerle bahsetmişti.

"UZUN SÜRE ETRAFTA OLMAK İSTİYORUM"

79 yaşında baba oldum, harika bir his. Ona baktığımda dert ettiğim her şey uçup gidiyor. Büyüdükçe nasıl olur bilmiyorum ama düşünüyor, her şeyi gözlemliyor ve izliyor. İnanılmaz bir şey. Bunun tadını çıkarmak için olabildiğince uzun süre etrafta olmak istiyorum.

"ELİMDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPMAYA ÇALIŞIYORUM"

81 yaşındaki oyuncu, Who's Talking to Chris Wallace adlı programa konuk oldu. ABD'li isim, sunucu Chris Wallace'ın kendini bir baba olarak nasıl tanımladığı sorusuna; "Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum" diye yanıt verdi.

"BENİ BAĞIŞLAYIN"

Robert De Niro, yaşadığı hayatı nasıl değerlendirdiği yönündeki soruya ise, "Mezar taşıma da bunu yazdıracağım. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Beni bağışlayın." cevabını verdi.

Ünlü oyuncunun yanıtları ise sunucuyu şaşırttı. Wallece, bu cevapların üzerine şaşkınlığını gizleyemedi ve 'Neden? İyi bir baba olamadınız mı?' dedi. Robert De Niro ise bu soruya: 'Hayır.. Sadece yapabildiğimin en iyisini yapmak için uğraştım. Bütün söyleyebileceğim bu' şeklinde cevap verdi.

Haberin Devamı