R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Bu yeniayda zihinsel enerjimizi, düşüncelerimizi daha yapıcı bir dengede tutmaya çalışalım. Sevgili okurlar, bugün öğle saatlerine doğru Başak burcunda bir yeniay gerçekleşiyor. Yeniay derecesinin Mars ile kare açı yapıyor olması, önümüzdeki iki hafta süresince çevremize son derece yüksek ve gergin sayılabilecek enerjiler getirmekte. Mars’ın yeniay derecesine zarar veriyor olması bu dönemde sözlerimize, düşüncelerimize, genel olarak hareket ve iletişim içinde olduğumuz konulara güçlü bir mücadele isteği ve hırs getirmekte. Eğer Mars’ın getirdiği bu güçlü enerjiyi doğru şekilde yönetebilir ve kullanabilirsek, düşüncelerimizi daha inandırıcı ve dikkat çekici şekilde kullanabiliriz. Ancak sert bir açı aynı zamanda kolayca alev alabilecek tartışmalara, kavgalara ya da kazalara da yol açabilir. Bu nedenle astrolojik haritanızda İkizler burcunun olduğu evin konularında iki kere dikkatli ve sakin kalmaya çalışalım.

Haberin Devamı

Yeniay sırasında Akrep burcunun yükseliyor olması Mars’ın gücünün çok daha belirgin hale getiriyor. Bu dönemde grup çalışmaları, sosyal konular, iş hayatını ilgilendiren alanlarda ve özellikle politikada, mecliste daha gergin ve huzursuz bir atmosferle karşılaşabiliriz. İş ve çalışma alanında iyi organize ve hazırlıklı olmak enerjimizi doğru yönde kullanmamıza yardımcı olacak. Ayrıca bu dönemde gerek aşkta, gerekse değer verdiğimiz ve parasal açıdan önemli saydığımız alanlarda bizi engelleyen ve memnuniyetsizlik durumlar gündeme gelebilir. Venüs’ün yaptığı sert açılar ilişkilerimize ve keyif almak istediğimiz konulara daha sert ve kopartıcı olabilecek sonuçlar getirebilir. İlişkilerimizde kendimizi ani bir karar vermek durumunda bulabilir ve parasal konularda da sınırlama ve engelleri görmek durumunda kalabiliriz.

Yükselene göre

Önümüzdeki iki hafta süresince, yükselen burcunuz Koç ise özellikle iş ortamında, çalışma koşullarınızda daha yüksek bir enerji ve mücadele getiren koşullar var. Sağlık, düzen, iletişim ve yolculuklarda, konuşmalarınızda daha özenli olmaya bakmalısınız. Eğer Boğa ise sevdiklerinizle ilgili konular, çocukları ilgilendiren koşullar daha fazla harcama ve masraf getirebilir. Birikimlerinizi değerlendirirken aceleci olmamalısınız. Masraflar artıyor ve spekülatif konulara da dikkat edin. Eğer İkizler ise özellikle yeni girişimler, başlangıçlar dikkat çekiyor. Aynı zamanda evinize, ailenize yönelik konularda, babanızla ilgili olabilecek durumlar içinde daha fazla mücadele gerekebilir. Eve, toprağa yönelik konularda da başlangıçlar var. Eğer Yengeç ise çevrenizdeki hareketlilik artmakta. Konuşmalar, hareket ve ziyaret içeren konularda daha sakin ve programlı olmaya çalışmalısınız. Elde olmayan ya da gizli kalan şeyler huzursuz edici olabilir. Eğer Aslan ise iş ve para konularında yeni istekler ve girişimler gündeme gelebilir. Gruplar içinde daha sakin ve dengeli olmaya bakın. Sosyal konular maddi durumunuzu etkileyebilir. Parasal konularda yeni planlar yapmak gerekebilir. Eğer Başak ise kişisel alanda çok şey yapabilir ve adım atabilirsiniz. Ancak iş hayatında sizi daha mücadeleci kılan durumlar da var. Biraz daha sakin ve sağduyulu davramak gerekiyor.

Haberin Devamı

Eğer yükselen burcunuz Terazi ise bu dönemde sizi uğraştırabilecek, bazı elde olmayan durumlar gündeme gelebilir. Eğitim, medya ya da uzaklarla ilgili konularda yeni istekler var. Yine de henüz hazır olmayan koşullara dikkat etmelisiniz. Eğer Akrep ise hedeflerinize yönelik daha etkin olabilirsiniz. Gruplar, iş hayatındaki hedefler ve takım çalışmaları da önemli. Finansal işlere ve başkalarından beklentilerinize daha sakin yaklaşmalısınız. Eğer Yay ise bazı karşıtlıkları ya da ilişkilerinizi daha dikkatli yönetmek durumundasınız. İş hayatına önemli bir vurgu söz konusu. Yeni işler, çabalar artmakta. Eğer Oğlak ise uzaklarla, yabancılarla ilgili olabilecek işler, onay bekleyen bir konu da yolculuklar sizi meşgul edebilir. Çalışma ortamına ve sağlık konularına da dikkat edin. Enerjinizi dağıtmamaya bakın. Eğer Saka ise bazı stresler, endişeler olabilir. Finansal işlerde yeni bir koşullar var. Ancak çocuklarla ilgili harcamalar ya da spekülatif durumlara da dikkat etmelisiniz. Eğer Balık ise koşullar çok fazla elinizde olmayabilir. Evliliğinizde ya da ortaklı konularda, ilişkilerde hassasiyetler artabilir. Eve, ailenize yönelik konularla, iş hayatında bazı sonlanmalarla ilgilenebilirsiniz.

Haberin Devamı

Hafta sonu için

27 Ağustos 2022 Cumartesi

Koç

Bugün Başak burcunda yeniay gerçekleşiyor. Enerjinizi daha verimli konulara ayırmaya, düzene girmeye çalışabilirsiniz.

Boğa

Bugün Başak burcunda yeniay gerçekleşiyor. Hayatın güzel yönlerine zaman ayırmaya bakmalısınız.

İkizler

Bugün Başak burcunda yeniay gerçekleşiyor. Bugün evinizi, ailenizi ilgilendiren konulara daha odaklı olabilirsiniz.

Yengeç

Bugün Başak burcunda yeniay gerçekleşiyor. Konuşmalar, ziyaretler ve zihinsel açıdan canlı olabileceğiniz bir gündesiniz.

Aslan

Bugün Başak burcunda yeniay gerçekleşiyor. Parasal konular ve birikimleriniz üzerinde daha çok düşünebilir ve yenilik arayabilirsiniz.

Başak

Bugün Başak burcunda yeniay gerçekleşiyor. Kişisel açıdan önem taşıyan konular ve kendinizi daha girişken hissedebileceğiniz fırsatlar bulabilirsiniz.

Terazi

Bugün Başak burcunda yeniay gerçekleşiyor. Bugün pek farkında olmadığınız konular ve hassasiyetler gündeme gelebilir. Aceleci olmamalısınız.

Akrep

Bugün Başak burcunda yeniay gerçekleşiyor. Hedeflerinize yeniden odaklanmak ve daha kararlı davranmak mümkün.

Yay

Bugün Başak burcunda yeniay gerçekleşiyor. Sorumlu olabileceğiniz ya da yükümlülükleri öne çıkaran gelişmeler gündeme gelebilir.

Oğlak

Bugün Başak burcunda yeniay gerçekleşiyor. Düşüncelerinizde daha iddialı davranabilirsiniz. Uzaklarla ilgili işler de önemli sayılabilir.

Saka

Bugün Başak burcunda yeniay gerçekleşiyor. Bugün gereksiz endişelere kapılmamalı ve ortaklı konularda daha sakın düşünmeye gayret etmelisiniz.

Balık

Bugün Başak burcunda yeniay gerçekleşiyor. Dolayısı ile karşılıklı konular, ilişkilerde hassasiyet yaratabilecek bazı gelişmeler gündeme gelebilir.

28 Ağustos 2022, Pazar

Koç

Bugün biraz çaba ile olsa da çok şey yapabilirsiniz. Tembellik etmemeli ve eksik kalan şeyleri tamamlamaya gayret etmelisiniz

Boğa

Bugün Ay Başak burcunda iken son derece şanslısınız ve önünüze gelen şartları iyi değerlendirmelisiniz. Aşk ve yaratıcılık içeren konular öne çıkıyor.

İkizler

Bugün kendi özelinizde ve evinizde çok daha hareketli ve istekli olabilirsiniz. Ailevi konular, yerleşimler ve uzaklarla ilgili işler birden gündeme gelebilir.

Yengeç

Gün içerisinde hareket, ziyaretler ve konuşmalar gündeme geliyor. Sizi duygusal açıdan daha mutlu kılan haberler de alabilirsiniz.

Aslan

Parasal konularda daha çok şey yaparak, fırsatları değerlendirebileceğiniz günlerdesiniz. Aradığınız desteği bulmakta da şanslı sayılırsınız.

Başak

Bugün Ay burcunuzda ilerlerken kişisel girişimlerde ve istekleriniz önünüz çok açık. Ancak aşırı abartılı olmamakta da fayda var.

Terazi

Bugün geçmişten gelen bir konu size rahatlama ve psikolojik açıdan destek getirebilir. Ancak fikirlerinizde daha esnek olmaya gayret etmelisiniz.

Akrep

Bugün sosyal alanda, arkadaşlıklar içinde çok daha canlı ve iyimser olabilirsiniz. Beklentilerinizin gerçekleşebileceği bir gündesiniz. Çok şey öğrenebilirsiniz.

Yay

Bugünü boş geçirmemeli ve hedeflerinize odaklanmalısınız. İş ya da sizi öne çıkarabilecek bir alanda çok daha aktif ve girişken olabilirsiniz.

Oğlak

Bugünü iyi değerlendirmeye bakın. Kendinizi geliştirebilecek imkanlar ve iyimser bir enerji söz konusu. Hareketlisiniz.

Saka

Bugün kendinizi duygusal açıdan kapatmamalı ve yeniliklere daha açık durmalısınız. Beklenmedik durumlar hayatınızı yenileyebilir.

Balık

Bugün ilişkileriniz açısından çok hareketli ve iyimser olabilirsiniz. Yüksek beklentileriniz var ve şans getiren koşullar içindesiniz.