R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

İkizler burcunda küçülmekte olan Ay, çok kararlı ve net olmayan koşullar sergiliyor. Şansımızı zorlamak yerine, duygusal isteklerimizi ve niyetlerimizi anlayalım. Bilgi ve değerlendirmeler pek açık olmayabilir. Şanssızlıklarla sık karşılaşabiliriz. Değişiklikler gerektiren durumlar var. Düşüncelerimizi doğru bir yöne çevirmeye bakalım. Sabah alım-satım işleri açısından hızlı adımlar mümkün. Değişikliklere de hazır olmalıyız.

KOÇ: Düşüncelerinizi ortaya koyacağınız dinamik bir gündesiniz. Başkalarıyla fikir alışverişi içinde olmak, yeni desteklerden fayda sağlamak söz konusu olabilir Anlaşmalar ve işbirlikleri açısından yapıcı etkiler söz konusu. Sosyal çalışmalar daha fazla gündeme gelebilir. Günlük hayatın içinde ilerlemek için daha esnek planlar yapmalısınız.

Haberin Devamı

BOĞA: Düşünceleriniz maddi konulara odaklanmış durumda. Para konularına mantıklı çözümler getirmeye çalışacağınız bir gündesiniz. İletişim konularına yönelik becerilerinizi kullanarak kazanç sisteminizde değişiklikler yapabilirsiniz. Yine bu dönem aynı anda birden fazla konu, ortak hareket edebileceğiniz iş konuları öne çıkabilir.

İKİZLER: Kendinizi yeniliklerin içinde bulacaksınız. Ay burcunuzda iken düşündüğünüz değişikleri hayata geçirmek için enerjiniz ve motivasyonunuz yüksek. Sizi heyecanlandıran uğraşlara, zihinsel çalışmalara öncelik vereceksiniz. Zira yükseköğrenimle ilgili önemli beklentiler içinde bulunuyorsunuz. Sosyal çalışmaların sorumlulukları olabilir.

YENGEÇ: Kendinizle ilgili bazı şüpheler ve endişeler öne çıkabilir. İfade edemediğiniz konular büyük korku kaynağı haline gelebilir. Özelikle kardeşlerle ya da eğitimle ilgili planlarınızda aksaklıklar söz konusu olacaktır. Geçmişten gelen dedikodulara kulak asmamalısınız. Evde başlayan süreç eldeki kaynaklar konusunda size bazı uyarılar verecektir.

ASLAN: Ortak çalışmaların keyifli ilerleyeceği bir gündesiniz. Kendi kafa denginiz ancak değişik kişilerle arkadaşlık etmek isteyeceksiniz. Bu dönemde kafanızı kurcalayan gelecekle ilgili konularda sizi oyalayacak. Yeni önerilere açık olduğunuzda, arkadaşların fikirleri size yol gösterebilir. Sosyal organizasyonlarda yeni paylaşımlar gündeme gelebilir.

Haberin Devamı

BAŞAK: İşte daha somut planlar yapmanız ve kariyer hayatınızda süregelen gelişmeleri izlemeniz gereken bir gündesiniz. Yeni sorumluluklar aldığınız bu dönem akıcı şartları yönetecek durumdasınız. Daha çok zihinsel çalışma yapabilir, işle ilgili toplantılarınızı organize edebilirsiniz. İşe ait konularda yaratıcı düşüncelerle ilerlemek mümkün.

TERAZİ: Duygusal açıdan canlı ve girişken hissettiğiniz bir gündesiniz. Başkalarından alacağınız fikirlerle yola çıkmak isteyebilirsiniz. Özellikle uzaklardan gelen haberler, hukuki konular sizi meşgul edecek öncelikler. Entelektüel uğraşların getirdiği sorumluluklar da önem kazanabilir. Düşüncelerinizi zenginleştirecek temalar üzerinde durabilirsiniz.

AKREP: Biraz esnek olmalı, bu ara kronikleşen bağımlılıklarınıza göz atmalısınız. Duygusal açıdan huzursuz edici bağları bu sayede aşma şansınız olacak. Çift durumların getirdiği riskler ortak para konularını öne çıkarabilir. Fikir ayrılıklarına dikkat edin. Kişisel adımlarınızda ise acele etmeyin. İşten kaynaklanan zorunlu sorumluluklar sizi zorlayabilir.

Haberin Devamı

YAY: Başkaları ile bir arada olacağınız entelektüel çalışmalar gündeme gelecek. Yeni ortaklıklar kurmak, düşüncelerinize sıkı sarılmak yolu ile harekete geçebilirsiniz. Sosyal açıdan harekete kazanan ilişkiler size destek verecek kişilerle bir arada olacaksınız. Ortaklıkların finansal yanına yönelik gelişmeler, yeni ilişkiler söz konusu olabilir.

OĞLAK: İş ortamında yeni bir işe başlamak yerine, çalıştığınız konuların üzerinden geçmeniz faydalı olabilir. Huzursuz eden iş ilişkileri adına esnek olmakta yarar var. Verim alınması gereken konular, detaylı uğraşlara dikkatiniz vermeye çalışın. Günün akışı değişebilir. Bir takım yazışmalar ve konuşmalar içinde yer almanız gerekebilir.

KOVA: Kendinizi çok hareketli ve enerjik hissedebilirsiniz. Üzerinde uğraşmaya istekli olacağınız konulara yöneliyorsunuz. Sosyal ortamlar, zihinsel uğraşlar verimli zamanlar getirebilir. Özellikle gruplar içinde eyleme geçirici yeni bir ortam yaratılabilir. Duygusal ilişkiler ve aşk hayatında da canlı bir gün olacak. Aktiviteler sizin için keyif verici olacak.

BALIK: İş temposunun yükselmesi size yeni planlar yaptırabilir. Disiplinli hareket etmeli, dikkatinizi evde yapılması gereken işlere vermelisiniz. Artan kalabalık, ya da konuşulması gereken konular size fazladan sorumluluk getirebilir. Yerleşimle ilgili sorunlar, getireceği fazladan harcamalar zorlayıcı olacaktır. Yanlış fikirlerle hareket etmeyin.