R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Yengeç burcundaki yeniayın getirdiği hareketlilik devam etmekte. Niyetlerimize odaklanalım. Güvene ihtiyacımız var. Bizi duygusal açıdan harekete geçiren konulara zaman ayırabiliriz. Evimize yönelik bir iş, çocuklarla, ailemiz ile ilgili bir konuda daha çok şey yapabilir ve öne çıkabiliriz. Seçimler önemli olabilir. Kendimizi daha heyecanlı ve hevesli bulabiliriz. Tepkilerimize önem vermeliyiz.

KOÇ: Bugün evde güvenliği sağlama çabalarınız nihayet meyvelerini verebilir. Özel hayatta yaşanan sorunlar ise sizi daha anlayışlı olmaya zorlayacak. Günün ilerleyen saatlerine odaklanmak ve biraz keyiflere yer açmak isteyebilirsiniz. Coşkulu olacağınız şartlar bulacaksınız. Yaratıcı etkiler dikkat çekici imkânlar getirebilir.

Haberin Devamı

BOĞA: İletişim ve zihinsel konular yine bütün gün gündeminizi meşgul etmeye devam edecek. Eğitim çalışmalarında alınan sonuçlarla yön değişikliği yapmaktan yanasınız. Ancak kişisel adımlar atmakta zorlanabilirsiniz. Yeni haberler, sözlü ya da yazılı çalışmaların getirdiği yoğunluk ise sizi başka kararlara itebilir.

İKİZLER: Gereksiz harcamalar sizi yeni düşüncelere itiyor. Daha temkinli olmalı, bütçenizi zorlayan adımlardan kaçınmalısınız. Günün ilerleyen saatlerinde temponuz yükselecek. Başkalarını etkileyebileceğiniz konuşmalar öne çıkabilir. Kardeşler ve yakınlar iletişiminizde daha esnek olmaya çalışın. Moraliniz yükselecek.

YENGEÇ: İlişkilerde ben sen teması bazı huzursuzluklar ve duygusal gerginlikler getirebilir. Bu nedenle yeni kararlar ve net sonuçlar almak için erken bir dönem. Ay burcunuzda size başka öncelikler de getiriyor. Ortaklıkların parasal yanına yönelik değişiklikler içindesiniz. Finansal açıdan ani destekler gelebilir.

ASLAN: Gün içinde yavaş yavaş üzerinizdeki baskılar azalmaya başlayacak. İlerleyen saatlere kadar hazırlık yapmalı, eldeki işleri tamamlama çabası göstermelisiniz. Biraz dinlenmek ve Ay burcunuza geçtiğinde harekete geçmeniz çok faydalı olabilir. Dışadönük olacağınız bir akşam planlayabilirsiniz. Akışta kalmaya özen göstermelisiniz.

Haberin Devamı

BAŞAK: Bugün daha çok önemli işleri tamamlamak ve yeni öncelikler belirlemek istiyorsunuz. Akışta kalmaya özen göstermelisiniz. Gelecekle ilgili planlarınız size ümit verecek. Daha sonra biraz iç dünyanıza dönebilirsiniz. Ancak bu durum başka işlerinizi aksatmanıza neden olmamalı. Daha uzak görüşlü fikirler edinmenizde büyük fayda var. 

TERAZİ: Kariyer planlarınız, üstlerle ilişkiler tüm canlılığını koruyor. Ancak evde sizi bağlayan sorunları tamamlamaya gayret edin. Günün ilerleyen vakitlerinde sosyal ilişkilere ait gelişmeler olacak. İş hayatını içine alan organize konular devam edecek. Takım çalışmalarında destek almakta pek şanslı olmayacaksınız.

AKREP: Yabancılarla ilgili işleriniz ve karşılıklı beklentilerin sonuçları üzerinde kafa yoracaksınız. İşle ilgili kısa yolculuklar ve görüşmeler sürebilir. Sonra iş hayatına yönelik kararlar ve somut beklentiler öne çıkacak. Daha fazla dikkat çekmeyi başaracaksınız. Sorumluluk getiren pek çok konuya hâkim olma beceriniz göstereceksiniz.

Haberin Devamı

YAY: Ortak para konuları ve yatırımlarla ilgili planların hızlanması söz konusu olabilir. Bazı pürüzlere rağmen, istediğiniz destekler ve sonuçlar üzerinden ilerleyebilirsiniz. Ortaklaşa konularda sizi bağlayan sorumlulukları, finansal anlaşmaları yönetmek için kontrollü olmalısınız. Yurt dışından gelecek haberler olabilir.

OĞLAK: Özellikle ortaklaşa konular ve evlilik temalarında hareketli bir gün. Bazı karşıtlıklara rağmen tutarlı olmayı başaracaksınız. Kısa süre önce başlattığınız işlerin sonuçlarını yönelik gelişmeler olabilir. Beklentilerinizi ortaya koymalı, eşin hayatında yaşanan gelişmeleri dikkate almalısınız. Parasal açıdan sizi etkileyecek gelişmelere hazır olun.

KOVA: Bu hafta pek çok biriken işin üstesinden gelmeyi başarabildiniz. Şimdi sağlık ve düzenle ilgili işleri ve değişik yöntemler deneyeceğiniz konulara odaklanabilirsiniz. Daha sıkı çalışarak günün ilerleyen saatlerine planlar yapabileceksiniz. İlişkiler ve yakın arkadaşlıklar size yeni konular taşıyacak. Biraz sabırlı olun.

BALIK: Yavaşlamalı ve günün ilerleyen saatlerinde başlayacak tempoya göz atmalısınız. Günlük rutinler, iş ortamında yönetilmesi gereken konular sizi yakından etkileyecek. Özellikle düzeni koruma çabanız bazı sorumlulukları aksatmanıza yol açmamalı. Gelecekle ilgili önemli arayışlar bazı stresler yaşamanıza neden olabilir