R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Bugünlerde ateş ve hava elementindeki vurgular pek çok yeni düşünce ve projeyi öne çıkarıyor. İlham alabiliriz ancak maddi konularda dikkatli olmalıyız. Koç burcundaki Ay, düşüncesizce çıkışlara işaret edebilir. Enerjimizi, gücümüzü planlı kullanalım. Ay’ın büyümesi hedeflerimizde hızlı davranabileceğimizi gösteriyor. Başlangıçlar için istekliyiz. İkili ilişkilerde uyanık olalım. Hayalci olduğumuz durumlar yüzünden karmaşa gündeme gelebilir.

KOÇ: Haftanın son iş gününde dopdolu ve dinamik enerjilerle birliktesiniz. Ay burcunuza geçerek planlarınızı daha net ortaya koyma şansı vermekte. Kişiliğinizin güçlü yanlarını kullanarak başkalarını etkileyebilirsiniz. Ancak ilişkilere yansıyacak fevri yanlarınıza dikkat etmelisiniz. Karşılaşacağınız yeni gelişmeler yaratıcı yanlarınızla öne çıkabileceğiniz fırsatlar getirecek.

Haberin Devamı

BOĞA: Bugün sizin dışınızda gelişebilecek pek çok riskle karşı karşıya gelebilirsiniz. Olaylara daha temkinli yaklaşmalı ve kendinizi korumalısınız. Belki de geçmişle ilgili konulara daha fazla odaklanmanız gerekebilir. Farkında olmadığınız durumlar, gerçeklerle yüz yüze olacağınız gelişmeler getirebilir. Bu arada eldeki kaynakların daha dikkatli kullanmanız ve aşırı iyimserlikten kaçınmanız gereken bir süreçtesiniz.

İKİZLER: Haftanın son iş gününde sizi pek çok açıdan etkileyen olumlu gelişmeler var. Sosyal çevrenizde sizi harekete geçirecek değişiklikler olacak. Başkalarından destek görmeniz ve eldeki çalışmalara hız vereceğiniz söylenebilir. Bu dönemde gruplar içinde yaşanan yenilikler farklı hedefleri beraberinde getirecektir. Aşk hayatında yaşadığınız ikilemler ise sorun yaratabilir.

YENGEÇ: Bugün iş hayatınızda önemli bir süreçten geçebilirsiniz. Yenilenmelere açık olmayı başarmanız halinde hayatınızda olumlu yönde çok şey değişebilir. Kendinize daha farklı hedefler belirlemek üzere harekete geçebilirsiniz. Aldığınız sorumluluklar da belirleyici olacak. Bu arada yükselen iş temposu duygusal olarak sizi yorabilir. Tepkilerinizi üstlerle ilişkilere yansıtmaktan kaçınmalısınız.

Haberin Devamı

ASLAN: Kendinizi dışadönük ve iyimser hissettiğiniz bir gündesiniz. Önemli başlangıçlar yapacağınız eğitsel çalışmalarda yeni konular üzerinden ilerleyebilirsiniz. Aynı zamanda hayatınıza girecek farklı kişilerden çok şey öğreneceksiniz. Size yarar sağlayacak değişik bağlantılar, beklenmedik sürprizler hayatınıza girebilir. Şu dönem hukuki konularda ilerletmekte zorluklar yaşanabilir.

BAŞAK: Ortak kaynaklar alanında parasal sorunlar sizi gün boyunca meşgul edebilir. Kararlarınızda acele etmemeli beklenmedik gelişmeleri dikkate almalısınız. Aniden ortaya çıkan ödemeler veya ortağın para durumundaki değişiklikler sizi zorlayabilir. Riskleri görerek adım atmalısınız. Yakın ilişkilerde yaşanan yenilenmelere uyum gösterme çabanız sizin için yorucu olabilir.

TERAZİ: Tüm gün boyunca evlilik hayatı, ortaklıklar ve anlaşmalar üzerinizde baskı kurabilir. Daha fazla güven aradığınız bu dönemde ani kopuşlar sizi sarsabilir. Hayatınıza giren yeniliklere uyum göstermeye çalışmalısınız. Yeni anlaşmaların dikkat çekeceği bu süreçte daha temkinli olmanız gerek. Özel hayatınıza yansıyan bazı mücadeleler sizi zorlayabilir.

Haberin Devamı

AKREP: Bugün özellikle çalışma ortamınızda bazı gerginlikler yaşayabilirsiniz. Son zamanlarda iş ortamında yaşanan değişikliklere yenileri eklenebilir. Çalışma koşullarınızı yeniden kurarak ve daha farklı teknikler kullanarak işteki problemleri aşabilirsiniz. Ancak çalıştığınız kişilerle fikir ayrılıkları yapmak istediklerinize engel oluşturabilir.

YAY: Bugün size yeni hevesler ve yenilikler getiren durumlar öne çıkıyor. Kendinizi her açıdan keyifli ve hareketli hissedebilirsiniz. Değişik hobilere ve alternatif uğraşlara yönelerek keyifli çalışmalar yapabilirsiniz. Birtakım fiziksel aktiviteler ve spor faaliyetlerine de zaman ayırabilirsiniz. Aşk ilişkilerinizde yenilenme yaşadığınız bu günde oldukça özgür hareket edeceksiniz.

OĞLAK: Evdeki sorumluluklarınız bugün büyük ölçüde ön plana çıkabilir. Aile içi huzursuzlukların artması ile planlarınız aksayabilir. Yaşadığınız yer ile ilgili pek çok koşturmaca içinde olmanız gerekebilir. Biraz sakin olmanız ve planlı ilerlemeniz sizin lehinize olacaktır. Eldeki kaynakların riske atılmaması gereken bu günlerde destek almanızda büyük fayda var.

KOVA: Haftanın son gününde son derece hareketli ve dinamik bir ruh hali içindesiniz. Sizi canlı tutan ve yeni fikirler üretmenizi sağlayan zihinsel çalışmalar içinde olabilirsiniz. Ani fikir değişiklikleri yerine var olanı geliştirmenizde ve yeni bilgilere açık olmanızda fayda var. Yakın çevrede yaşanan ve kardeşleri içine alan gerginlikleri büyütmeden, kendi kişisel planlarınıza öncelik vermelisiniz. Sürpriz haberler sayesinde keyfiniz yerine gelebilir.

BALIK: Para durumunuzu yeniden gözden geçirmeniz gereken bir gündesiniz. Zira ileriye dönük maddi planlarınızın ne kadar hayata geçebilir olduğu zihninizde endişe yaratabilir. Bazı engeller planlarınızı aksatabilir. Diğer yandan yeteneklerinizi sayesinde kazançlarınızı artırabilirsiniz. İş hayatında yenilenmeler yaşamanız size maddi açıdan yeni kaynaklar getirecektir.