R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Gökyüzü özellikle karar verirken uyanık olmamız gerektiğini anlatıyor. Mars-Neptün kare yaptığı zamanlarda yeteri kadar kararlı hissedemeyebiliriz. Aldatıcı koşullar gündeme gelebilir. Maddi konularda bizi kısıtlayan durumlar yaşayabiliriz. Dikkatli olalım. Boğa burcundaki Ay güven ve huzur aradığımız konularda engellerle karşılaşabileceğimizi gösteriyor. Belirsizlikler olabilir. İdealize ettiğimiz bir kişi ya da konu yüzünden zor durumda kalabiliriz. 

KOÇ

Bugün de parasal konularda dalgalanmalar gündeminizi meşgul etmeye devam edebilir. Harcamalarınızı kontrol etme konusunda çok daha dikkatli olmalısınız. Bugün kişisel yeteneklerinizle ilgilenebilir, bu konuda donanımızı arttırmak isteyebilirsiniz. Elinizdekiler daha iyi değerlendirmeye bakın. Zevkler için aşırı harcama yapmaktan kaçınmalısınız.

Haberin Devamı

BOĞA

Başlangıçlar yapmak için kendinizi hevesli hissedebilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularla ilgilenebileceğiniz bir gündesiniz. Fırsat buldukça, kendiniz için para harcamaktan çekinmeyeceksiniz. Gün içinde yabancılardan destek alabilirsiniz. Psikolojik açıdan size iyi gelecek yolculuklara çıkabilir ve bu arada önceliklerinizi yeniden belirleyebilirsiniz.

İKİZLER

Arkanızdan iş çeviren kişilerden dolayı bazı kayıplar yaşayabilirsiniz. Gün içinde daha kararlı olmaya çalışmanızda fayda var. Sizden saklanan konularla karşılaşabilirsiniz. Duygu karmaşaları yaşayabilirsiniz, gün içinde sabırlı olmanız sizin hayrınıza olacak. Geçmişten kaynaklanan konular da gündeme gelebilir. Eski arkadaşlarla bir araya gelmeniz de mümkün.

YENGEÇ

Gün boyunca arkadaşlarınızla ve ailenizle daha çok birlikte olmak isteyebilirsiniz. Sosyal grupların içinde kendinizi daha rahat hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Zevklerinize hitap eden uğraşlarla ilgilenmek sizi rahatlatabilir. Gelecekle ilgili beklentileriniz hakkında yenilikler olabilir. Başkalarından destek alabilir, değişiklik yapmak isteyebilirsiniz.

ASLAN

Bugün ağırlıklı olarak iş hayatınızla ve genel olarak kariyerinizle ilgili konular ön planda olabilir. Hedeflerinize ulaşmak için bugün daha titiz çalışıp, değişiklikler yapma yönüne gidebilirsiniz. Üstlerinizle ilgili konular da gündeminizde olabilir. İşlerinizin gidişatında değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz, bu konuda kendinizi göstermek için kendinizi daha istekli hissedebilirsiniz.

Haberin Devamı

BAŞAK

Bugün yaşadığınız gündemle alakalı öngörüleriniz her zamankinden daha kuvvetli olabilir. Yolculuklar ve kendinizi keşfetmek için yeni adımlar atmak isteyebilirsiniz. Uzaklarla ilgili işler, yolculuk fırsatları karşınıza çıkabilir. Bugün kendinizi her zamankinden daha farklı ifade etmek isteyebilirsiniz. Kendi içinizde daha dengeli olduğunuz bir gündesiniz.

TERAZİ

Gündeminizi büyük ölçüde ortaklı para durumları meşgul edebilir. Ortaklaşa kazançlar konularıyla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Eşinizin ve başkalarının parasal konuları da önünüze çıkabilir. Yatırımlarınızla ilgili kararlar alırken daha öngörülü davranmaya dikkat etmelisiniz. Parasal ihtiyaçlarınızı dengelemek için çaba göstermeniz gereken bir gündesiniz.

Haberin Devamı

AKREP

Bugün daha çok ikili ilişkileriniz ön planda yerini alabilir. Eşinizden veya ortaklarınızdan maddi yardım veya hoşunuza gidecek şeyler alabilirsiniz. Eşinizle uyum ve denge içinde olmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Güven arayışınız artabilir. Parasal işlerinizde destek almak için yeni fikirler oluşturabilirsiniz. Kardeşleriniz ile yapacağınız işler ve görüşmeler gündeme gelebilir.

YAY

İşe ait daha fazla sorumluluk almanız istenebilir ve gerekebilir. Tamamlanması gereken işleri halletmeye çalışmalısınız. İş yerinizde sizi yoran konularla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Kaynaklarınızı doğru kullanmanızda fayda var. Sağlığınıza özen göstermeye çalışın. Zevklere düşkünlük yüzünden bedeninizi zorlamamalısınız. Günlük işleri gözden geçirmeniz yararlı olabilir.

OĞLAK

Gün boyunca para ve başkalarından aldığınız desteklere dair konular öne çıkıyor. Zevk aldığınız konulara daha çok zaman harcayabilirsiniz. Mutlu olduğunuz ortamlarda daha çok vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Çocuklarınızla zaman geçirmek size iyi gelecektir, onlarla alışverişe çıkabilir, eğlenceli ortamlarda buluşabilirsiniz. Bugün sizin için zevklere açık bir gün.

KOVA

Ailevi konular bugün çok büyük ölçüde gündeminizi etkileyecek. Yakın çevreden ve aileden gelen destekler size moral sağlayabilir. Ancak gün içinde ortaya çıkabilecek engelleri aşmak için çaba göstermeniz gerekiyor. Harcamalarınızda daha kontrollü olmanızda büyük bir fayda var. Bütçenizde hiç fark etmediğiniz bir açık veriyor olabilirsiniz.

BALIK

Hareketli ve iletişimi bol bir gündesiniz. Yazışma ve konuşmalar son derece keyifli geçecek. Yeni haberler alabilirsiniz. Kardeşlerinizle keyifli zaman geçirmek isteyeceksiniz. Kısa yolculuklar ve ziyaretler söz konusu olabilir Düşüncelerinizi eyleme dönüştürmekte zorluk çekmeyeceksiniz. Maddi konularda gruplardan veya arkadaşlarınızdan destek bulabilirsiniz.