R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Akrep burcuna ilerleyen Ay, ailevi konulara, duygusal açıdan bizi meşgul edebilecek konulara yoğun bir odaklanma getiriyor. Özellikle sözlerimizde, iletişimde daha sakin bir ortam yaratmaya çalışalım. Sabah kavgalar, tartışmalar ya da kazalara yol açabilecek bir gerginlik ya da dikkatsizlik içinde olabiliriz. İlişkilerimizde kadersel temalar öne çıkabilir. Geçmişten kurtulma çabası içindeyiz. Çok şey başarabiliriz.

KOÇ

Ortaklıkların parasal yanıyla ilgileneceğiniz, değişiklikler yapmanızı gerektirecek bir gündesiniz. Süregelen maddi sorunların kaynağını bulmak ve akılcı çözümler yaratmak yararınıza olabilir. Zira aradığınız desteklerin beklentilerinizin gerisinde kalması söz konusu. Ancak ortağın maddi problemlerini aşmakta kararlısınız. Sürüncemede kalan alacaklarınız konusundaki engelleri doğru yöneteceksiniz.

Haberin Devamı

BOĞA

Yorucu şartların ardından ortaklaşa işler ve başkalarının hayatınıza getireceği sorumluluklarla karşı karşıya olduğunuz bir gündesiniz. Uzunca zamandır alıştığınız koşulların yerini önemli testler alabilir. Kadersel açıdan kalıcı tecrübeler edinecek, yolunda gitmeyen ilişkileri gözden geçireceksiniz. Maddi açıdan güveninizi sarsan değişiklikler sizi daha olumlu kararlara götürecek.

İKİZLER

Güne zorlu ve sorumluluk getiren konular başlıyorsunuz. İşe ait rutinlerin öne çıkması, bir takım eksiklerin giderilmesi adına yeni kararlar almanız gerekebilir. Zira altınızda çalışan kişilerin yaratacağı problemler sizi yoracaktır. Ortaklaşa hareket etmekte zorlanırken, detayların önemini kavramaktasınız. Zamanı iyi değerlendirmekte, organize olmakta başarılısınız.

YENGEÇ

Birden fazla konu sizi çevrelemiş durumda. İş hayatında yapılması gereken fedakârlıklar ve sorumluluklar sizi sıkıştırıyor. Bir yandan da çocukların eğitimi ve sorunları ile yakından ilgilenme zorunluluğu söz konusu olabilir. Bu günleri biraz esnek geçirmeli endişelerden uzak durmalısınız. Sosyal çevrenizde yaşanan değişiklikler ve gelecekle ilgili planlar üzerinde düşünebilirsiniz.

ASLAN

Bugün aile bağlarınızı ve babanızla ilgili konuları sorgulamak, aynı zamanda hatalarınızla yüzleşmek için koşullar olgunlaşabilir. Zira endişeler ilişkilerinizi etkiliyor. Güvenliğinizi yeniden sağlamanız gereken bu günlerde evde daha fazla vakit geçirmek zorunda kalabilirsiniz. İşe ait başlangıçların yavaş ilerlemesinin moralinizi bozmasına izin vermeyin.

Haberin Devamı

BAŞAK

Edindiğiniz bilgilere yeniden göz atacağınız ve yeniden üzerinden geçeceğiniz bir gündesiniz. Üzerinde çalıştığınız bir projenin son rötuşlarını yapmaya çalışın. İletişim içinde olduğunuz yakı çevre ile ilişkiler ise biraz soğukluk kazanabilir. Süren sorumluluklar nedeni ile huzurunuz kaçmamalı. İşle ilgili yolculuklar yeni sorumluluklara dikkat çekecek.

TERAZİ

Kişisel konularınıza daha kararlı yaklaşabileceğiniz bir gündesiniz. Aldığınız dersler maddi açıdan sizi daha temkinli olmaya itebilir Kazanımlarınızı muhafaza etmek, kısıtlı bir bütçe ile yaşamak bir bakıma eğitici olabilir. Olumlu açıdan bakıldığında yeteneklerinizi test edecek, kendinizi geliştirecek imkânlar bulacaksınız. Ortaklaşa konuda bir iş fırsatı karşınıza çıkabilir.

Haberin Devamı

AKREP

Bugün itibariyle ay burcunuzda yerini alıyor. Artık pek çok şeyi geri planda bırakmanın rahatlığı ile önünüze bakabilirsiniz. Hayatın getirdiği sorumluluklar size farklı deneyimler katarken, yeni başlangıçlarınızın ne kadar kalıcı olacağı önem kazanabilir. Duygusal açıdan sizi yoran, etkileyen konuları sabırlı yanlarınızla aşabilirsiniz. Özellikle kişiliğinizi tanımladığınız bu dönem sabırlı olmanız gerek.

YAY

İçinde bulunduğunuz şartlar değişiyor. Kontrol edilemeyeceğiniz bu dönemi dikkatli ve riskten uzak geçirmeye çalışmanız sizin açısından yararlı olacak. Geçmişte aldığınız yaraları onarmak kolay olmasa da size düşen görevler var. Duygusal bağlarda yaşanan çözülmeler sizi bir bakıma ruhsal olana yakınlaştıracaktır. İşle ilgili size yüklenen projelerin getirdiği şartları kabullenmelisiniz.

OĞLAK

Sosyal açıdan sizi yenileyen ve canlandıran şartlar bugün söz konusu olabilir. Arkadaşlarla bir araya gelmek, pek çok çalışmada onların desteği ile hareket etme şansı bulabilirsiniz. İş hayatında devam eden belirsizliklere rağmen takım ruhunu korumaktasınız. İçinde yer alacağınız organizasyonlarda akıcı biçimde ilerlemekte. Hayattan aldığınız keyifler yakın ilişkilere olumlu yönde yansıyor.

KOVA

İş hayatında yoğun bir gündem sizi bekliyor. Kendinizi ortaya koymak konusunda istikrarlı bir yol izlemeniz gerekebilir. Sahip olduğunuz yetenekleri kullanabileceğiniz olanaklar öne çıkabilir. Hırsınızı destekleyen yeni koşullar statünüzde yeni oluşumların önünü açacaktır. Sosyal hayatınızda süren keyifli zamanları yaşamaktan çekinmeyin.

BALIK

Pek çok konuda yaşanan beklemelere ve ertelemelere rağmen yeni fırsatlar aramaya devam ediyorsunuz. Yurt dışı ile ilgili temaslarınızı hızlandırmak, yolculuklarınızı hayata geçirmekte kararlı olmaya bakın. İş hayatınızı yakından ilgilendirecek eğitsel temalar sayesinde yön bulmanız mümkün. Bilgiye dayalı her konu size farklı bir bakış Kazandıracak, yeni olanaklar getirecek.