R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Mars-Kuzey Ay düğümü ve Uranüs üçlü birleşimi etkilerini devam ediyor. Olumlu yönde kullandığımızda farklı ve yenilikçi bir tavırla kendimizi ortaya koyabiliriz. Ancak hırsımızı ya da gerginliğimi de dengelememiz gerekiyor. Karşılıklı konularda denge bulmak için fazladan çaba göstermek gerekiyor. Sosyal alanda kendimizi daha yeni ve canlandırıcı bir atmosfer içinde hissedebiliriz. Aşkta ve beraberliklerde abartılı tepkiler mümkün.

Uyandırıcı Deneyimler

KOÇ: İlişkilerde ön plana çıkan konular olabilir. Çevrenizdeki kişilerden alacağınız tepkilerin biraz aşırı olma ihtimali var. Sevdiğiniz kişiler sizinle rekabete girebilir, bazı anlaşmazlıklar olabilir. Hemen duygusal tepkiler vermemeye çalışın. Kişilerle iletişimizde var olan dengeleri gözetmeniz öncelikle sizin için faydalı olacaktır.

Haberin Devamı

BOĞA: Zaman alan işler, detaylar her zamankinden daha da önemli hale gelebilir. Sağlığınıza özen göstermeniz gereken bir gün. Sorumluluklarınız sizi yorabilir. Eğer biriyle birlikte iseniz akşam sizin için biraz daha zorlu geçebilir. Özellikle sevgilinizle aynı iş yerinde çalışıyorsanız aranızdaki tartışmaların büyümemesi için dikkatli olun.

İKİZLER: Bugün tamamıyla kendinize odaklanmak isteyebilirsiniz. Hayatınızda daha akıcı ve keyifli imkânlar ortaya çıkabilir. Sizi memnun edecek irili ufaklı şeylere biraz aşırı harcama yapma eğiliminde olacaksınız. Çalışmalarınızda sizi teşvik edecek ödüller gündeme gelebilir. Yine de önemli konuları çok beklemeden halletmeniz yerinde olur.

YENGEÇ: Ailevi işler ön plana çıkıyor. Duygusal doğanızın daha da belirgin olduğu, her şeye duygusal çerçeveden bakabileceğiniz bir gün. Duygusal güvenlik arayışınız artabilir. Evinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Akşam saatlerinde kararsızlık yaşamanız mümkün. Önemli kararlarınızı gündüz saatlerinde vermeniz daha yararlı olabilir.

ASLAN: Yeni haberler söz konusu olabilir. Sözlerinizle daha çok şey başarabilirsiniz, çevrenizi etkileyebilirsiniz. Alacağınız kararların akılcı olmasına, mantık çerçevesi içinde yer almasına dikkat edin. Yakın çevrenizde de aynı hareketlilik görülebilir. Bu haberlerin çocuklarınızın eğitimiyle ilgili olması söz konusu olabilir.

Haberin Devamı

BAŞAK: Parasal konularda endişeler yaşayabileceğiniz bir gün, dalgalanmalar olabilir. Kaynaklarınızın durumunu gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Kişisel gelişiminiz için önemli bulduğunuz bazı kurslar için ayrı bir bütçe oluşturabilirsiniz. Geleceğinizle ilgili isteklerinizi hayata geçirme konusunda daha gerçekçi davranacaksınız.

TERAZİ: Ay’ın burcunuzda olması sizi duygusal açıdan daha hassas yaparken, dışsal etkilere de açık bir hale getiriyor. Bastırdığınız duygularınızla ilgili farkındalığınız artabilir. Geçmiş olayların kritiğini yapabilirsiniz. Tabii tatlı hayallere de kendinizi kaptırmanız aynı derece mümkün. Karar vermekte zorluk çekebileceğiniz bir gün.

AKREP: Elde olmayan nedenlerle yaşadığınız şeylere anlam vermekte zorlanabilirsiniz. Vereceğiniz tepkiler olması gerekenin çok üstünde olabilir. Ölçüyü kaçırmamaya dikkat etmelisiniz. Ay’ın hareketleri bilinçaltı korkularınızı tetikleyici olabilir. Bununla baş edebilmenin yolu çevrenizdekileri oldukları gibi kabul etmekten geçebilir.

Haberin Devamı

YAY: Arkadaşlıklar ve sosyal konularla ilgilenmek için ideal bir gün. Duygusal açıdan daha pozitif ve hayata karşı genele olarak daha umutlu olduğunuz söylenebilir. Heyecanlı ve umut dolu bir güne başlıyorsunuz. Yeni arkadaşlar edinebilirsiniz. Eğer yeni bir projeye başlayacaksınız takım arkadaşlarınızın desteğini kazanabilirsiniz.

OĞLAK: Hedeflerinize ulaşmak için daha atılımcı ve girişken bir ruh hali içinde olabilirsiniz. İş hayatınızdaki ilişkilere dikkat etmeniz gereken bir gün. Mesleğinizde daha bilinir olmaya başlamanız, başardıklarınızla anılmanız söz konusu. Riskli projeleri desteklemeye daha yatkın olabilirsiniz. Üstlerinizle uzun görüşmeler yapabilirsiniz.

KOVA: Kendinizi geliştirmek amacıyla bazı adımlar atabilirsiniz. Ruhsal dünyanızda derinlik kazanmak öncelikle hedefiniz olabilir. Yeni ufuklara açılmak, farklı inanç sistemlerini öğrenmek yönünde adım atabilirsiniz. Medya ile ilgili konularda da hareketlilik yaşanabilir. Aynı zamanda yurt dışı konularıyla ilgili de gelişmeler olabilir.

BALIK: İlişkilerinizin hassas dengeden geçmesi söz konusu olabilir. Kendinizi daha duygusal hissedebilirsiniz. Dikkatinizi fazla dağıtmamaya çalışın. Endişelerinizin sesine kendinizi kaptırmamaya çalışın. Günün sonuna doğru öncelikleriniz daha belirgin bir hal alacak. İstekleriniz konusunda daha kararlı bir tutum sergileyebileceksiniz.