R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Neptün ile kare açı içindeyken kendimizi daha idealist ve hayalperest bulabiliriz. İlham alabileceğimiz şeyler var. Duygu ve düşüncelerimizi somut ve pratik hale getirebiliriz. Çaba gösterdiğimiz bir uğraş sonuç verebilir.
Venüs, kuzey ay düğümü ile birleşirken mutluluk ve güven aradığımız konulara da güçlü bir vurgu var. Aşk ve maddi kazançlar öne çıkabilir. Ailevi konular içinde biraz daha dengeli ve esnek olmaya çalışalım.

KOÇ: Göz önünde olmaktan ve saygı duyulan bir kişi olarak görülmekten keyif alabilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmak için planlar yapabileceğiniz bir gündesiniz. İkili ilişkilerinizde farkındalık yaşayabilirsiniz. Öğle saatlerinde duygusal blokajlar hissedebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konular bürokrasiye takılabilir. Ani kararlar almayın.

Haberin Devamı

BOĞA: Kendinizi daha özgür hissedebilir, yeni yolculuklar veya eğitimler planlayabilirsiniz. İlginizi çeken konularda bütünü görmek sizin için daha kolay hale gelebilir. Uluslararası konularda sorumluluk almanız gerekebilir. Öğlen saatlerinde duygularınızı ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Arkadaşlarınızla plan yapacağınız zamanlar var.

İKİZLER: Ortaklı para konuları ve genel olarak parasal sorunlar gündeminizi meşgul edebilir. Endişe duyduğunuz konulara duygusal yönden bağlanmış olduğunuzu hissedebilirsiniz. Düşüncelerinizdeki bireyselleşme isteği içinde ani kararlar vermemeye çalışın. Kısmetli zamanlar yaşayabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konular sizi yorabilir.

YENGEÇ: İlişkiler tüm gün boyunca gündeminizi oluşturabilir. Eşiniz ya da hayatınızdaki kişiyle ilişkiniz hakkında konuşabilir, bazı ciddi kararlar alabilirsiniz. Birbirinizi kısıtlamamaya özen göstermeli, soğuk ve incitici davranışlardan kaçınmalısınız. Gerginlik yaratmamaya dikkat etmenizde ve akışta kalmaya çalışmanızda fayda var. 

ASLAN: Bugün çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınız ön plana çıkabilir ve gündeminizi etkileyebilir. Gün içinde yapacağınız planlar işlerinizi yoluna koymanızı sağlayacaktır. Öğle saatlerinde kendinizi engellenmiş hissedebilirsiniz. Sizi yoran konulara karşı temkinli olmanızda fayda var. Düşüncelerinizde bireysel hissedebilirsiniz. Akışta kalın.

Haberin Devamı

BAŞAK: Daha çok keyif aldığınız konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Aşkla ilgili konular da ön plana çıkabilir. Düşüncelerinizde kendinizi özgür hissedebilir. Yeni programlar yapabilirsiniz. Uğraştığınız işlerde yaratıcılığınızı kullanacağınız zamanlar var. Öğle saatlerinde engellenmiş hissedebilirsiniz. Hobilerinize zaman ayırmak size iyi gelecektir.

TERAZİ: Ailevi konularla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Öğle saatlerinde duygusal olarak kısıtlanmış hissetmeniz mümkün. Güven arayışı içinde olabilir ve ikili ilişkilerinizde farkındalık yaşayabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda bazı düzenlemeler yapmanız gerekebilir. Daha bireysel davranmak isteyebilirsiniz.

AKREP: İletişim yönünden oldukça yoğun bir gündesiniz. Yakın çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi büyük ölçüde etkileyebilir. Kardeşlerinizle zaman geçirmek için plan yapabilirsiniz. Gün içinde kulağınıza gelen dedikodulara önem vermemelisiniz. Uğraştığınız konularda bazı değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. 

Haberin Devamı

YAY: Yeteneklerinizi kullanacağınız işlere yönelmek, bu konularda kendinizi geliştirmek isteyebilirsiniz. Maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler yaşamanız söz konusu olabilir. Ödemelerinizi dengelemek isteyebilirsiniz. Parasal birikimlerinizi gözden geçireceğiniz bir dönemdesiniz. Sorumlu olduğunuz konularda bazı gelişmeler yaşanabilir.

OĞLAK: Kendinize odaklanmak isteyebileceğiniz bir gündesiniz. Düşünceleriniz sizi daha heyecanlı yapabilir. Yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Duygularınızın sizi engellediğini hissedebilirsiniz. Gün içinde sorumlu olduğunuz konularda daha fazla farkındalık kazanacağınız zamanlar var. İş hayatınızda destek alabileceksiniz.

KOVA: Kayıplar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Gizli düşmanlarınıza karşı dikkatli olmanız gereken zamanlar içindesiniz. Öğle saatlerinde duygularınızın daha karmaşık hal aldığını hissedebilirsiniz. Bilemediğiniz konulardan dolayı kontrol kaybı yaşayabilirsiniz. İç dünyanızla ilgili konulara yönelebilirsiniz. Akışta kalmaya çalışın.

BALIK: Gelecek beklentilerinizle ilgili gelişmeler ve ilerlemeler yaşayabilirsiniz. Arkadaşlarınıza zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Meslek gruplarınızla organize edilen toplantılara katılabilirsiniz. Öğle saatlerinde kendinizi duygusal anlamda kısıtlanmış hissedeceğiniz zamanlar var. Ancak iş hayatınızda destekler keyfinizi yerine getirecektir.