R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Bugün Saka burcuna ilerleyen Ay daha akılcı, özgürlükçü ve orijinal yaklaşımlara işaret ediyor. Sosyal konularda ya da arkadaşlıklar içinde daha olumlu paylaşımlar ve sohbetler yakalayabiliriz. Özellikle sabah saatlerinde ümit ettiğimiz konularda destekler ve şanslar var. Yeni bir fikir bize ışık tutabilir. Daha hevesliyiz. Yeni bir yön arayışı ve değişikliklere gitme isteği de vurgulanıyor. Gruplar içinde ya da iş hayatında uzun vadeli bir projeye zaman ayırmak faydalı olacak.

KOÇ: Gelecek umutlarınız için en iyisini yapma isteği içinde olduğunuz bir gündesiniz . Arkadaşlıklar ön plana çıkabilir. İş hayatınızda kendinizi kısıtlanmış hissetmeniz mümkündür. İstediğiniz destekleri almakta zorlanabilirsiniz. Sosyal hayatınızda, düşüncelerinizde ısrarcı davrandığınız zamanlar olabilir. Hedeflerinize ulaşmak için çaba göstereceksiniz.

Haberin Devamı

BOĞA: İş hayatınızda en iyisini yapmak ve ön plana çıkmak için çaba sarf edeceğiniz bir gün. Hedeflerinize ulaşmak için mücadele vermek zorunda kalabilirsiniz. Üstlerinizle ilgili konularda fikirlerinizde fazla ısrarcı davranmamaya özen göstermelisiniz. Sorumluluklarınız sizi alternatif plan yapmaya itebilir. Annenizle ilgili konuları ihmal etmeyin.

İKİZLER: Tüm eforunuzu yeni ufuklara açılmak için sarf edeceğiniz bir gün. Yaşadığınız olaylarda daha rahat bütünü göreceğiniz zamanlar var. Uluslararası konular gündeminizi meşgul edebilir. İnandığınız konular hakkında fazla ısrarcı olabilirsiniz. Yabancılarla ilgili konular da huzursuzlu k yaşayabilirsiniz.

YENGEÇ: Bugün endişe duyduğunuz konular içinde sıkışıp kaldığınızı hissedebilirsiniz. Kriz yaratan konulara karşı daha dikkatli olmanız gereken bir gün. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar oluşabilir. Yatırımlarınızla ilgili konularda fazla ısrarcı davranmamaya özen göstermelisiniz. Gelecek yönünde yeni başlangıçlar yapmak için uygun zamanlar var.

ASLAN: Bugün ilişkiler sizin için oldukça ön planda olabilir. İkili ilişkilerinizdeki düşüncelerinizde ısrar edebilir ve doğru olanı bulmak için çaba sarf edebilirsiniz. Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Uğraştıran durumlarla mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz. Aldığınız sorumluluklarınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Haberin Devamı

BAŞAK: Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınız artarak, gündeminizi meşgul edebilir. Sizi yoran konulara karşı ısrarcı davranmamanızda fayda var. Üstlerinizle ilişkinize önem vermeniz gerekebilir. Bugün işlerinizle ilgili alternatif planlar oluşturabilirsiniz. Başarı için çok çalışacağınız zamanlar içindesiniz. İşten gelecek paralar söz konusu olabilir.

TERAZİ: Bugün kendinizi ifade etmek için size büyük bir heyecan verebilir. Bununla birlikte düşüncelerinizle ilgili ısrarcı olacağınız zamanlar var. İş hayatınızda yeni kararlar almak isteyebilirsiniz. Risk almaya daha fazla yatkın olabilirsiniz. Harcamalarınızı abartmamaya çalışın. Hobilerinizle ilgilenmek size iyi gelecektir.

AKREP: Tüm gün boyunca evinizle ilgili olaylarla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Geçmişe ait konular gündeminizi meşgul edebilir. Fikirlerinizde ısrarcı davranacağınız zamanlar olabilir. İşinizle ilgili konularda huzursuzluk içinde olabilirsiniz. Parasal konularda sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Babanızla ilgili konuları ihmal etmemeye çalışın.

Haberin Devamı

YAY: Bugün son derece hareketli ve yoğun bir gün. Başarılı olmak için çaba sarf etmeniz gereken zamanlar olacaktır. Otorite figürleriyle iletişiminde daha çok dikkat etmeniz gereken zamanlar içindesiniz. Gelecek yönündeki beklentilerinizle ilgilenebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki ilişkileriniz gündeminizi etkileyebilir.

OĞLAK: Maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler gündeminize gelebilir. Parasal konularla ilgili olarak yenilenmeye gitmek isteyebilirsiniz. Maddi açıdan başkalarından alacağınız destekler var. Fikirlerinizdeki ısrarcı davranabilirsiniz. Gelecek yönünde beklentilerinizde doğru kararlar vermek isteği içinde olacaksınız.

KOVA: Yeni başlangıçlar yapmak isteyeceğiniz bir gün. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yönelebilirsiniz. Beslenmenize dikkat edin. Üstelerinizle ilişkinize özen göstermenizde fayda var. Başarmak istediğiniz işlerde daha fazla mücadele etmek isteyebilirsiniz. Hoşgörüsüz ortamlardan uzak durmanız size iyi gelecektir.

BALIK: Belirsizlikler yüzünden sıkıntılı olabileceğiniz ve bununla ilgili içsel süreçler yaşayacağınız bir gün. Elinizde olmayan nedenlerden kayıp yaşayabilirsiniz. Kontrolünüzü kaybetmemeye çalışın. Uğraştığınız işlerde daha fazla yoğunlaşmanız gerekebilir. Maddi konularda hoşgörüsüz davranabilirsiniz.