R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Sabah Yengeç burcuna ilerleyen Ay, daha fazla hassasiyet ve koruma, korunma ihtiyacı getiriyor. Ailevi konulara, sevdiklerimize daha fazla odaklanabiliriz. Duygularımızı anlatma konusunda daha açık olmaya bakalım. Dolunayın etkileri devam ederken, karşılıklı konularda daha çok şey yapmak isteyebiliriz. Akşam ise Ay ve Merkür karşı karşıya gelirken, ortaklı konularda daha çok şey yapmak istiyoruz. Akıl ve duygular arasında bir denge kurmaya bakalım.

KOÇ: Daha çok ailevi konular gündeminizi meşgul edebilir. Aile fertlerinden birine yardım edebilirsiniz. Gün içinde güven ihtiyacınızın arttığı durumlar meydana gelebilir. Kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. İletişim önem kazanabilir. Kardeşlerinizle ilgili konular hassaslaşabilir. Ev hayatınızdaki işleri toparlamak isteyebilirsiniz.

Haberin Devamı

BOĞA: Sözlü ve yazılı iletişimlerinizde çok dikkatli olmanız gereken gündesiniz. İletişim bugün sizin için önemli olabilir. Kendinizi doğru ifade etmeniz önem kazanabilir. Yakın çevrenizdeki değişikliklerden etkilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda bazı çözülmeler ve sonlanmalar olabilir. Evinizi güzelleştirmek için para harcayabilirsiniz.

İKİZLER: Yeteneklerinizi kullanmanız gereken durumlar ortaya çıkabilir. Sorumlu olduğunuz işlerde kadınlardan destek görebilirsiniz. Toparlamanız gereken işleriniz için uygun bir gün. Bazı konularda kabulleniş geliştirmeniz gerekebilir. Sevdiğiniz şeyler için harcama yapabilirsiniz. Sizi olumsuz etkileyen konulardan biraz uzaklaşmanızda fayda var.

YENGEÇ: Kendinizle ilgili konulara yönelmek isteyebilirsiniz. Önemli olaylara dikkatinizi verebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda bitişler meydana gelebilir. Gün içinde sosyal konular ilginizi çekebilir. Yeni birileriyle tanışabilirsiniz. Kendiniz için alışveriş yapacağınız bir gündesiniz. Ayrıca sevdiklerinizle plan yapabilirsiniz.

ASLAN: Keyfinizi kaçıran olaylarla başa çıkmak durumunda kalabilirsiniz. Sizi zor durumda bırakan olaylarda arkadaşlarınızdan yardım alabilirsiniz. Bazı konularda kabullenici olmanız gerekebilir. Aynı zamanda sabırlı olmanız gereken bir gün. Toparlamanız gereken işlere yönelmenizde fayda var. Sevdiğiniz şeyler için harcama yapabilirsiniz.

Haberin Devamı

BAŞAK: Yeni planlamalar yapmak için uygun bir gün. Gözden kaçırdığınız durumlar olabilir. Kendinizi sıkışmış hissedeceğiniz zamanlar var. Beklemediğiniz olaylar karşısında tepkisel davranabilirsiniz. Bazı konularda bitişler meydana gelebilir. Kendinizi sosyal konularla oyalamak sizi rahatlatabilir. Sevdiklerinize zaman ayırabilirsiniz.

TERAZİ: İş hayatınızda bazı çetrefilli durumlarla ilgilenmeniz gerekebilir. Kadınlarla ilgili konularda daha dikkatli olmalısınız. Kabullenir olmak ve olayları biraz daha geniş çerçevede görmenizi sağlayabilir. Akışa bırakmak daha iyi sonuçlar verebilir. Üstlerinizden alacağınız destekler sizi rahatlatabilir. Para işlerinde yardım alabilirsiniz.

AKREP: Sizin için medya ve uluslararası konularla daha çok ön plana çıkabilir. Yeni yolculuklar planlamak isteyebilirsiniz. Gün içinde eğitimsel konularda yeni başlangıçlar söz konusu olabilir. Birçok konuya birden odaklanmak durumunda kalabilirsiniz. Fikirlerinizi paylaşmak için yakın çevrenizdeki kişilerle planlar yapmak size daha iyi gelebilir.

Haberin Devamı

YAY: Endişe duyduğunuz olaylara ilgilenmek durumunda kalabileceğiniz bir gün. Ortaklı konular keyfinizi kaçırabilir. Sorumlu olduğunuz konular sizi daha fazla sıkıştırabilir. Sabırlı olmaya çalışın. Bazı konularda kabullenir olmanız gerekebilir. İlerleyen zamanlarda keyif alacağınız konulara yönelebilirsiniz. Sanatsal işlerle uğraşabilirsiniz.

OĞLAK: Gündeminizi daha çok eşinizle ilgili konular meşgul edebilir. Karşınızdaki insanlara kendinizi ifade etmek için çaba gösterebilirsiniz. İş hayatınızda sözleşmelerin imzalanması gündeme gelebilir. Bazı konuları kafanızda bitirdiğinizi düşünebilirsiniz. Sosyal konularla ilgilenmek sizi rahatlatabilir. İşlerinizi kontrol etmenizde fayda var.

KOVA: Çoğunlukla çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınızla daha fazla ilgilenmeniz gerekebilir. Yakın çevrenizdeki kişilerden destek alabilirsiniz. Hizmet aldığınız kişiler önem kazanacaktır. Parasal konular gündeminizi meşgul edebilir. Bazı konuları açıklığa kavuşturmakta zorlanacağınız bir gün. Sevdiklerinizle birlikte plan yapabilirsiniz.

BALIK: Elinizi attığınız her şeyi daha da yaratıcı hale getirebilirsiniz. Kendinizi rahatça ifade edeceğiniz ortamlarda olmak isteyebilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için biraz harcama yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda tamamlanma olabilir. Hobilerinize zaman ayırmak size iyi gelecektir. Kadınlardan gelen bir yardım söz konusu olabilir.