R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Saka burcundaki Ay, entelektüel uğraşlara, yeni fikirlere ve sosyal konulara ışık tutuyor. Düşüncelerimizi mantıklı şekilde ortaya koyabilir ve yaratıcılığımızı gösterebiliriz. Sabah saatlerinde destek alabiliriz. Akılcı davranabilir, bağımsız düşünceler ortaya koyabiliriz. Ancak başkalarından kopuk olmak ve sadece düşünce dünyasında kalmak yüzünden potansiyelimizi doğru kullanamayabiliriz. Tembellik etmemeliyiz.

KOÇ: Gelecek beklentilerinizle ilgili konulara daha fazla yoğunlaşabileceğiniz bir gündesiniz. Sosyal konulara karşı ilginiz artabilir. İşlerinizde bazı sıkışmalar meydana gelebilir. İstediklerinizi yapmakta zorlanacağınız bir süreç yaşayabilirsiniz. Kişisel anlamda bir dönüşümden geçmeniz mümkün. Tepkisel davranışlardan kaçınmaya çalışın. 

Haberin Devamı

BOĞA: Bugün sorumlu olduğunuz konuları tamamlamak için çaba göstereceğiniz bir gündesiniz. Koyduğunuz hedeflerle ilgili üstlerinizle görüşme yapabilir, kendinizi ifade etmek isteyebilirsiniz. Sıkışan işlerde program değişikliği yapmanız gerekebilir. Yeni sorumluluklar yüklenmeniz istenebilir. İşleriniz bürokratik engellere takılabilir.

İKİZLER: Bugün ilgilendiğiniz konular üzerine daha fazla yoğunlaşmak isteyebilirsiniz. Yeni ve farklı şeyler öğrenmek hoşunuza gidebilir. Yaşadığınız olayları algılamak sizin için her zamankinden daha kolay olabilir. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Yolculuk planlarınızda değişiklikler yaşanabilir. İşlerinizde aksamalar ve beklemeler olabilir. 

YENGEÇ: Parasal konularda stres yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Maddi imkânlarınızda bir daralma olduğunu hissedebilirsiniz. İşlerinizdeki sıkışıklık keyfinizi kaçırabilir. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar oluşabilir. Yatırımlar gündeme gelebilir. Sorumlu olduğunuz konularda ortaklarınızla birlikte karar alıp riski azaltmaya çalışmanızda fayda var. 

ASLAN: Bugün eşinizle ilgili konularda daha hassas davranmanız gerekebilir. Ortaklı konular gündeminizi meşgul edebilir. Kendinizi ifade etmekte zorlanabileceğiniz bir gündesiniz. Güçlü kişilerle görüşme halinde olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda yardım almanız size fayda sağlayacaktır. İkili ilişkilerinizde dönüşümler yaşanabilir. Olaylara tepkilerinizde daha sakin olmalısınız. 

Haberin Devamı

BAŞAK: Çalışma hayatınızda yoğun bir gündemle başa çıkmak zorunda olabileceğiniz bir gündesiniz. Üstlerinizle daha fazla zaman geçireceğiniz görüşmeler yapabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla ilgili koşullar da sizi etkileyebilir. Gün içinde sizi yıpratan durumlar meydana gelebilir. Sağlığınıza dikkat etmenizde fayda var. Kendi içinize dönmek isteyebilirsiniz. 

TERAZİ: İşlerinizle ilgili sizi zorlayacak koşullar oluşabilir. Hobilerinizle ilgilenmek size iyi gelebilir ve ruh halinizi düzeltebilir. Ancak gereksiz harcamalardan kaçınmalısınız. Çocuklarınızla ilgili konularda daha sabırlı davranmanız gereken bir gündesiniz. İlişkilerinizde bazı dönüşümler yaşanabilir. Bu konuda rahatlamak için arkadaşlarınızdan yardım alabilirsiniz. Riskli işlerden kaçının.

AKREP: Ailenizdeki yaşça büyük kişilerden destek alabileceğiniz bir gündesiniz. Ev hayatınızdaki konular bugün daha çok önem kazanabilir. Değişim gerektiren koşullar oluşabilir. Emlak konularında otorite olan kişilerden destek alabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda sıkışıklıklar meydana gelebilir. İlerlemeyen işleriniz için sabırlı olmalısınız.

Haberin Devamı

YAY: Bugün hareketli bir gündeminiz olabilir. Kendinizi ön plana çıkarmakta zorlanabilirsiniz. Arka planını bilmediğiniz olaylar ve belirsizliklerden dolayı çok istekli olmadığınız değişimler meydana gelebilir. Yakın çevrenizdeki koşullar değişkenlik gösterebilir. Kendinizi doğru ifade etmeniz önem kazanabilir. Ticari konularda sizden daha bilgili kişilerden yardım alabilirsiniz. 

OĞLAK: Bugün bütçenizle ilgili gelişmeler olabilir ve gündeminizi parasal konular oluşturabilir. Maddi kaynaklarınızı gözden geçirmek isteyebilirsiniz. İş hayatınızda kişisel yeteneklerinizi ön plana çıkaracağınız işlere yönelmeniz faydalı olabilir. Gün içinde başkalarından alacağınız yardımlarla işlerinizi toparlayabilirsiniz. Planlardaki değişikliklerin keyfinizi kaçırmasına izin vermeyin.

KOVA: Bugün kişisel açıdan önem verdiğiniz konularda bazı sıkıntılar yaşamanız mümkün. Otorite figürleriyle aranızda hassas durumlar oluşabilir. Sorumlu olduğunuz konularda daha yoğun tecrübeler yaşayabilirsiniz. Bugün imajınızı korumak isteseniz de bazı değişimler meydana gelebilir. Olaylara sabırlı yaklaşmanızda fayda var. Bazı durumları kabul etmeniz gerekebilir.

BALIK: Elinizde olmayan konulardan dolayı bazı sorunlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Bazı konularda fedakârlık yapmak durumunda kalabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işler engellenebilir. İçsel süreçler yaşayabilirsiniz. Otorite figürleriyle sürtüşmeye girmeyin. Yaşanan değişikliklerden keyfiniz kaçabilir. Gelecek planlarınızı tekrar gözden geçirmeniz gerekebilir.