R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Akrep burcundaki Ay, günün kararlı bir tempoda ilerleyeceğini gösteriyor. Ancak sabah yavaşlama ve kısıtlayabilecek koşullar olabilir. Günün geç saatlerinde ise aşkta ve parasal konularda biraz daha dengeli olalım. Duygusal nedenler ve bizi aşırılıklara sürükleyebilecek durumlar yüzünden kendimizi ve başkalarını zorlayabiliriz. Güven kaybı, kıskançlıklar ya da zevklerde ayrılık yaşanabilir. Eve ve ailemize yönelik işlerde tutarlı ve gerçekçi olalım.

Sabah saatleri daha gergin

KOÇ: Haftanın son gününe üzerinizde sizi sıkan ve kısıtlayan bir ağırlık hissederek başlayabilirsiniz. Bu bunaltıcı hava tüm gün boyunca devam ederek, sizi biraz gerecek. Ancak endişeye kapılmanıza gerek yok. Hafta sonunuz son derece hareketli ve eğlenceli geçecek. Tüm gün boyunca sizi bunaltan, kendinizi kapana kısılmış gibi hissettiren negatif havadan eser bile kalmayacak.

Haberin Devamı

BOĞA: Haftanın son günü anlaşmalar ve ortaklı işlerle uğraşabilirsiniz. Bu konuları çözüme bağlamak için epey çaba harcayabilirsiniz. Dengeleri sağlamak için çabalarken karşınızdaki kişileri çok da zorlamamaya özen göstermelisiniz. Biraz daha anlayışlı davranmaya ve empatik olmaya çalışmanızda fayda var. Yoksa akşama doğru ipleri kopma noktasına getirebilirsiniz.

İKİZLER: İş yerinizde son derece yoğun ve bunaltıcı bir gün olabilir. Çalışma arkadaşlarınızın, üstlerinizin bile sanki sizi yormak için çalıştığını düşünebilirsiniz. Yine de bu yoğunluğu çok kafanıza takmamalı, aşırı tepkiler vermemelisiniz. Bunun geçici bir durum olduğunu unutmamanızda fayda var. Tek hatırlamanız gereken hafta sonu boyunca yakın ilişkilerinizde keyifli bir hareketlilik yaşayabilecek olmanız.

YENGEÇ: Kendinizi özgürce ifade edemediğinizi hissettiğiniz bir gündesiniz. Belki doğru kelimeleri bulmakta zorlanacaksınız belki de karşınızdaki kişilerin kelimeleri ağzınıza tıktığını düşüneceksiniz. Her koşulda sınırlanmış hissedebilirsiniz. Günü neşeli hale getirmek için ne kadar uğraşsanız da çevrenizdekilerin de pek gününde olmadıklarını fark edebilirsiniz. Bugün kendinizi tamamen işinize vermek en iyisi olabilir.

Haberin Devamı

ASLAN: Bugün emlak, toprak gibi konularla ilgili önemli gelişmeler olabilir. Bu konularda gün boyunca uğraşıp didinebilir, sorumluluk yüklenmek zorunda kalabilirsiniz. Aile büyüklerinizin de fikirleri gündeme gelebilir. Belki olayları tam istediğiniz gibi halletmenizi engelleyebilirler. Canınızı çok sıkmayın. Çünkü hafta sonu tam anlamıyla her şey değişiyor. Neşe ve eğlence nerede olursanız olun sizi bulacak.

BAŞAK: Haftanın son gününde yakın çevrenize odaklanmak zorunda kalabilirsiniz. Bu değişiklikler kardeşlerinizi de gündeme getirebilir. Kardeşlerinize ve kuzenlerinize yardımcı olmanızı gerektiren bazı durumlar da ortaya çıkabilir. Ancak işlerinizin yoğunluğu zamanınızın büyük kısmını alabilir. Düşüncelerinizde daha pozitif olmaya bakın. Sabit fikirli davranmamanızda yarar var.

TERAZİ: İşle ilgili konularda bazı gecikmeler yaşanabilir. Yine de iş ve para konularında destek bulmanız mümkün. Tabii bu destekler bazı şartlara bağlı olabilir. Bu yüzden kendinizi bir parça eliniz kolunuz bağlanmış gibi hissedebilirsiniz. Ancak hafta sonu bu olumsuzluklar ortadan kalkacak. İşlerin yoluna girdiğini hissedebilir, lehinize olacak bazı anlaşmalar, haberler ve değişiklikler duyabilirsiniz.

Haberin Devamı

AKREP: Bugün hassasiyetiniz oldukça artabilir. Bu durum sadece kişisel ya da ailevi konularla sınırlı olmayabilir. Karşınızdaki kişinin sözlerinden alınmaya dünden hazırsınız. Gereksiz atışmalara girmekten kaçınmalısınız. Hafta sonu üzerinizdeki ağırlığı silkeleyip atacak kendinizi çok daha iyi hissedeceksiniz. Üstelik aynı zamanda para ve kazançlarınızda olumlu bir hareketlilik yaşayabilirsiniz.

YAY: Güne başlarken kendinizi bir parça huzursuz ve sıkıntılı hissedebilirsiniz. Gün içinde sizi bu duygulardan uzaklaştıracak koşullar oluşmayabilir ya da herhangi bir olumlu olay meydana gelmeyebilir. Nedensiz yere karamsar ve kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Ancak hafta sonunda huzuru ve keyfi dışardan beklemekten vazgeçip kendinize odaklanacaksınız ve en doğru kararı verdiğinizi anlayacaksınız.

OĞLAK: Güne huzursuz ve ağır bir başlangıç yapabilirsiniz. Hayatınızı çevreleyen koşullar size hiç iç acısı görünmeyebilir. İçinde bulunduğunuz ortamlarda hep aynı konular konuşuluyor ve sorunlar doğru düzgün çözülemiyor gibi hissedebilirsiniz. Size destek verenler de çok istikrarlı olmayabilir ve bu durum sizi çok endişelendirebilir. Ancak unutmayın bu geçici bir durum. Kötümserliğe kapılmayın.

KOVA: Haftanın son gününde iş sorumluluklarınız ve üstlerinizle ile ilgili konularda bir tıkanıklık ve ağırlık yaşayabilirsiniz. İşleriniz de, amirlerinizin talepleri de bitmek bilmiyor gibi gelebilir. Üzerinize devamlı sorumluluklar yüklenebilir. Bazı ertelenmeler de üstüne tuz biber olabilir. Ancak hafta sonunda işler yoluna girmeye başlayacak. İşle ilgili beklediğiniz ödeme gerçekleşebilir ya da keyifli sohbetlere katılabilirsiniz.

BALIK: Duygusal konularda silkelenip, daha iyimser olmaya ihtiyacınız var. Bunu yapmaya karamsar bakış açınızı gözden geçirerek başlayabilirsiniz. Uzaklarla ilgili konular duygusal yönden bağlayıcı olabilir. Ancak hafta sonunda kariyeriniz ve işinizle ilgili fırsatlar öne çıkabilir. Bu yüzden kendinize işe daha güçlü bir kararlılıkla verebilirsiniz. Çevrenizi genişletecek adımlar atmaya başlamanız mümkün.