Sabah Saka burcuna ilerleyen Ay, iletişim, sosyal konular ve grup çalışmaları için elverişli zamanlar getiriyor. Üzerinde çalıştığımız bir proje, teknik bir konu yönünde bazı iyileştirmeler, yeni düzenlemeler yapabiliriz. İş ortamında yeniden ele almamız gereken işler, çabalar dikkat çekiyor. Esnek olmaya bakalım. 16.00’dan sonra görüşmeler ve grup çalışmaları açısından destekleyici koşullar var. Bu saatleri değerlendirmeye bakalım. Kendimizi daha rahat anlatabiliriz.

KOÇ: Bugün kendinizi hafta başına göre daha canlı hissedebilirsiniz çünkü enerjiniz artıyor. Arkadaşlarınıza karşı daha anlayışlısınız. Onlarla hoşça vakit geçirebileceğiniz sürpriz karşılaşmalar da yaşanabilir. Kalabalık ortamlarda bulunabilir ve neşeli konuşmaların merkezinde yer alabilirsiniz. Daha umutlusunuz. Yardımseverliğinize de diyecek yok.

Haberin Devamı

BOĞA: İş konularında önemli gelişmeler yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. İşinizle ilgili yapacağınız görüşmelerde şansınız inanılmaz açık olacak. Ancak sayıların ve evrakların söz konusu olduğu yerlerde disiplinli ve dikkatli olmanız gerek. Bu konularda şansınıza değil dikkatinize ve çalışkanlığınıza güvenmelisiniz. Anneniz ile ilgili konularda bazı hareketlenmeler öne çıkabilir.

İKİZLER: Yurtdışıyla bağlantılı konularda oldukça yoğun bir haber trafiği göze çarpıyor. Bu haberleri aldıktan sonra yolculuk planı yapmanızda oldukça mümkün gözüküyor. Bütün bu yoğunluğa rağmen kafanız son derece rahat ve huzurlu. Hatta ilginiz daha çok felsefi ve ruhsal konulara dönük olabilir. Bu konulardaki bazı akademik çalışmalara göz gezdirmek faydalı olabilir.

YENGEÇ: Bugün sizi şaşırtacak çok sayıda yeni haber alabilirsiniz. Özellikle parayla ilgili konularda ani gelişmelerde yaşanabilir. Hemen endişeye veya evhama kapılmayın. Bu yeni durumlar yatırımlarınızla ilgili önemli fırsatlarda içeriyor. Yatırımlarınızı yenilemeniz gerekebilir. Değişime ayak diremeyin. Bankaya da gün içinde yolunuz düşebilir.

ASLAN: Bugün hayatınızın her alanında dengeleri sağlama konusunda oldukça başarılı olabilirsiniz. Anlayışlı konuşmalarınız karşınıza çıkabilecek sorunları kolayca çözmenizi sağlayacak. Ayrıca evlilik konularında da gelişmeler olabilir. Birlikteliğinizde uyumlu ve güzel zamanlar yaşanabilir. Özellikle akşam saatleri birlikteliğinizi kalıcı hale getirecek hoşluklar taşıyor.

Haberin Devamı

BAŞAK: Bugün geçmişte kaldığını düşündüğünüz bazı meseleler tekrar karşınıza çıkabilir ve bu konular sizi bir parça yorup sıkabilir. Ancak bu sayede uzun zamandır görüşmediğiniz kişilerle görüşmeniz mümkün olacak. Dahası bu konuşmaların ardından işle ilgili sorumluluklarınızda artabilir. Günün boyunca keyifli ve konuşkansınız.

TERAZİ: Bugün tek kelimeyle ışıl ışılsınız. Talih yıldızınız parlayacak ve size hoş sürprizler yaşatacak. Aşk hayatınızda da hızlı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hayranlarınız sayesinde gününüz epey renkli ve eğlenceli geçeceğe benziyor. Diplomatik tavırlarınız onları daha da umutlandırabilir. Biraz daha empatik olmaya çalışın. İş hayatınızda da sözlerinizin etkisi yüksek olacak.

Haberin Devamı

AKREP: Aile yadigârı eski bir evle ya da toprakla ilgili gelişmeler yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Böyle bir mülkü satmak ya da almak isteyebilirsiniz. Elinize uygun fırsatlar geçecek. Geleceğinizi güvence altına almak için başka yatırımlar imkânları da karşınıza çıkabilir. İç sesinize güvenin. Bugün alacağınız kararlarda sizi doğru yerlere yönlendirecek.

YAY: Bugün müthiş bir hareketlilik içinde olacaksınız. İletişim konularında adeta patlama yaşayabilirsiniz. Telefonlarınız asla susmayacak gibi görünüyor. Yakın çevrenizde de bazı değişiklikler yaşanabilir. Özellikle kardeşleriniz ve iş arkadaşlarınız arasında sizden destek bekleyen kişiler olacak. Yakınlarınızla paylaşımda bulunmaya özen gösterin.

OĞLAK: Parasal konularda büyük bir hareketlilik yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Harcamalarınız kadar gelirlerinizde de bir büyüme olabilir. Alacağınız haberlere dikkat edin. Maddi kaynaklarınızı genişletmek için karşınıza güzel fırsatlar çıkabilir. İş yerinizde de bazı yenilikler gündeme gelebilir. Bu yenilenme sizi hem unvan hem de maddi anlamda getiri sağlayabilir.

KOVA: Bugün hayatınızda yeni başlangıçlar yapmak için son derece güzel bir gündesiniz. Kendinizle ilgilenebilecek ve sizi geliştirecek konulara ağırlık verebileceksiniz. Enerjiniz görünür derecede artacak. Diyet ve spor için gereken kararlılığı kendinizde kolayca bulacaksınız. Kendinize özen göstermeniz güzel sonuçlar getirecek.

BALIK: Gün boyunca sizi şaşırtacak haberler alabilirsiniz. Alacağınız bunca habere rağmen yine de sizden bazı şeylerin gizlendiğini hissedebilirsiniz. Muhtemelen bu şüphelerinizde haklılık payınız olacak. Çünkü bugün gizli konular öne çıkıyor. Ancak hemen paniğe kapılıp tepki vermeyin. Duyduklarınızın hepsi yüzde yüz doğru olmayabilir. Aklınızı kullanın.