R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Ay, Yengeç burcunda ışığını kaybetmeye başlıyor. Endişeler, kararsızlık yaratan durumlar artabilir. Gerçekçi bir tutum izleyelim. Geçmişten gelen şartlanmaları geride bırakalım. Ailevi, hassasiyet içeren bir durum bizi oyalayabilir. Başak burcuna ilerleyen Güneş, iş ve detaylı gerektiren konuları öne çıkarıyor. İşimiz ile ilgili yeni koşullardan yararlanabiliriz. Öğle saatlerinde ise cesur davranmamız gerekebilir.

Kararsızlık yaşanabilir

KOÇ: Emlak ve toprak ile ilgili konularda şansınız açılabilir. Özellikle ailenizi ilgilendiren bu iki konuda yatırımda bulunabilirsiniz. Bugün daha verimli çalışmanızı sağlayacak ve buna bağlı olarak kişisel gelirinizi arttıracak fırsatlar elde edebilirsiniz. Kuşkusuz böyle bir günde biraz aceleci ya da duygusal davranmak söz konusu olabilir. Kendi iç sesinize yönelmek size olumlu bir hava getirebilir.

Haberin Devamı

BOĞA: Bugün sıklıkla işiniz ve yakın çevrenizle ilgili gelişmeler gündeme gelebilir. Yoğun bir haberleşme trafiği yaşamanız söz konusu olabilir Gün içinde sık sık dışarı çıkmanız ve kısa yolculuklar yapmanız gerekebilir. Sorumluluklarınızı yerine getirme konusunda zorlanmayacaksınız. Eğer imzalanması gereken bir anlaşmanız varsa bugün oldukça uygun bir gündesiniz. İşlerinizi ertelemekten kaçının.

İKİZLER: Bugün harcamalar ve eve ait işler öncelik kazanabilir. İşle ilgili fikirlerinizi hayata geçirmek için uygun bir gündesiniz. Sorumluluklarınız ne kadar ağır olsa da üstesinden rahatça geleceksiniz. Şans da bugün sizden yana. Çevrenizden destek görmeye devam ediyorsunuz. Bu size maddi olduğu kadar duygusal anlamda da iyi gelebilir. Günün geç saatlerini kendinize ayırabilirsiniz.

YENGEÇ: Sağlık ve kişisel konularda burcunuzda ilerleyişini sürdüren Ay’ın olumlu etkileri devam ediyor. Bugün kendinize her zamankinden daha çok zaman ayırabilir ve kişisel alanda yeni kararlar verebilirsiniz. Örneğin bedeninizle ilgili hem sağlık hem de görünüş olarak ilgilenme kararı alabilirsiniz. Doktor kontrolüne gitmenin yanı sıra diyete ve spora da başlayabilirsiniz.

ASLAN: Tüm gün boyunca bilinmeyen konular ve gizli kalan şeyler öne çıkabilir. Anlamını tam olarak kavrayamadığınız durumlar veya olaylarla karşılaşabilir, bu yüzden endişeye kapılabilirsiniz Ayrıca sizi duygusal açıdan kısıtladığını hissettiğiniz konularla başa çıkmak zorunda kalabilirsiniz. Kendi kendinizi aşırı yıpratmamaya bakmalısınız. Hayatı biraz akışa bırakmaya çalışın.

Haberin Devamı

BAŞAK: Haftanın ikinci gününde çeşitli gruplar ve dernekler gibi sosyal konularda son derece hareketli zamanlar geçirebilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte bu tarz sosyal yanı ağır basan ortamlara girmeniz söz konusu olabilir. Bugün aynı zamanda arkadaşlarınıza bir şeyler paylaşmanızı sağlayacak fırsatlar da önünüze çıkabilir. Gelecek planlarıyla ilgili kafa yorabileceğiniz bir gündesiniz.

TERAZİ: Bugün öncelik alanınız iş ve üstlerinizle ilgili konular olabilir. İşinizle ilgili sorumluluklarınızı rahatça yerine getirebilir ve başarılı bir anlaşma yapabilirsiniz. Üstlerinizin takdirini kazanan bir başarı göstermeniz söz konusu. Bürokratik engellere takılan bir işi de kolayca sonuçlandırmanız mümkün. Her koşulda işinizle ilgili daha yetkin ve tanınır biri haline gelebilirsiniz.

Haberin Devamı

AKREP: Bugün hayata bakış açınız ve görüşleriniz yönünde kendinizi geliştirmek için adımlar atabilirsiniz. Bu konularda kadersel sayılabilecek tanışmalar ve davetler olabilir. Ruhsal konularda yaşadığınız yoğunluk ilginç tesadüflerle sizi arzuladığınız değişime yönlendirebilir. Yolculuklar da gündeme gelebilir. Duygusal açıdan kendinizi daha rahat hissedebileceğiniz bir gündesiniz.

YAY: Krediler ya da mirasla ilgili konular gündeminizde önemli bir yer kaplayabilir. Gün içinde ani şekilde ortaya çıkan ve kriz yaratacak mali durumların olumlu sonuçlanması mümkün. Ancak özellikle banka ile ilgili bir gelişme yaşıyorsanız sorunların çözümü için alternatif yollar denemelisiniz. Benzer şekilde bugün sizi duygusal açıdan kısıtlayan, hapseden koşullar içinde olabilirsiniz.

OĞLAK: Bugün daha önce anlaşmazlık yaşadığınız konularla ilgili sevindirici ve olumlu gelişmeler yaşanabilir. Bu anlaşmazlıklara eşiniz, ortağınız ve açıkça size rakip olan kişilerin de dahil olması söz konusu. Özellikle mahkeme ile ilgili konularda bugün yeni çözümler olabilir. Hayatınızda bozulan dengeleri yeniden kurmanız ve ihtiyacınız olan huzuru sağlamanız mümkün gözüküyor.

KOVA: İşiniz ve çalışma koşullarınız açısından sizi rahatlatacak bir gündesiniz. Sizi yoran işler ve insanlarla ilgili konular olumlu ve rahat şekilde çözüme kavuşabilir. Bu konulardan dolayı yaşadığınız endişe ve stres gün içinde azalarak minimuma inebilir. Sağlığınızla ilgili de güzel haberler almanız söz konusu. Önemli işlerinizi ve sizi zorlayan konuları akşama bırakmamaya gayret edin.

BALIK: Bugün şans ve buna bağlı konularda güzel sürprizler yaşayabilirsiniz. Gününüze heyecan katacak ufak kazançlar da söz konusu olabilir. Bu kazancı da aynı hızla hoşunuza giden şeyler için harcama eğiliminde olabilirsiniz. Yeteneklerinizi sergileyebileceğiniz fırsatlar önünüze çıkabilir. Ayrıca aşk hayatınızı daha renkli kılacak şeyler yapabilirsiniz. Bugünü kendinize ayırmaya bakın.