R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Dolunay yaklaşırken duygusal arayışlarımız da yükseliyor. Balık burcunda ilerleyen Ay, başkalarından beklentilerimize hassasiyet getirmekte. Aşkta ve ilişkilerde daha yumuşak ve bizi etkileyen koşullar var. Özellikle akşam saatlerinde, aşkta ve beraberliklerde daha çok fedakarlık, ortak çabalar vurgulanmakta. Bir karara varmak ya da sonuca gitmek konusunda aceleci davranmamalıyız. Sanatsal ve yaratıcı uğraşlar için bolca hayal gücü bulabiliriz.

KOÇ: Karşılaşacağınız olayları fazlasıyla inceleme, her detayını gözden geçirme eğiliminde olabilirsiniz. Verdiğiniz tepkilerin üstünden geçecek, kararlarınızı sıklıkla sorgulayacaksınız. Bu davranışınız size olumlu kazanımlar sağlayabilir. Hem kendinize hem de karşınızdaki insanlara anlayışlı yaklaşmanız gerektiğini unutmayın. Detaylarda kaybolmamaya bakın.

Haberin Devamı

BOĞA: Gün içinde ara ara duygusal patlamalar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Bugün kalabalık çevrelerde bulunacaksınız. Ancak sohbetlerinizde ufak dalıp, gitmeler olabilir. Yardımsever duygularla hareket edip, yeni sorumluluklar üstlenmenizde yüksek bir olasılık. İşle ilgili güzel haberler görünüyor. İşten gelecek maddi kazançlarda da hareketlilik var.

İKİZLER: Hedeflerinizde harekete geçmek isteyebilirsiniz. Olayları derinlemesine inceleyip, size yarar sağlayacak noktalara ağırlığınızı vereceksiniz. Devlet dairelerine de yolunuz düşebilir. Bu işler sizi bir parça yorabilir. Ancak üstesinden geleceksiniz. Annenizle ilgili konularda da bazı gelişmeler olabilir. Bazı evrak işlerine koşturmanızı gerektirebilir.

YENGEÇ: Sizi zihinsel anlamda geliştirebilecek konularla karşılaşabilirsiniz. Bu olaylar sizi inançlarınızı sorgulamaya yönlendirebilir. Kendinize koyduğunuz bazı kuralları değiştirmeniz gerekebilir. Farklı kültürleri öğrenmek isteyebilir hatta bu konularda akademik bir eğitim alma kararı bile verebilirsiniz. Yolculuklar da yeni bir bakış açısı getirebilir.

ASLAN: Evhama ve endişeye son derece yatkın olduğunuz bir gün. Detaylara indikçe bu duygularınız artabilir. Özellikle ortaklar konularında kılı kırk yaran davranışlar sergileyebilirsiniz. Ancak bu duygularınızın sizin kadar karşınızdaki kişiyi de bunaltacağını unutmayın. Geniş düşünmeye çalışın. Ayrıca bankayla olan işlerinizde de bir yoğunluk olabilir.

Haberin Devamı

BAŞAK: Çevrenizdekilere bol bol kafa yoracağınız ve bir çıkış yolu arayacağınız bir gün. Size en yakından başlayarak bu kişilerle olan ilişkilerinizin doğasını ve beklentilerinizi iyice sorgulayacaksınız. Yalnız sorgulamanızı yaparken adil olmayı da ihmal etmeyin. Hukuki işlerinizle ilgili sürpriz gelişmelerde yaşanabilir. Bir gözünüz de burada olsun.

TERAZİ: Son derece üretkensiniz. İşlerinizi çok detaylı bir şekilde hallediyorsunuz. En ufak ayrıntıyı bile atlamayacak, çalışmalarınızı en iyi şekilde analiz edebileceksiniz. Ara ara yorulup bunalsanız da gün içindeki işlerinizi başarıyla tamamlayacaksınız. Sağlık konularında da bazı gelişmeler olabilir. Gerekli görüşmeleri yapmanızda fayda var.

AKREP: Sizin için aşktan yana çok şanslı bir gün. Gezip dolaşmak, doyasıya eğlenmek isteyeceksiniz. Gün içinde böyle güzel fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Yalnız insanları eleştirmeye bugün özel bir eğiliminiz olabilir. Bu açıdan kendinizi kontrol etmelisiniz. Ufak detaylarla güzel bir günü mahvetmeyin. Rahat olun ve şansınıza güvenin. Akışta kalın.

Haberin Devamı

YAY: Sezgileriniz bir üst seviye çıkıyor. Güven konularını ilgilendiren bazı olaylar yaşayabilirsiniz. Bu tarz durumlarda mutlaka iç sesinizi dinleyin. Size çok faydası dokunacak. Evinizle ilgili sürpriz gelişmelerde olabilir. Bakımı veya yenilenmesi için uzun bir liste hazırlamanız gerekebilir. Bu konuyla ilgili telefon görüşmeleri de yapabilirsiniz.

OĞLAK: Son derece hareketli ve iletişim trafiği açısından yoğun bir gün. Bu haberlerden sonra eğitim konuları gündeminize yerleşebilir. Yakın çevrenizde bazı değişiklikler ve hassasiyetler meydana gelebilir. Bugün yaşayacağınız ani değişiklikler üstünde iyice düşünecek, herkes için uygun çözümü bulmaya çalışacaksınız. Yazışmalar ve anlaşmalar gündemde olabilir.

KOVA: Parayla olan ilişkiniz ve harcamalarınız açısından bugün çok hareketli geçebilir. Nerdeyse sabahtan akşama kadar bu konuda kafa yoracaksınız. Neye ne kadar harcadığınız, nerden ne kadar kazanacağınız konuları sizi çok meşgul edebilir. Sizi maddi anlamda rahatlatacak plan ve projelerinizi paylaşmaktan çekinmeyin. Destek bulmanız büyük bir olasılık.

BALIK: Hayatınızdan eskileri atıp, yenilerle ilerlemeye karar verebilirsiniz. Bugün başlangıçlar için harika bir gün. Yerinizde duramayacak, sürekli kendinizi dışarıya atmak isteyebilirsiniz. Görünüşünüzü de değiştirmek isteyebilirsiniz. Yeni bir saç modeli hızınızı kesmeyebilir. Yakın ilişkilerinizde bu yenilenme hareketinden paylarına düşeni alacaklar.