R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Gökyüzünde hava elementinde güçlü bir vurgu var. Ay da İkizler burcuna ilerleyerek hızlı, hareketli bir atmosfer yaratıyor. Ancak bazı endişeler olabilir. Düşüncelerimize dikkat edelim. Çok yeni fikirler ve düşünceleri yayma isteği var. İnanç ve görüşlerimiz yönünde girişken ve istekli olabiliriz. Merak uyandıran koşullar ve haberler gündeme geliyor. Günün ilk yarısında planlarımızı değiştirebiliriz. Geç saatlerde öngörülü hareket etmemiz gerekebilir.

KOÇ: Bugün özellikle ticari konularda beklediğinizden daha iyi sonuçlar almanız mümkün. İletişimi konusunda çok başarılı olabileceğiniz bir gündesiniz. Yazışma ve sözleşmeler için uygun bir zaman olduğu söylenebilir. Öğle saatlerinde ikilemler içinde kalabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki değişikliklerle ilgilenmeniz gereken durumlar olabilir. 

Haberin Devamı

BOĞA: Maddi kaynaklarla ilgili hareketlenmeler yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Kişisel yeteneklerinizi kullanmanızı gerektirecek koşullar ortaya çıkabilir. Öğle saatlerine doğru duygusal dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. İşle ilgili konularda kararsızlık yaşanabilir. Akşam saatlerinde kendinizi daha rahat hissedebilir, fikirlerinizi daha net ifade edebilirsiniz.

İKİZLER: Bugün aklınızda yeni başlangıçlar yapmak olabilir. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularda hareketlilik yaşayabilirsiniz. Eğer bir süredir diyete başlamak istiyorsanız uygun bir gündesiniz Öğle saatlerinizde zihinsel bulanıklık yaşayabilirsiniz. Gelecekle ilgili belirsizlikler sizi rahatsız edebilir. Akşam saatlerine doğru kendinizi biraz daha uyumlu ve dengeli hissetmeniz mümkün.

YENGEÇ: Bugün hayatınızda gizli kalmış, açığa çıkarmakta zorlandığınız konularla ve sizi rahatsız eden bazı belirsizliklerle ilgilenmeniz gerekebilir. Sabah saatlerinde iletişim temponuz çok yüksek olabilir ancak öğle saatlerinde daha fazla içinize kapanabilirsiniz. Gün boyunca bol bol duygusal dalgalanma yaşamanız söz konusu olabilir. Akşam kendinizi daha rahatlamış hissedebilirsiniz.

ASLAN: Gün boyunca sosyal hayatınıza odaklanmak isteyebilirsiniz. Bugün arkadaşlarınızla görüşmek size iyi gelecektir. Öğle saatlerinde geleceğinizle ilgili belirsizlikler canınızı sıkabilir. Olayları net görmekte zorlanabilirsiniz. İş çevrenizden kariyerinizle ilgili destek almanız mümkün. Akşam saatlerinde zihniniz daha akıcı hale gelebilir. 

Haberin Devamı

BAŞAK: Bugün iş hayatınızda son derece hareketli bir gün yaşayabilirsiniz. Üstlerinizle sürekli iletişim halinde olabilir, ticari görüşmeler yapabilirsiniz. Annenizle ilgili konular da gündeme gelebilir. Öğle saatlerinde duygusal karmaşaya kapılmanız mümkün. Seçim yapmakta ve karar vermekte zorlanabilirsiniz. Akşama doğru zihiniz daha akıcı, duygularınız daha net olacaktır.

TERAZİ: Bugün öğrenme açlığınızı gidermek için çevrenizdekilerle iletişim halinde olmak size kendinizi iyi hissettirebilir. Uluslararası konular sıklıkla ön plana çıkabilir. İş hayatınızda yeni girişimlerde bulunmanızı sağlayacak imkânlarla karşılaşabilirsiniz. Öğlen saatlerinde kararsızlık yaşayabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise düşüncelerinizi aktarmak sizin için daha kolay olacak.

Haberin Devamı

AKREP: Gün boyunca duygusal yönden sizi sıkan ve bağlayıcı koşullarla uğraşabilirsiniz. Gün içinde ilgileneceğiniz yazışma ve görüşmelere özen göstermenizde fayda var. İletişimi yüksek hızlı akan bir gün olabilir. Bu nedenle kriz yaratması muhtemel koşullara çok dikkat etmelisiniz. Öğlen saatlerinde zihinsel dalgalanma hissedebilirsiniz. Akşama doğru fikirlerde netlik olacaktır. 

YAY: Size muhalefet eden koşullarla uğraşıp, ruhsal açıdan dengede kalmaya çalışabilirsiniz. Eşinizle ilgili konular büyük ölçüde gündeminizi oluşturabilir. Ticari anlaşmalar için önünüze güzel imkânlar çıkması mümkün. İkna edilmeniz veya etmeniz gereken ikili durumlar yaşayabilirsiniz. Öğle duygusal karmaşalar yaşayabilirsiniz. Ani çıkışlarınız olabilir, bu yüzden toleranslı olmakta fayda var.

OĞLAK: Çalışma hayatınızda yoğun bir gündesiniz. Sizi yoran, yıpratan konularla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Sağlıkla ilgili sıkıntılar yaşamanız muhtemel. Öğlen saatlerinde kararsızlık nedeniyle zor anlar yaşamanız söz konusu olabilir. İç uyumunuzu yakalamakta zorlanabilirsiniz. Akşama doğru fikirlerde netleşme olacak, kendinizi rahatlamış hissedebilirsiniz.

KOVA: Kendinizi rahatça ifade edebileceğiniz, iletişim temponuzun yüksek olduğu bir gündesiniz. Arkadaşlarınızla keyifli görüşmeler, buluşmalar planlayabilirsiniz. Ancak harcamalarınıza özen göstermeniz ilerisi için çok faydalı olabilir. Öğle saatlerinde duygusal ve zihinsel karışıklık içinde olabilirsiniz. Olaylara karşı sakin kalıp, ani karar vermekten kaçınmalısınız. 

BALIK: Aileniz ile ilgili dedikodular ya da haberler gündeminizi büyük ölçüde etkileyebilir. Ailevi konularla ilgili hareketlilik söz konusu olabilir. Evinizde ufak tefek kazalar yaşayabilirsiniz, bu yüzden çok dikkatli olmaya çalışın. Öğleden sonraki saatlerde duygusal karmaşa yaşayabilirsiniz. Karar alınması gereken durumlar varsa akşam saatlerini beklemeniz daha uygun olacaktır.