R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Saat 07.03’te Yay burcuna ilerleyen Ay, fırsatlardan yararlanabileceğimizi gösteriyor. Kadınlarla ilgili gelişmeler ve ilişkilerde uyum desteklenmekte. Yabancılarla görüşebiliriz. Günün ilk yarısını daha iyi kullanalım. Saat 09.00’dan 12.30’a kadar pek çok konuda şanslı olabiliriz. İyimserlik ve samimiyet duygusu öne çıkmakta. Işıkların uyumu güçlü kişilerden destek bulabileceğimizi, gelecek yönünde iyimser bir tutum içinde olabileceğimizi anlatıyor.

 

KOÇ: Gün ortasına kadar kendinizi toplamalı önemli planlarınıza odaklanmalısınız. Yeni yerler ve kültürel uğraşlar sizi yakından ilgilendirebilir. Yeni düşünceler, hayatın pozitif yanları sayesinde yaşam enerjiniz yükseliyor. Akademik çalışmalara yöneldiğiniz son dönemin ardından yeni başarılar peşindesiniz. Aşırı hassasiyet gösterdiğiniz aile içi ilişkiler önemini koruyacak.

Haberin Devamı

BOĞA: Elinizde olmayan nedenler ve ikili ilişkilerin sizi yorduğu bir gündesiniz. Ortaklıklarınızı ve yeni bağlantılarınızı sorumlu biçimde ele almalı, profesyonelce adımlar atmalısınız. Ortaklaşa para meseleleri gündeminizi dolduracak. Geçmişten kaynaklanan borçlar ve finansal anlaşmalar huzursuz edici olabilir. Güveninizi sarsan ilişki durumlarına karşı temkinli olun.

İKİZLER: Hafta sonuna yaklaşırken işte ağırlaşan ve sizi sıkıştıran konular sürüyor. Çalışma sisteminizi yeniden kurduğunuz bu dönemi ciddiye almalı, değişiklikleri hayata geçirmelisiniz. İş ilişkilerinizin getirdiği sorunlar da sizi yakından etkilemekte ve yormakta. Gün ortasından sonra ikili ilişkilerinize yönelik gelişmeler yaşanabilir. İş hayatının getireceği maddi olanaklar var.

YENGEÇ: Sabah saatlerinde ilişkiler ve yaratıcı uğraşların getirdiği konular oldukça zamanınızı alabilir. Gün ortasına kadar çocuklar ve sevdiklerinizle ilgili konularda daha yapıcı adımlar atabilirsiniz. Edindiğiniz yetenekleri somut biçimde değerlendirerek kazanç kaynağı haline getirmeniz söz konusu. Daha sonra günlük akışınız değişecek. Artan sorumluluklar var.

ASLAN: Sabah saatlerinde özel hayatınız ve ilişkilerinizde denge kurmaya bakın. Zira yerleşimle ilgili karmaşalar ve eldeki kaynakların yönetimi konusunda dengeye ihtiyacınız olabilir. Gün ortasından sonra rahat etkiler altına gireceksiniz. En azından çocuklarınız ve sevdiklerinizle ilgili konulara zaman yaratabilir, üstünüzdeki gerginliklerden kurulacak uğraşlar bulabilirsiniz.

Haberin Devamı

BAŞAK: Verimli olacağınız zamanları değerlendirmeye çalışın. Öğrendiklerinizi başkalarıyla paylaşmak, ortaklaşa bir iş konusunu yeniden hayata geçirmekte kararlı olabilirsiniz. Tamamlanması gereken işler açısından hareketli zamanlar başlıyor. Evde yapılması gerekenler sizi strese soksa da yakınlarla olan güven problemini aşacak enerjiyi kendinizde bulacaksınız.

TERAZİ: Harcamalarınızı kontrol altına almanız ve ekstra giderleri ertelemeniz gereken bir gündesiniz. Kazandıklarınızı biriktirmeye çalışın. Becerilerin daha verimli kullanılması gereken bu dönem kaynak arayışınız hızlanıyor. Gün ortasından sonra yakın çevrede sizi ilgilendiren konuşmalar, kardeşlerle ilgili uğraşlar olabilir. Yolculuk planları yapabilirsiniz.

Haberin Devamı

AKREP: Sabah saatlerinde sağlam ve kalıcı adımlar atma fırsatı yakalayabilirsiniz. Yenilikler yaptığınız, hayatınızı baştan tasarladığınız bu günlerde uzaklarla ilgili konulara odaklısınız. Hayata karşı iyimser bir tavır benimsemeli, üzerinizdeki baskıları unutmalısınız. Gün ortasından sonra kişisel kazançları gözden geçirmek, bekleyen ödemeleri ele almak için harekete geçeceksiniz.

YAY: Sabah gerçeklerden uzaklaşmak size zarar verebilir. Bu dönem başkalarına destek olacağınız yardımlar ve emek vermeniz gereken konulara yoğunlaşın. Gün ortasından sonra biraz olsun rahat ve bilinçli olacağınız zamanlar başlıyor. Dışadönük yanlarınız, kendinizi ifade edebileceğiniz sosyal çalışmalar hafta sonunda da size olumlu bir hava getirecek.

OĞLAK: Sabah saatlerinde size güç kazandıracak yeni ilişkiler kurabilirsiniz. Ancak destek aldığınız ortak işler ve başkalarının öncelikli olduğu konularda esnek hareket etmelisiniz. İç dünyanız ve yaşadığınız duygusal endişeler öne çıkacak. Koşulların geçici olduğunu bilerek beklemede kalın. İlişkileriniz ve ortaklaşa konuların getireceği olanakları gözden geçirebilirsiniz.

KOVA: Günün ilk yarısında iş hayatında oldukça fazla sorumluluk ve dikkat edilmesi gereken konular söz konusu olabilir. Son bir hamle ile dikkatinizi eldeki işlere vermeye çalışın. Dayanışma içinde olacağınız arkadaşlıklar size keyif katacak. Sosyal açıdan geniş bir katılım sağlayacağınız ortak çalışmalar yapılabilir. Aşk hayatınız ve yolculuklarınız sayesinde nefes alacak zaman bulacaksınız.

BALIK: Sabah yabancılarla ilgili yeni uğraşlar içinde olmanız gerekebilir. İşte yeni sorumluluklar aldığınız bu süreç size yolculuklar ve önemli bağlantılar getirebilir. Aynı zamanda hayata bakışınızı sorguladığınız önemli bir dönemdesiniz. Hukuki konuların getirdiği yükler ve beklemeler ise moralinizi bozmamalı. Gün ortasından sonra iş hayatı ve evle ilgili düzenlemeler yeterince zamanınızı alacak.