R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Sabah saatlerinde Yengeç burcunda ilerleyen Ay, saat 12.40 ile Aslan burcuna ilerleyeceği saat 16.09 arasında boşlukta kalacak. Bu saatler arasında olayları çok iyi kontrol edemeyebiliriz. Sabah ailevi işlerde, duygusal alanda dürüst bir tavır içinde olalım. Bugünlerde Ay küçülürken yeni girişimlerde bulunmak kolay olmayabilir. Daha çok bitmekte olan işlere vurgu var. Saat 16.09’dan sonra kişiliğimizi öne çıkarmak istediğimiz istekler dikkat çekebilir.

KOÇ: Bugün sabah saatlerinde ailemiz ve evimize odaklanırken, günün ilerleyen zamanlarında eğlenmek ve alış verişe çıkmak isteyebilirsiniz. Ailenizle ilgilendiğiniz birkaç günün ardından kutlamalara ve arkadaş ortamlarına katılabilirsiniz. Buna bağlı olarak harcamalarınızda abartılı artış olabilir. Keyifli vakit geçirmek için önünüze çeşitli fırsatlar da çıkabilir. Güzel bir gün geçireceksiniz.

Haberin Devamı

BOĞA: Günün başlangıcında kardeşler ve yakın çevre ile ilgili konular ön plana çıkabilir. Ancak ilerleyen saatlerde eve ve güvenliğe yönelik konular sizin için daha fazla öncelik kazanacak. Bugün kendi iç sesinize kulak verecek imkânlar olsa da harcamalar ve yatırımlar söz konusu olabilir. Aynı zamanda ailenizle hoş zaman geçirmek ve birlikte olmak hayatınıza pozitif etkiler getirmekte.

İKİZLER: Sabah saatlerinde finansal durumunuza odaklanabilir ve kendinizi maddi olarak güvenceye almaya yönelik hamleler yapabilirsiniz. Öğleden sonra ticaret ve pratik zekâ gerektiren konulara daha fazla yönelmeniz mümkün. Dışa dönük yapınız kadar hızlı zihniniz de bugün pek çok işin üstesinden gelmenizi sağlayacak. Dedikodular da gündeme gelebilir.

YENGEÇ: Bugün gündeminizi sabah saatlerinde kendinizle ilgili konular, öğleden sonra ise iş ve para konuları meşgul edecek. Alış verişlerinizde aşırıya kaçma olasılığınız var. Bazı pahalı zevklerinize bugün fazlasıyla harcama yapabilirsiniz. Bu harcamaların bir kısmının işinizle ilgili olması da mümkün. Örneğin işinizde kullanabileceğiniz pahalı bir cihaz alabilirsiniz. 

ASLAN: Sabah saatlerinde kendinizi yönsüz ve belirsizlikler içinde hissederken, öğleden sonra burcunuzda ilerlemeye başlayan Ay günün geri kalan kısmında yeni başlangıçlar yapabileceğiniz keyifli bir zaman yaşamanızı sağlayacak. Diyet ve spor olmak üzere yaşantınıza bazı yenilikler katabilirsiniz. Masraftan kaçınmayacaksınız. Saçınızdan tırnağınıza kadar kendinizi şımartmak isteyebilirsiniz.

Haberin Devamı

BAŞAK: Güne, arkadaşlarınız ile ilgili konular üzerine yoğunlaşarak başlayabilirsiniz. Sabah saatlerinde arkadaş çevrenizden destek görmeniz söz konusu. Ancak saatler ilerledikçe gizli kalan konular ya da ilişkiler konusunda gelişmeler olabilir. Gizli rakiplerinizin sizinle ilgili uğraşları bazı işlerinizin aksamasına neden olabilir. Elde olmayan durumlara dikkat edin. Görüşmeler çok da parlak geçmeyebilir.

TERAZİ: Sabahın ilk saatlerinde aileniz ve evle ilgili meseleler daha ön planda olabilir. Özellikle anneniz ile ilgili bazı sorumluluklar almak durumunda kalabilirsiniz. Ancak öğleden sonra sizi daha güzel enerjiler bekliyor. Arkadaşlarınızla bir araya gelebilir ve güzel vakit geçirebilirsiniz. Özelikle akşam için bir kutlamaya ya da dernek toplantısı gibi kalabalık bir ortama davet alabilirsiniz.

Haberin Devamı

AKREP: Güne tatil planları yaparak başlayabilirsiniz. Ayrıca yabancılar ve yurt dışı ile ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. İlerleyen saatlerde kariyer öncelikli hale gelebilir. İşinizde öne çıkmak ve başarılı olmak için oldukça istekli olabilirsiniz. Toplum önünde olmayı gerektiren görevlere üstlenmek isteyebilirsiniz. İşinizle ilgili diğer olumlu durumlar bugün sizin için tek başına yeterli olmayabilir.

YAY: Güne tedirgin bir ruh haliyle başlayabilirsiniz. Sabah özellikle ortak paralar ya da eşininiz geliri ile ilgili konular nedeniyle krizler yaşamanız söz konusu olabilir. Ancak ilerleyen saatlerde enerjiniz ve neşeniz yükselecek. Günün ikinci yarısı fiziksel açıdan hareketli ve bir parça yorucu olabilir ancak kafanızın içi son derece rahat. Uluslararası veya medyaya yönelik konularda gününüz hareketli geçebilir.

OĞLAK: Sabah saatlerinde daha çok ikili ilişkiler üzerine odaklanacaksınız. Eşiniz ya da ortaklarınızla ilgili bazı sorunları çözmeniz gerekebilir. Öğleden sonra ise borçlar ve alacaklar konularında hareketli bir gündem sizi bekliyor. Özellikle akşam saatlerinde bazı beklenmedik harcamalar yapabilirsiniz. Yeni yatırımlar gündeme gelebilir. Bazı projeler için tekrar para gerekebilir.

KOVA: Güne iş ortamı ve günlük hayatınızda bazı değişiklikler yapmaya karar vererek başlayabilirsiniz. Öğleden sonra ise odak noktanız ikili ilişkilere kaymaya başlayacak. İlişkiler konularında hareketlilik yaşayabilirsiniz. Karşınızdaki kişilerle konuşmalarınızda dikkatli olmanızda fayda var. Sevgi ilişkilerinde canlandırıcı bir gündesiniz. Ancak ani tepkiler alabilirsiniz.

BALIK: Sabah saatlerinde daha çok keyif aldığınız konulara ve aşka odaklanırken, günün ilerleyen saatlerinde mesleki konular ve sorumluluklar sizi daha çok meşgul edebilir. Detaylar önem kazanabilir. Geriye dönük kontroller yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bütün bu işlemleri titizlikle yerine getireceksiniz. Doğal olarak yorgunluğunuzu akşam dostlarınızla birlikte atmak isteyebilirsiniz.