R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Haftanın ilk gününde Yengeç burcunda ilerleyen Ay, bizi ailevi konularda daha düşünceli ve hassas kılıyor. Geleceğe yönelik düşüncelerimizi, hedeflerimizi gözden geçirebiliriz. Geri gitmekte olan Merkür pek çok konuda tekrar getiriyor. Bugün kendimize güvenmek konusunda zorlansak da, kişisel gücümüzü yeniden keşfetmek yönünde çok şey yapabiliriz. Anlaşma gerektiren konularda daha sakin ve objektif olmalıyız. Abartılı düşünceler yüzünden yanlış değerlendirmeler yapabiliriz.

KOÇ: Haftanın ilk gününde ailenizle ilişkilerinizde son derece sıkıntılı zamanlar yaşanabilir. Artan sorumluluklar ve kişisel adımlarınız arasında mücadele de söz konusu... Duygusal olarak sizi etkileyen gelişmeleri biraz sağduyulu karşılamanızda fayda var. Eldeki kaynakların yönetilmesi konusunda ise kalıcı adımlar atabileceksiniz. Akışta kalmaya özen gösterin.

Haberin Devamı

BOĞA: Yakın çevre ve kardeşlerle ilişkilerde daha duyarlı olmanız gerekebilir. Bir yandan da günlük planların ilerlemesi gerekiyor. Eğitsel çalışmaların daha yaratıcı biçimde ele alınması halinde değişiklik yapılabilir. Kısa yolculukların bazı engellere takılmasına rağmen kararlı biçimde ilerleyebilirsiniz. Sizi zorlayan iletişim temaları ön plana çıkabilir.

İKİZLER: Haftaya parasal alanda sizi huzursuz eden gelişmelerle başlayabilirsiniz. Beklediğiniz maddi destekler yanında ödemeler dengenizi sarsan gelişmelere dikkat etmelisiniz. Sezgileriniz ve ticari zekânız size ek kaynaklar getirebilir. Ancak paraya karşı biraz daha korumacı bir tutum içinde olmalısınız. Ortak kaynaklar üzerinden bir değişim sürecindesiniz.

YENGEÇ: Burcunuzda ilerleyen ay size çok sayıda girişim yapma isteği veriyor. Harekete geçirici şartların etkisi ise başarıya yakınsınız. İş hayatında yaşanan değişiklikler nedeni ile sorumluluklar öne çıkacak. Duygusal açıdan sarsıcı etkileri dikkate almanız gerek. İlişkilerde sizi baskı altına alan gelişmeleri yarın daha akılcı bir gözle değerlendireceksiniz.

ASLAN: Haftanın ilk gününde aile ile ilgili yaşanan karmaşalar sizi tedirgin edebilir. Zira geçmişte olup biten konuların getirdiği korkular ve kontrol edilemeyen durumlar öne çıkıyor. Zayıflıklarınızla yüzleşmeniz ve artık önünüze bakmanız size fayda sağlayabilir. İşte sizi zorlayan gelişmelerin devam etmesi ile ruh dünyanız biraz yıpranacaktır.

Haberin Devamı

BAŞAK: Sosyal paylaşımlarda yenilikçi ve dışadönük olabilirsiniz. Koşullar sizi daha farklı temaların içine çekebilir. Sosyal konularda daha aktif olmak isteyebilirsiniz ve organize olunması gereken konular öne çıkabilir. Arkadaşlarınızla duygusal paylaşımlar da dikkat çekiyor. Geleceğe ilişkin planlarınızda vesvese yerine kararlı bir tutum izleyebilirsiniz.

TERAZİ: Toplum önünde göz önüne çıkmanızı gerektiren koşullarla karşılaşabilirsiniz. Özellikle kariyer hayatınızı yeniden yapılandırdığınız bu dönem kendi ihtiyaçlarınız geri planda kalabilir. Yapılması gereken ve tamamlanması zorunlu işler açısından sizi bağlayan durumlar söz konusu. Daha esnek olmak, üstlerle ilişkileri dengede tutmak yararınıza olabilir.

AKREP: Haftanın ilk gününde inançlarınız ve hayata bakışınızda bazı değişiklikler yaşanabilir ve sezgileriniz artabilir. Kendinizi yenilemeye açık olduğunuz bu dönem farklı kişilerle bir araya gelme şansınız olacak. Yurt dışı ilişkilerin canlılık kazandığı bu dönem yolculuklar ve hukuki konuları ilgilendiren uğraşlarla meşgul olacaksınız. Akışta kalın.

Haberin Devamı

YAY: Duygusal paylaşımlarınız ve aileye ilişkin temaların sizi biraz bunaltabileceği bir gündesiniz. Bağımsız yanlarınızı bu dönem ortaya koymakta zorluklar yaşanabilir. Zira ortak paralar, kredi ve miras işlemleri konusunda bazı çelişkiler öne çıkıyor. Finansal yatırımların hız kazandığı bu dönem çift durumlar kafa karıştırabilir. Akışta kalmaya özen gösterin.

OĞLAK: Özellikle ikili ilişikler konularında beklentileriniz artabilir. İlişkiler ve ortaklıklar cephesinde destek arayışınız öne çıkıyor. Ancak bir yandan da duygusal etkiler ve eşin beklentilerine yönelik çekinceleriniz var. Yaşadığınız zorlu değişim ilişkiler üzerinden baskı yapabileceğinizi gösteriyor. Yeni öneriler ve ortaklıklara öncelik verebilirsiniz.

KOVA: Çalışma şartlarınızda yeniliklere açık olduğunuz bir gündesiniz. Var olan koşulları verimli ve sonuç almaya müsait hale getirebilirsiniz. Ancak günlük rutinlerin size biraz yük getirdiği söylenebilir. Kontrol edemediğiniz hizmet temaları karşısında daha yapıcı olmalısınız. Kısıtlayıcı koşullara direnmeniz bazı sağlık problemlerinizi tetikleyebilir.

BALIK: Daha yapıcı olabileceğiniz bir haftaya başlangıç yapıyorsunuz. Kendinizi çocuklarla ilgili konularla meşgul olurken bulabilirsiniz. Kendi keyiflerinize öncelik vermek rahatlatıcı olabilir. Yaratıcı konularda da çok farklı şeyler arıyorsunuz. Sezgileriniz ve duygularınız bir araya geldiğinde başarılı sonuçlar almayı başarabilirsiniz. Akışta kalın.