R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Yanan yolda ilerleyen Ay daha dengeli ve ılımlı olmayı gerektiriyor. İlişkilerimizde kritik kararlar verebiliriz. Cesarete ihtiyacımız olacak. Olaylara kişisel bakmak yerine sınırlarımıza dikkat edelim. Sabah saatlerinde sınırlayıcı koşullar içinde olabiliriz. Karşılıklı konularda hassasiyetler artıyor. Kararlı olmalıyız. Pazarlık gerekebilir. Gizli bilgiler de dikkatimizi çekebilir. Duygularımızı kontrol altında tutarak soğukkanlı olmaya bakmalıyız.

KOÇ: Ortaklıklarda yenilenme ve fikir birliği içinde olmak istediğiniz bir gündesiniz. Yeni bir ortaklık konusu üzerinde durabilir, destek görebilirsiniz. Yakın arkadaşlıkların öne çıktığı bugün işbirliği içinde olabilirsiniz. Hayatınıza hareket getiren eğitim temaları, başkalarını ikna edebileceğiniz konuşmalar da söz konusu olabilir. Düşüncelerinizi yenileyeceğiniz ortamlar bulabilirsiniz.

Haberin Devamı

BOĞA: Gün boyunca sıkı çalışmaya hazır olun ve eldeki işleri tamamlamaya yönelin. Pratik yanlarınız size zaman kazandırırken, detaylardan çok iş çıkarabilirsiniz. İş ortamında yoğunlaşan şartları daha iyi yönetebilirsiniz. Yakın çevrede sizi canlı tutan bağlar ve ilişkilerle keyfiniz yerine gelecek. Konuşmalar, günlük hayatınızı etkileyecek yolculuklar söz konusu olabilir.

İKİZLER: Son dönemde süregelen iyimser ruh haliniz bugün de kendini gösteriyor. Size keyif veren sosyal ilişkiler sayesinde bir arada olacağınız kişilerle aynı atmosferi paylaşabilirsiniz. Duygularınızla kendinizi ortaya koymak hayatınıza hareket getirecek. Ani başlayan ve biten ilişkiler bu dönem hızlanabilir. Yaratıcı konulara ayırdığınız zamanlar size yeni imkânlar getirecek.

YENGEÇ: Bugün sizi harekete geçiren pek çok konu var. Üzerinizde baskı kuran evle ilgili konular duygusal olarak sizi yorabilir. İş ve ev arasında bocaladığınız bu günlerde planlı olmaya bakın. Evde artan sorumluluklar yüzünden yeni bir plan yapmanız gerekebilir. Henüz netleşmemiş konularda ise sabırlı olmalısınız. Kardeşlerle ilgili bir konu yeniden gündeminizde yer alabilir.

ASLAN: Gün boyunca yeni ilgi alanları, hayatınıza katabileceğiniz yenilikler söz konusu. Bakış açınızı etkileyen uzaklarla ilgili her konu sizi heyecanlı kılmakta. Daha farklı eğitsel temalara yönelmek, düşüncelerinize zenginlik katmak adına harekete geçebilirsiniz. Elle tutulur sonuçlar almanız gereken zihinsel faaliyetleri, kardeşlerle ilgili konuları önemsemelisiniz.

Haberin Devamı

BAŞAK: Becerileri bugün kazanca çevirmek daha kolay olabilir. İş hayatında yaşanan imkânlar ve kişisel adımlarınız eklenince olumlu bir tablo ile karşılaşacaksınız. Bütçenizi toparlamak, bir yandan da eldeki imkânları yatırım odaklı düşünmekte yarar var. Ancak dengesizce yapılan harcamalar, eşin para durumundaki ani iniş çıkışlar yüzünden daha dikkatli davranmanızda fayda var.

TERAZİ: Ay burcunuzdaki yolculuğunu sürdürürken başkalarını etkileme şansınız da sürüyor. Sizi harekete geçiren güzel etkiler altındasınız. Önemli başlangıçlar yapmak için cesaret gösterebilir, yeni adımlar atabilirsiniz. Özellikle evde yaşanan yenilenmeleri hızlandırabilirsiniz. Ortaklaşa konularda size dinamizm getiren yeniliklere ve yolculuklara önem vermelisiniz.

Haberin Devamı

AKREP: Daha dengeli ve sabırlı olmanın size çok şey kazandırabileceği bir gündesiniz. Aksi halde hayal kırıklıkları ve beklenmeyen gelişmelerle güveniniz kaybolabilir. Ortaklıkların getirdiği testler size bazı dersler yaşatmakta. Son dönemde aldığınız sorumluluklar sizi yormuş olabilir. Ruh ve beden sağlığınızı korumanız açısından dikkatli olmanızda yarar var.

YAY: Arkadaşlıkların size getirdiği keyifler ve destekler bugünü çok hareketli geçirmenizi sağlayacak. Son derece samimi paylaşımlar içinde olabilirsiniz. Aynı zamanda yeni gruplaşmaların olduğu, takım olarak hareket edilmesi gereken konularla ilgilenebilirsiniz. Bu dönemde yeni beklentiler içinde olsanız da en azından geleceğe dönük planlarınızı test etmenizde yarar var.

OĞLAK: Bugün tüm dikkatinizle işe ait amaçlara yönelmek isteyebilirsiniz. Deneyimlerinizi daha verimli biçimde kullanmaya çalışmalı, kendinizi işe ait sorumluluklara vermelisiniz. Yeniliğe açık her gelişme, üstlerle ilişkilerde yaşanan gelgitlere rağmen öne çıkarıcı etkiler söz konusu. Bugünlerde evde alınması gereken önlemler, ailevi konular da ön planda olacak.

KOVA: Sizde merak uyandıran pek çok konu hayatınıza giriyor. İlişkilerinizi de içine alacak yeni gelişmelerle önünüz açılabilir. Özellikle edindiğiniz tecrübeleri iş hayatında kullanmak, kalıcı adımlar atmak için hazırlık içinde olmalısınız. Kariyerde kontrollü ilerleyeceğiniz günler ise çok yakın. Tamamlanması gereken yeni konular ve üst ast ilişkileriniz açısından akıcı bir gün olacak.

BALIK: Kontrolünüzde olmayan, dış kaynaklı sorunları dikkatli izlemeli, finansal alanda ortaya çıkabilecek koşulları dikkate almalısınız. Sınırlarınızı korumakta zorlandığınız bu dönem borç alacak temalarında sorunlar yaşayabilirsiniz. Yatırım planlarınızı etkileyen gelişmeleri önemsemeniz yararlı olacak. Geçmişte kalan bir borç nedeni ile planların değişmesi gerekebilir.