R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Saka burcunda yan yana gelen Ay ve Satürn, kontrollü ve ciddi bir atmosfer yaratıyor. Teknik alanda etkin olabiliriz. Hoşnutsuzluklar, kopmalar olabilir. Giriştiğimiz olayların çok uzun vadeli olması mümkün. Sağlam fikirler içindeyiz. Saat 14.07’den yavaşlayabiliriz. Düşüncelerimizde esnek olalım. Yalnız hissedebiliriz. 21.46’dan sonra Balık’a ilerleyecek Ay, ilham getirecek.

KOÇ: Gelecek beklentilerinizin çok yoğun olduğu bir gündesiniz. Arkadaşlarınızla keyifli vakit geçireceğiniz yerlere gitmek size iyi gelecektir. Uğraştığınız işlerde çözülme sonlanma yaşayabilirsiniz. İşlerinizde destek aldığınız kişilere yönlenmek isteyebilirsiniz fakat gün boyu kararsız tutumunuz işlerinizin istediğiniz gibi ilerlemesini engelleyebilir.

Haberin Devamı

BOĞA: İş hayatınızdaki sorumluluklarınız gündeminizi yoğun bir şekilde etkileyebilir. Kararsızlık nedeniyle işlerinizi toparlamakta zorlanabilirsiniz. İlgilendiğiniz bazı konularda bitişler yaşayabilirsiniz. Gizli kalan koşullardan etkileniyor olabilirsiniz. Bekleme zamanlarını kendinize ayırabilirsiniz. Eksik işlerinizi toparlamak, kendinizi daha iyi hissetmenize neden olacaktır.

İKİZLER: Düşüncelerinizi etrafınızdaki insanlarla paylaşmak, kendinizi ifade etmek isteyeceğiniz bir gündesiniz. Akademik konularla ilgilenme arzunuz bugün daha da artabilir. Elde olmayan nedenlerden dolayı başınıza gelen olaylara karşı kabullenme içinde olabilirsiniz. Uğraştığınız işlerin sonuçlarını beklemek sizi yorabilir. Kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz.

YENGEÇ: Ortaklı para durumundaki dalgalanmalarla uğraşacağınız, biraz gergin bir gündesiniz. Belirsizlikler sizi ruhen yorabilir. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar olabilir. Yaşanan olayları kabullenme içine girebilirsiniz. Kriz yaratacak olan durumlardan olduğunca uzak durmakta fayda var. Sakin kalıp olayları lehinize çevirmeniz söz konusu olabilir.

ASLAN: Bugün ikili ilişkilerinizle ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. Dengede kalmak bugün öncelikli amacınız olmalıdır. Gün içindeki işlerin ilerlememesi sizi yorabilir. Kararsızlık nedeniyle ufak tefek tartışmalara karşı dikkatli olmalısınız. Uğraşlarınızla ilgili konularda feragat etmek durumunda kalabilirsiniz. Tamamlanma içinde olacağınız bir gündesiniz.

Haberin Devamı

BAŞAK: İş hayatınıza ait sorumluluklarınız gündeminizi büyük ölçüde etkileyebilir. Sizi yoran ve yıpratan koşullardan elinizden geldiğince uzak durmaya çalışmalısınız. Sağlıkla ilgili sıkıntılarınızı göz ardı etmemeye özen gösterin. İşlerinizle ilgili sıkışmalar yaşayabilirsiniz. Tenkit edici tavrınızdan sıyrılabilirseniz, daha sakin bir gün geçirebilirsiniz.

TERAZİ: Harcamalarınızı abartma, har vurup harman savurma eğiliminde olacağınız bir gündesiniz. Spekülatif konular gündeminizi etkileyebilir. Yaratıcılığınızı kullanacağınız işlerle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Fakat bugün işlerinizde sıkışmalar olabilir. Sosyal konulara yönlenmek sizi daha fazla rahatlatabilir. Tamamlandığınızı hissedeceğiniz olaylar yaşayabilirsiniz.

AKREP: Bugün kendinizi güven içinde hissetmek sizin için her şeyden çok önemli olabilir. Kendinizi rahat hissettiğiniz kişilerle görüşmek isteyebilirsiniz. Geçmişe yönelik konular gündeme gelebilir. İlişkilerde sıkışmalar yaşanabilir. Kabullenme içine gireceğiniz olaylar yaşayabilirsiniz. Elinizde olmayan nedenlerden kaynaklı olaylarda iç sesinizi dinlemelisiniz.

Haberin Devamı

YAY: Bugün kardeşlerinizle ilgilenmenizi gerektiren durumlar ortaya çıkabilir. Yakın çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Ticari konularla ilgili bir karar verme durumundaysanız beklemeler yaşanabilir. Kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Karar vermeden önce dikkatli olmakta fayda var. Sosyal konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz.

OĞLAK: Maddi konuların büyük ölçüde gündeminizi oluşturacağı bir gündesiniz. Parasal yatırımlarınızla ilgili belirsizlikler sizi yorabilir. Kararsızlık yaşayabileceğiniz durumlar söz konusu. Harcamalarınızla ilgili konularda kendinize sınır getirmek isteyebilirsiniz. İş hayatınızda, başkalarından destek almanız gerekebilir. İlgilendiğiniz işlerde çözülmeler olabilir.

KOVA: Bugün hayatınıza yeni başlangıçlar yapmak isteyebiliriz. Kararsız tutumlardan uzak durmaya çalışmalısınız. Kişisel açıdan önem verdiğimiz konular gündeminizi meşgul edebilir. İşlerinizin sıkışmasından çıkan gerilimlere dikkat etmelisiniz. Sağlığınızla ilgili konulara zaman ayırmak isteyebilirsiniz. İletişimde olduğunuz kişilere özen göstermenizde fayda var.

BALIK: Bilemediğiniz, perde arkasındaki gerçekleşen olaylarla ilgili konulara özen göstermeniz gereken bir gündesiniz. İşlerinizle ilgili konularda karar vermekte zorlanabilirsiniz. Olaylarda iç sesinizi dinleyerek hareket ederseniz sizin için daha iyi sonuçlar elde edebilirsiniz. Gün içinde uğraştığınız işlerde ilerleme kaydetmekte zorlanabilirsiniz. Kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz.