R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Akrep burcunda ilerleyen Ay, Güneş ile uyumlu bir açıda iken daha araştırmacı olabiliriz. Gizli kalan şeyler var. Sezgilerimizin gösterdiği yönde ilerlemek zor olmayacak. İnandırıcı olabiliriz. Cesaret göstereceğimiz konularda çok şey yapabiliriz. Aşırı eleştirel ya da yıkıcı olmayalım. İyimser davranalım. Bugün çok hızlı ilerlemek kolay olmasa da, geçmişten kaynaklanan ve bizi bağlayan durumlardan kurtulmaya başlayabiliriz. Ancak sözlerimiz sıkıntı yaratabilir..

KOÇ: Bugün kendinizi son derece canlı, enerjik ve heyecanlı hissedebilirsiniz. Mücadele gücünüz de en üst seviyede olacak. Ancak bugün ani sorunlarla da karşılaşmanız mümkün gözüküyor. Eğer yaşanabilecek krizler karşısında telaşa kapılmak yerine sağduyunuzu kullanırsanız ve soğukkanlılığınızı korursanız harikalar yaratabilirsiniz. Unutmayın, sorunlar içlerinde yeni fırsatlar da barındırır.

Haberin Devamı

BOĞA: Bugün mevcut yakın ilişkilerinizde bazı önemli gelişmeler yaşamanız mümkün. Dengelerin değişmesi sizi alt üst edebilir. Davranışlarınıza hızlı ve sert karşılıklar alabilirsiniz. Bu yüzden ilişkilerinizi gözden geçirip yeni kararlar almak isteyebilirsiniz. Bazı fedakârlıkları neden yaptığınızı iyi düşünün. Çünkü yakın ilişkilerinizde yeni ve taze başlangıçlar söz konusu olabilir.

İKİZLER: İşinizle ilgili konular yine gündeminizin en üst sıralarında yer almaya devam ediyor. Ancak bugün üzerinizdeki durağan enerjiden sıyrılıyorsunuz. Artık işinizde sizi yoran ve yıpratan süreçler ve kişilerle ilgili adımlar atmaya hazırsınız. Heyecanlı ve kararlı şekilde aksayan noktaları düzeltmek isteyeceksiniz. Yeni planlar hazırlayıp taviz vermeden uygulamaya başlayabilirsiniz.

YENGEÇ: Hafta sonuna doğru yaklaşırken içiniz kıpır kıpır ve enerjiyle dolusunuz. Dolayısıyla eğlence ve zevkler için harcamalarınızda artış olabilir. Haftanın ağırlığını üzerinizden atmak ve kendinizi biraz olsun şımartmak isteyebilirsiniz. Güzel bulduğunuz şeyleri hemen arzu edebilir, eğlenceye zaman ayırmaktan geri durmayabilirsiniz. Yine de yüksek risk taşıyan işlerde daha dikkatli olmanızda fayda var.

Haberin Devamı

ASLAN: Bugün ev ve aile ile ilgili konularda yeni ve cesur başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Evinizle ilgili işleri halletmek için gerekli gücü kendinizde bulmanız zor olmayacak. Kendi iç sesinize kulak verdiğinizde işlerin çok daha sorunsuz ilerlediğini fark ederek, bugün ailenize de birçok konuda önderlik edebilirsiniz. Atacağınız adımlar sayesinde aradığınız güveni bulacak, geleceğinizi sağlamlaştırdığınızı göreceksiniz.

BAŞAK: Bugün yakın çevrenizde olan bitene daha çok dikkat kesileceğiniz ancak aynı zamanda kendinizi hayatın da akışına bırakmanız gereken bir gündesiniz. Sürekli temas içinde olduğunuz yakınlarınıza ait konular sizin için duygusal olarak zorlayıcı ancak aynı zamanda yenileyici olabilir. Kısa ziyaretler, konuşmalar gündeme gelebilir, zihinsel açıdan sizi çok yoracak değişiklikler söz konusu olabilir.

TERAZİ: Birkaç gündür süren ağır enerjilerden kurtularak, yeni bir enerjiyle dolu olacağınız bir gündesiniz. Paranızı, yeteneklerinizi, sizi ileriye taşıyacak her şeyinizi gözden geçirebilir, cesur kararlar verebilirsiniz. İşle ilgili yeni adımlar atmak için kendinize bir yol haritası hazırlamak, sizin için bugün çok daha önemli olabilir. Bu fikirleriniz için çevrenizden de büyük ölçüde destek bulmanız mümkün.

Haberin Devamı

AKREP: Duygusal açıdan kendinizi hem daha güçlü hem de daha heyecanlı hissedeceğiniz bir gündesiniz. Bu durum sizi hayatınızda bir yenilik arayışına doğru yönlendirebilir. Yeni insanlarla tanışmak, hatta yeni bir işe veya ilişkiye başlamak istiyor olabilirsiniz. Yeniyi hayatınıza çekebilmek için önce kendinizi yenilemeniz gerektiğinin farkına varabilirsiniz.

YAY: Hayatınızdaki gizlilik konuları bugün de gündeminizden düşmüyor. Ancak dünden farklı olarak bugün çok daha enerjik ve olumlu bir bakış açısındasınız. Dün sizi şaşırtan ve büyük ölçüde canınızı sıkan konuların üstesinden daha rahat geleceksiniz. Her şeyi kontrol altına almaya çalışmaktansa kendi gelişiminize odaklanmak oldukça iyi gelecek. Bu tavrınız size daha büyük kapıları açabilir.

OĞLAK: Kendinizi kontrol altında tutmaya çalışsanız da oldukça heyecanlı ve coşkulu bir gününüzdesiniz. Geleceğiniz hakkında düşünmek, planlar yapmak ve bunları arkadaşlarınızla daha çok paylaşmak isteyebilirsiniz. Bugün aynı zamanda parasal konular üzerinde düşünmek ve ortaklı konuları gözden geçirmek için uygun olabilir. Önümüzdeki günlerde bakış açınızı yenileyebilecek konular ortaya çıkabilir.

KOVA: İşinizle ilgili konularda önemli yenilikler yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Sizi hedeflerinize daha sıkı bağlayacak güzel gelişmeler olabilir. Bugün yükselen enerjinizi iyi kullanırsanız ses getirecek başarılara imza atabilirsiniz. İşinizle ilgili dikkat çekici olabilir, gözleri üzerinize çekebilirsiniz. Atılgan ve kararlı adımlar atmaktan çekinmemeli, gözünüzü hedefinizden ayırmamalısınız.

BALIK: Sezgileriniz daha da artıyor. Yeni fikirlere açık olduğunuz ve daha kolay kavrayabildiğiniz bir gündesiniz. Hep merak ettiğiniz ama vakit ayıramadığınız konularla artık ilgilenme vaktiniz gelmiş olabilir. Büyük olasılıkla size yeni ufuklar açacak bazı kurslara ya da seminerlere yazılabilirsiniz. Bu ortamlarda farklı ülkelerden gelen insanlarla tanışmanız da son derece mümkün.