Cadde Pucca'dan kızını Çocuk Esirgeme'ye veren Deniz Akkaya'ya sert sözler! 'Yaz kampı mı orası?'

Pucca'dan kızını Çocuk Esirgeme'ye veren Deniz Akkaya'ya sert sözler! 'Yaz kampı mı orası?'

30.05.2024 - 09:45 | Son Güncellenme:

Deniz Akkaya, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından 16 yaşındaki kızının kendisine saldırdığını ve balkona kilitlediğini iddia etmişti. Tüm bunların ardından Akkaya, kızını 'burnu sürtsün' diye Çocuk Esirgeme Kurumu'na verdiğini açıklamıştı. Fenomen ve yazar Pucca, konuyla ilgili Akkaya'yı tiye alan paylaşımlarda bulundu.

X (Twitter) hesabından geçtiğimiz günlerde öz kızı tarafından şiddet gördüğünü söyleyen eski manken Deniz Akkaya, paylaşımlarıyla magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

Haberin Devamı

Akkaya, 16 yaşındaki kızı A.Ö.'nün kendisinden sakladığı telefonuna el koyduğunu söylemişti. Kızının fiziksel olarak kendisine saldırdığını açıklamıştı.

"BEN GÖNDERDİM"

Akkaya'nın paylaşımlarının ardından Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, kız çocuğunu koruma altına almıştı. Ünlü manken kızının devlet korumasına alınmasıyla ilgili olarak sosyal medya hesabından yeni bir video paylaşarak "Evet, kendi rızamla ben gönderdim Çocuk Esirgeme'ye. Burnu sürtsün diye!" demişti.

PUCCA TEPKİ GÖSTERDİ

Yaşananların ardından konuyla ilgili açıklama yapan isimlerin arasına Pucca'da katıldı. Son zamanlarda ev sahibiyle yaşadığı sorunlarla gündeme gelen Pucca, Akkaya'ya "Yaz kampı mı orası yahu?" diyerek tepki gösterdi. Fenomen isim paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

Haberin Devamı

Ben bunu yanlış anlamışım dün, kadın hakkında yalan haber yapılmış onu söylüyor sandım. Meğer burnu sürtsün diye gidip vermiş. Yaz kampı mı yahu orası öyle elini kolunu sallaya sallaya alın şu çocuğu üç gün kalsın da burnu sürtsün denilecek yer mi? Neyse kınamayacağım.

Puccadan kızını Çocuk Esirgemeye veren Deniz Akkayaya sert sözler Yaz kampı mı orası

TİYE ALDI

Ardından bir paylaşım daha yapan Pucca, oğlu Batı ile karesini yayınlayarak Akkaya'yı tiye aldı. Fenomen isim: 'Canım oğlumu ilerde beni balkona kilitlemesin diye hamburger yemeye götüreceğim.' dedi.

Puccadan kızını Çocuk Esirgemeye veren Deniz Akkayaya sert sözler Yaz kampı mı orası