14.03.2022 - 13:09 | Son Güncellenme:
Basın mensuplarıyla sohbet eden Pınar Tarhan, Fransa ve İtalya'da anlaştığı ajanslar sayesinde mesleğini Avrupa'da da devam etmek istediğini söyledi.
HEDEFİNİ AÇIKLADI
Genç model, "Geçtiğimiz günlerde İtalya'da Armani'nin defilesinde podyuma çıktım, Avrupa'da buna benzer birçok defilede podyumda çıktım. İtalya ve Fransa'da ajanslarla anlaştım. Mesleğimi sadece Türkiye'de değil, Avrupa'da devam ettirmek istiyorum" dedi.
"ABLASI GİBİ"
Öte yandan Pınar Tarhan'ın annesi Sevda Coşhan'ın oldukça genç görünmesi dikkat çekerken, "Sanki ünlü modelin ablası gibi durduğu" şeklinde yorumlar yapıldı.
Sosyal medya fenomeni Aleyna Dalveren, geçtiğimiz akşam evlendi. Aşiret düğünü yapan ismin sosyal medya paylaşımları ağızları açık bıraktı. İbrahim Tatlıses ve Şafak Sezer de kilolarca altının yarıştığı düğüne katıldı.