Cadde Özlem Yıldız: Her zaman gösterişten uzak hayatı tercih ettim!

Özlem Yıldız: Her zaman gösterişten uzak hayatı tercih ettim!

28.06.2024 - 09:15 | Son Güncellenme:

Sunucu Özlem Yıldız, eski eşi Sinan Serter'le ilişkisinden dünyaya gelen oğlu Demir Serter (18) ile Nişantaşı City's'de objektiflere takıldı. Bodrum'a gideceğini söyleyen Yıldız, popüler tatil bölgesi hakkında yöneltilen soruyu cevapladı.

Özlem Yıldız: Her zaman gösterişten uzak hayatı tercih ettim

Çocuğunun kendi boyunu geçtiğini belirten Özlem Yıldız, "Demir sporcu, yelken kampına gidiyor. 10 yıldır orada, bu sene koçluk yapacak. Lisede, teşekkür aldı bu sene. Beni hep gururlandırıyor" dedi.

Haberin Devamı

Profesyonel spor istediğini dile getiren Demir, meslek seçimi için henüz bir karar vermediğini söyledi.

"GÖZ ÖNÜNDE OLMAYI SEVMİYOR"

Özlem Yıldız, "Oğlunuz meslek olarak annesinin izinden gider mi?" sorusuna, "Öyle bir niyeti yok. Acayip iyi taklit yapıyor. Göz önünde olmayı sevmiyor. Ne isterse başımın tacı. Ben sevdiğim işi yapıyorum" yanıtını verdi.

Özlem Yıldız: Her zaman gösterişten uzak hayatı tercih ettim

"TATİL YAPMAK LÜKS OLMAYA BAŞLADI"

Bodrum'a gideceğini belirten ünlü sunucu, "Yıllardır oradasınız. Neler değişti? Bazı ünlüler pahalılık nedeniyle halk plajına gidiyor?" sözlerine, "İş için gidip geliyorum. Bodrum pahalı. Tatil yapmak da lüks olmaya başladı. Yıllarca Akyarlar'da halk teknesine bindim. Önemli olan denizin güzel olması. Her zaman gösterişten uzak hayatı tercih ettim" karşılığını verdi.