Cadde Özgü Namal çılgına döndü! 'Ben onlar gibi değilim'

Özgü Namal çılgına döndü! 'Ben onlar gibi değilim'

05.08.2022 - 07:05 | Son Güncellenme:

Eşi Serdar Oral'ı 6 Ekim 2020 tarihinde kalp krizi sonucu kaybeden Özgü Namal, Bodrum Ortakent’teki bir otelde tatil yapıyor. Uzun süredir herhangi bir projede yer almayan ve basından uzak bir hayat yaşamayı tercih eden 43 yaşındaki oyuncu, beyazlamış saçları ve bir hayli zayıflamış haliyle dikkat çekti. Namal, yasal alandan görüntü alan basın mensuplarına tepki gösterdi.

Özgü Namal çılgına döndü Ben onlar gibi değilim

Özgü Namal'ın eşi ve iki çocuğunun babası Ahmet Serdar Oral, iki yıl önce yaşamını yitirmişti. Kalp krizi geçiren Oral, Muğla Köyceğiz Devlet Hastanesi'nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamış ve 53 yaşında hayata gözlerini yummuştu. Tarifsiz bir acı yaşayan Özgü Namal, uzun süre sonra Bodrum’da görüntülendi.

Haberin Devamı

"ÇOCUKLARIMI ÇEKEMEZSİN"

Şezlongunda arkadaşları ile sohbet eden Özgü Namal, basın mensuplarının kendisini görüntülediğini fark edince tadı kaçtı. Hemen üstünü giyen oyuncu, çocukları Nefes ve Elem Su'yu yanına çağırarak, plajı terk etmek üzere yürümeye başladı. Namal, fotoğraflarını çeken gazetecilere ise "Çocuklarımı çekemezsin. Hemen buraya gel, gel Buraya" diyerek sert çıktı.

Özgü Namal çılgına döndü Ben onlar gibi değilim

"HEMEN SİL O FOTOĞRAFLARI"

Gazetecilerin yanına gelmesine rağmen sakinleşmeyen oyuncu, "Çocuklarımı çekmeni istemiyorum. Burası özel bir alan, sen beni çekemezsin. Hemen sil o fotoğrafları" diyerek bağırdı. "Özgü Hanım, sizi yasal alanlardan çekiyoruz. Lütfen sakin olun" cevabına daha da sinirlenen 43 yaşındaki oyuncu, çok tartışılacak bir polemiğe imza attı.

Özgü Namal çılgına döndü Ben onlar gibi değilim

Haberin Devamı

"ONLAR İSTEYEBİLİR, BEN İSTEMİYORUM!"

Kendisi gibi Ortakent'deki otelde tatil yapan Azra Akın, aynı gün gündüz erken saatlerde eşi ve çocuğu ile görüntülenmişti. Muhabirlere Azra Akın'ın oturduğu yeri gösteren Özgü Namal, "Buradakiler kendi çocuklarının çekilmesini isteyebilir, kendi çocuklarını çektirebilir, ben istemiyorum. Çocuğumu çekemezsin, ben onlar gibi değilim" ifadelerini kullandı.

"GAZETEDE ÇIKMAK İSTİYORUM"

Sinirli bir şekilde plajdan ayrılan Namal'ın oğlu Nefes, gazetecilerin yanına gelerek, kısık sesle "Abi fotoğrafları bence silmeyin ünkü ben gazetede çıkmak istiyorum" diyerek herkesi tebessüm ettirdi.

Özgü Namal çılgına döndü Ben onlar gibi değilim

Öte yandan Özgü Namal'ın oğlu Nefes'in, annesinin neredeyse boyuna yetişmesi dikkat çekti.

Özgü Namal çılgına döndü Ben onlar gibi değilim