CaddeÖzel jetle paylaşımlar yapmıştı! Simge Ünal: Hakaret ve küfüre maruz kaldım

Özel jetle paylaşımlar yapmıştı! Simge Ünal: Hakaret ve küfüre maruz kaldım

26.08.2024 - 08:06 | Son Güncellenme:

Simge Ünal, özel jette paylaştığı fotoğrafla sosyal medyada linç yedi. Özel uçakla yurt dışına tatile giden model, o anı Instagram'dan yayınladı. Birçok kullanıcı DM'den Ünal'a tepki gösterdi. Ünal, eleştirilere tepkisiz kalamadı.

Özel jetle paylaşımlar yapmıştı Simge Ünal: Hakaret ve küfüre maruz kaldım

Simge Ünal, özel jette paylaştığı fotoğrafla sosyal medyada eleştirilere maruz kaldı. Özel uçakla yurt dışına tatile giden model, o anları Instagram hesabından sevenlerinin beğenisine sunmuştu.

Haberin Devamı

Birçok kullanıcı DM'den Ünal'a tepki gösterdi. Gelen eleştiriler üzerine model Instagram hesabını yorumlara kapattı.

"BAZILARI HADSİZLEŞİYOR"

Ünal gelen eleştirilere karşı tepkisiz kalmadı ve şu ifadeleri kullandı:

Bir anda DM'den mesajlar yağdı. Hakaret ve küfürle dolu mesaj kutum. Sanki bir suç işlemişim gibi hakaret ve küfürlere maruz kaldım. Son dönemlerde en ufak bir şey paylaşığımda bile insanlar hemen hakaret ediyor sosyal medyada... Sanki birileri var hazır bekliyor gibi... Hiçbir şekilde anlamıyorum. Arkadaşlarım uçak kiralamıştı ben de onlarla birlikte tatile gittim ve sadece bunu paylaştım. Eleştiri yapabilirler ama iş hakaret ve küfüre kadar gitti. Sanki cinayet işledim ya da birisinin parasını çalmışım gibi davranıyorlar. Bu linç kültüründen kurtulmamız lazım. Bazıları hadsizleşiyor.

Özel jetle paylaşımlar yapmıştı Simge Ünal: Hakaret ve küfüre maruz kaldım

"CİDDEN ANLAMIŞ DEĞİLİM"

Sosyal medya paylaşımları konusunda dikkatli olduğunu belirten Ünal, "Son zamanlarda zaten çoğu şeyi sosyal medyada paylaşmıyorum. Ama yayınlayınca da olanlar oluyor. Defile videoma bile, 'Yaşıyorsun bu hayatı, ne kadar iyisin' yazıyorlar. Cidden anlamış değilim" açıklamasını yaptı.

Özel jetle paylaşımlar yapmıştı Simge Ünal: Hakaret ve küfüre maruz kaldım

 

Yazarlar