CaddeOrtaklıklar, anlaşmalar şans getirecek

Ortaklıklar, anlaşmalar şans getirecek

22.12.2008 - 01:00 | Son Güncellenme:

Bu yıl yabancılarla işbirliği söz konusu olabilir. Hukuki alanda güçlü destekler görebilir, kendinizi ortaya koyabilirsiniz. Jüpiter bazı Aslan’lara evlilik de getirebilir

Ortaklıklar, anlaşmalar şans getirecek

Bu yıl karşıt burcunuzda ilerleyen Jüpiter sayesinde sosyal ilişkileriniz yeni bir ivme kazanacak. Jüpiter zenginleştiren, büyüten ve fırsatlar getiren bir güçtür. 2009’da Kova’da yer alması sizin sosyal alana daha fazla bağlanacağınızı göstermekte. Bu durum bir ortaklık, hatta evlilik sayesinde olabilir. Bu dönemde eşinizin, ortaklarınızın ya da yakın arkadaşlarınızın durumundaki iyileşmeler sizin de işinize yarayacak. Ayrıca bu yıl yabancılarla ilgili ortaklıklar ya da eğitsel konular, danışmanlık alma konusunda da şanslı sayılırsınız. Kasımdan itibaren Satürn’ün para evinizden yavaş da olsa ayrılıyor olması, bu alandaki sınırlamaları hafifletmekte.
Neptün hâlâ burcunuzun karşısında ilerliyor ve bu durum pek çok Aslan’a ilişkiler, evlilik ve iş ortaklıkları yönünde dağılmalar, yanılgılar ve hayal kırıklıkları getirmekte.
Bu arada Plüton’un da Oğlak burcuna ilerlemesi Aslan’lar açısından iş alanında, çalışma ortamında önemli dönüşümler yaşayacağı anlamına gelmekte. Bu uzun yıllar sürecek, 2024’e kadar devam edecek olan yavaş yavaş şekil alan bir etkidir. Özellikle disiplinli bir çalışma ortamına giriyor olabilirsiniz.

Şanslı alanlar
Bu yıl en büyük şansınız ortaklaşa konular ve anlaşmalardan gelecek. Yabancılarla işbirliği söz konusu olabilir. Hukuki konularla ilgili problemleriniz varsa bu alanda güçlü destekler görebilir, kendinizi ortaya koyabilirsiniz. Jüpiter bazı Aslan’lara evlilik de getirebilir.
29 Ekim tarihinden sonra burcunuzla uyumlu açı içine girecek olan Satürn son yıllarda edindiğiniz deneyimlerden daha kolay yararlanabileceğinizi gösteriyor. Bu durum 2010’da daha belirgin hale gelecektir.
Özellikle 23 - 28 Temmuz doğumlu Aslan’lar yılın son çeyreğinde iş hayatında daha dengeli bir duruma gelecekler ve iş hayatlarında kararlılık elde edebilecek.
Enerji ve savaş gezegeni Mars’ın burcunuzla uyumlu açılar içinde olduğu dönemlerde daha zahmetsiz ilerleyebilirsiniz. Bu dönemlerde engelleri aşmak daha kolay olabilir. 22 Nisan - 31 Mayıs arasında yabancılarla ilişkiler, yolculuklar ve hukuki konularda daha girişken ve mücadeleci olabilirsiniz.
12 Temmuz - 25 Ağustos arasında grup çalışmalarında liderlik ve sosyal alanda daha aktif bir tavır içinde olabilir, hedefleriniza ulaşmakta çok daha hızlı hareket edebilirsiniz. 16 Ekim sonrasında Mars’ın burcunuza girmesi size yeni adımlar, cesaret ve kendine daha fazla güven getirmekte. Ancak Mars bu dönemde 20 Aralık’tan sonra geri gitmeye başlayacağı için, aslında 16 Ekim’den sonra ortaya çıkacak konulara özel bir önem vermelisiniz. Zira bu tarihten sonra başlayan konular, 20 Aralık sonrasında yavaşlayabilir, engellenebilir ya da kişisel mücadeleler yüzünden gurur savaşlarına dönüşebilir. Tüm bu nedenlerle 20 Aralık 2009 - 10 Mart 2010 tarihleri arasında daha kontrollü olmalısınız.

Zorlayıcı konular
Bu yılın zorlayıcı konusu 15 - 20 Ağustos doğumlu Aslan’ların maruz kaldıkları Neptün karşıtlığı olacak. Neptün ortaklaşa konulara, evlilik ya da iş ortaklıklarına kararsızlık ve yanılgılar getirmekte. Bugünlerde doğmuş olan Aslan’lar hayat yönlerini belirlemekte büyük kararsızlık çekebilirler. Erkeklerle ilişkiler, baba ya da eş figürünün getirebileceği karmaşalara önem vermek gerekiyor.
İş hayatınızda, 31 Mayıs - 12 Temmuz döneminde para ve güvenlik konuları açısından daha fazla çaba sarf edebilirsiniz.

Merkür’ün geri hareketi
Merkür’ün bu yıl hava elementinden burçlarda geri hareket yapacak olması belirli dönemlerde iletişim, ulaşım, bilgisayar gibi teknolojik konuları içine alan alanlarda, hareket, eğitim ve sözleşmelerin söz konusu olabileceği durumlarda aksamalar, gecikmelerin gündeme gelebileceğini gösteriyor. Bu dönemlerde ciddi anlaşmalar, kontratlar yapmaktan çekinmeliyiz. Yolunda ilerleyebileceğini düşündüğümüz projelerimiz hiç de beklenmedik sonuçlar doğurabilir.
Merkür bu yıl 11 Ocak - 1 Şubat, 7 - 31 Mayıs, 7 - 29 Eylül tarihleri arasında geri harekette olacak. Bu dönemlerden ilkinde anlaşmalar, kontratlar ve ikili ilişkilere, ikincisinde grup çalışmaları, arkadaşlıklar ve geleceğe yönelik planlarda, sonuncusundaysa sözleşmelere, kısa yolculuklar ve kardeşlerle ilişkilere daha fazla dikkat etmeli, bu alanlarda doğabilecek pürüzleri göz ardı etmemelisiniz.


ASLAN 23 Temmuz 23 Ağustos
Para, iş hayatı ve kariyer
Parasal konularda yeni olanaklar bulabileceğiniz bir yıldasınız. Özellikle yılın son çeyreğinde iş hayatında çok daha dengeli ve eski deneyimleriniz-den yararlanabileceğiniz bir dönemde olacaksınız. Ayrıca bu yıl ortaklıklar, anlaşmalar ve işbirlikleri de kazançlı imkânlar sunacak. 2008’den bu yana iş ortamınızda güçlü değişiklikler olmakta. Bu durum 2009’da devam edecek hatta daha belirgin hale gelecek.

Sağlık
Sağlıkla ilgili önemli unsurların olmadığı bir yıldasınız. Ancak 15 - 20 Ağustos doğumlu Aslan’lar psikolojik açıdan bulanık olabilirler. Bugünlerde doğanlar ilaç kullanımına özellikle dikkat etmeliler ve huzursuzluklarını yenmek için kendilerini daha doğal yollardan desteklemeye bakmalılar.

Eğitim
Eğitsel konularda yeni olanaklara açık olabileceğiniz bir yıldasınız. Özellikle yılın ikinci yarısında ortaya çıkabilecek gelişmeler ufkunuzu genişletecek. Beklenmedik biçimde ortaya çıkacak imkânlar özellikle yabancılarla ilgili alanda düşüncelerinizi değiştirebilir. Ayrıca bu yıl eğitsel alanda ortaklaşa konulardan da destek görebilirsiniz.



ASLAN KADINI İÇİN AŞK
Mars’ın burcunuzla uyumlu olduğu dönemlerde ilişkilerinizde daha canlı ve hareketli olabilirsiniz. 22 Nisan - 31 Mayıs, 12 Temmuz - 25 Ağustos ve 16 Ekim sonrası Mars’ın enerji getirdiği dönemlerdir. Özellikle sonbahar aylarında ortaklaşa konularda biraz daha ılımlı olmalı ve tartışmalardan kaçınmalısınız. Bu dönemde aşırı ısrar ya da gereksiz tartışmalar yüzünden huzurunuz kaçabilir.


ASLAN ERKEĞİ İÇİN AŞK
Bu yıl Venüs’ün burcunuzla uyumlu açılarda olduğu dönemlerde aşkta daha mutlu olabilir, ilişkilerinizden keyif alabilirsiniz. 3 Şubat - 6 Mart, 24 Nisan - 6 Mayıs, 26 Ağustos - 20 Eylül, 2 - 25 Aralık böyle dönemlerdir. Venüs’ün geri harekette olacağı 6 Mart - 17 Nisan döneminde evlilik ve anlaşmalarda bazı huzursuzluklar söz konusu olabilir. Bu tarihler arasında evlilik yine çok uyumlu olmayabilir.


Ortaklıklar, anlaşmalar şans getirecek



Yükselen burçlarına göre Aslan
Yükselen Koç Bu yıl yapacağınız işbirlikleri sayesinde iş hayatında önemli ilerlemeler kaydedebilirsiniz. 2009 takım çalışmaları ve arkadaşlıklar açısından hareketli geçecek. Sosyal çevrenizi de genişletebilirsiniz. Yılın ilk yarısında biraz daha sabırlı olmalısınız.

Yükselen Boğa Bu yıl kariyerinize ait konulara ve bu alanda ortaya çıkan beklentilere odaklanmalısınız. Aşk hayatınıza daha fazla renk getirmeye bakın. Sonbahar aylarında bu daha kolay olabilir. Ekim sonrasında iş hayatına yeni temeller atabileceksiniz.

Yükselen İkİzler Bu yıl ufkunuzu geniş tutacaksınız. En büyük şanslar eğitim ve yabancılarla ilişkiler alanında olabilir. Kasımdan itibaren yaratıcılığınızı ortaya koyabileceksiniz. Mart-nisan geçişinde işle ilgili konulara odaklanmak gerekiyor.

Yükselen Yengeç Kasım ayından sonra gerek iş gerekse ev hayatınız açısından yeni bir dönem açılmakta. Bu dönemde, hedeflerinizi yenileyeceksiniz. Ev, yerleşim gibi konularda yeni sorumluluklar getirebilir. Ekimden sonra harcamalarda dikkatli olmanız gerekecek.

Yükselen Aslan Bu yıl ortaklıklar ve anlaşmalar hayatınıza yepyeni boyutlar getirmekte. Başkalarının kaynaklarından yararlanabilirsiniz. Evlilik gündeme gelebilir. Ortağınızın ya da eşinizin durumunun iyileşmesi size de yeni imkanlar doğurabilir.

Yükselen Başak 2007 sonbaharından bu yana Satürn yükselen burcunuzda hayata bakış açınıza kısıtlamalar getirmekte. Bu deprese edici dönem, kasımdan itibaren değişecek. Sonbahardan itibaren ortaklaşa alanda yeni sorumluluklar ortaya çıkabilir.

Yükselen Terazİ Satürn’ün yükselen burcunuza gelmesi ile birlikte ilişkilerde, ortaklıkta ve evliliğinizde kendinizi daha ciddi bulacak ve kararlı davranabileceksiniz. Bu yıl ağustos-eylül döneminde iş ve evle ilgili konularda çok aktif olabilirsiniz.

Yükselen Akrep Bu yıl eve ait konularda yeni beklentiler içindesiniz. Babaya ait konular ya da toprağa ilişkin kazançlar söz konusu. İşte organizasyonel konular yüzünden huzursuz-sunuz. Sonbahar aylarında işteki projeler için biraz fazla zaman harcamak zorundasınız.

Yükselen Yay 2007 sonbaharından beri işte çok fazla yük ve organizasyonel sınırlamalar var. Kasım ayından itibaren bu alanda işleri rayına sokabileceğiniz koşullar olacak. Eğitim hayatınızda, kendinizi geliştirebilece-ğiniz tüm fırsatları değerlendirmelisiniz.

Yükselen Oğlak Kasım ayından itibaren yavaş yavaş ve özellikle 2010’da daha net olacak şekilde, iş hayatında artan yükler ve size başarı getirebilecek imkanlar da var. Ancak ortaklaşa alanda ve evlilik hayatınızda beklenmedik konulara hazırlıklı olmalısınız.

Yükselen Kova Bu yıl şanslı yılınızdasınız ve Jüpiter’in yükselen burcunuzdan geçecek olması kişisel alanda kendinize daha fazla güvenebileceğinizi gösteriyor. Yeni atılımlar olacaktır. Kendinize olan güveninizin artması sayesinde yeni kapılar açılabilir.

Yükselen Balık Son iki yıldır iş hayatında daha fazla tecrübe kazanmaktasınız. Kasımdan itibaren daha fazla sorumluluk almanız gerekebilir. Finansal alanda birikimlerinizi harekete geçirmek durumunda kalabilirsiniz. Bu durum 2010’da daha belirgin olacak.

Yazarlar