Cadde Ölümden dönmüştü! Jamie Foxx'tan hastaneye kaldırılmasıyla ilgili yeni açıklama

Ölümden dönmüştü! Jamie Foxx'tan hastaneye kaldırılmasıyla ilgili yeni açıklama

02.07.2024 - 12:26 | Son Güncellenme:

Asıl adı Eric Marlon Bishop olan, rol aldığı 'Zincirsiz', 'Tetikçinin Gecesi' ve 'İnanılmaz Örümcek Adam 2' gibi yapımlarla dünya çapında tanınan ABD'li oyuncu Jamie Foxx, geçtiğimiz sene hastaneye kaldırılmıştı. Ölümden dönen aktör, hastaneye kaldırılmasına yol açan olayla ilgili açıklama yaptı.

Ölümden dönmüştü Jamie Foxxtan hastaneye kaldırılmasıyla ilgili yeni açıklama

Oscar ödüllü oyuncu Jamie Foxx, geçtiğimiz sene nisan ayında hastaneye kaldırılmıştı. 56 yaşındaki aktör, Atlanta'da Cameron Diaz ile 'Back in Action' filminin setinde rahatsızlanmıştı.

Haberin Devamı

Tedavisi uzun süre devam eden ünlü oyuncu, taburcu olduktan aylar sonra açıklama yapmış ve şu ifadeleri kullanmıştı:

Birçok insanın benden haber almayı beklediğini biliyorum ama dürüst olmak gerekirse beni öyle görmenizi istemedim. Beni gülerken, iyi vakit geçirirken, partilerken, şaka yaparken, bir filmde, bir televizyon programında görmenizi istiyorum. Sadece beni, içimden borular çıkarken ve hayatta kalıp kalamayacağımı çözmeye çalışırken görmenizi istemedim. İnsanlar kör olduğumu söyledi. Gördüğünüz gibi gözlerimde sorun yok, gayet iyi durumdalar. Felç geçirmedim ama cehennemi yaşadım ve iyileşme yolunda bazı engebeler de vardı ama geri döneceğim ve çalışabilir durumdayım.

Ölümden dönmüştü Jamie Foxxtan hastaneye kaldırılmasıyla ilgili yeni açıklama

NELER YAŞADIĞINI AÇIKLADI

Jamie Foxx, gizemli bir şekilde hastaneye kaldırılmasına neyin yol açtığını nihayet açıkladı.

Ölümden dönmüştü Jamie Foxxtan hastaneye kaldırılmasıyla ilgili yeni açıklama

Geçtiğimiz günlerde Phoenix şehir merkezinde konuşan ünlü isim, 11 Nisan 2023'te 'kötü bir baş ağırısı' çektiğini ve bu yüzden 'oğlundan Advil istediğini' söyledi ve şöyle devam etti:

Ve sonra 20 gün boyunca 'yoktum.' Hiçbir şey hatırlamıyorum.

Ölümden dönmüştü Jamie Foxxtan hastaneye kaldırılmasıyla ilgili yeni açıklama

"KAMERA KARŞISINDA SÖYLEMEYECEĞİM"

Hastaneye kaldırıldığında Atlanta'da olduğunu kaydeden aktör, kız kardeşi ve kızının kendisini doktora götürdüğünü dile getirerek; "Doktor başıma işaret etti ve 'Orada bir şeyler oluyor' dedi. Ne olduğunu kamera karşısında söylemeyeceğim" şeklinde konuştu.