CaddeOkan Kurt imaj değiştirdi! 'Okardi saçına doyamadı'

Okan Kurt imaj değiştirdi! 'Okardi saçına doyamadı'

21.07.2024 - 13:46 | Son Güncellenme:

Türkiye'nin başarılı şarkıcılarından biri olan ve kariyerinin yanında açıklamalarıyla da sık sık magazin gündeminde adından söz ettiren Demet Akalın'ın eşi Okan Kurt imaj değiştirdi. Kurt'un son hali, Galatasaray'ın yıldız futbolcularından Mauro Icardi'ye benzetildi.

Okan Kurt imaj değiştirdi Okardi saçına doyamadı

Gündeme dair açıklamaları ve sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımlarla magazin gündeminde adından söz ettiren başarılı şarkıcı Demet Akalın'ın eşi Okan Kurt, imaj değişikliğiyle adından söz ettirdi.

Haberin Devamı

Saçlarını Icardi’nin saç rengine boyatan ünlü ismi Demet Akalın sosyal medya hesabında paylaşmayı ihmal etmedi.

Okan Kurt imaj değiştirdi Okardi saçına doyamadı

SEDA - TUBA POLEMİĞİNE DAHİL OLMUŞTU

Seda Bakan'ın "herkes birbirini az da olsa eskiden tanıyordu, ama gerçek anlamda tanışınca..." sözleri Büyüküstün tarafından "Az da olsa tanımıyordu, ben seni tanımıyordum, Boncuk'u tanımıyordum, Sen de Boncuk'u tanımıyordun, beni tanımıyordun." şeklinde bölmüştü. Büyüküstün'ün bu tavrı dikkat çekerken "Seda, sus tamam, sus artık" demesi kameralara yansımıştı.

TEPKİSİZ KALAMADI

Kaos devam ederken açıklamaları ve göndermeleriyle gündeme bomba gibi düşen Demet Akalın da olaya tepkisiz kalamadı.

"Seda Bakan ve Tuba Büyüküstün’ün röportajında ne görüyorsunuz?" diye sorulan bir tweete yanıt veren ünlü şarkıcı 'Seda Bakanın gözümde daha da büyümesini görüyorum' dedi.

Haberin Devamı

Okan Kurt imaj değiştirdi Okardi saçına doyamadı