Cadde Oğuzhan Koç'a gönderme mi yaptı? Zeynep Koçak'tan açıklama

Oğuzhan Koç'a gönderme mi yaptı? Zeynep Koçak'tan açıklama

23.08.2022 - 12:36 | Son Güncellenme:

'Çok Güzel Hareketler Bunlar' ile yıldızı parlayan ve şimdilerde bambaşka bir görünüme kavuşan Zeynep Koçak, dün akşam sosyal medya hesabından takipçilerinin sorularını yanıtladı. Koçak, bir takipçisinden gelen "Hiç aldatıldın mı?" sorusuna "Google'a bak" yanıtını verdi. Koçak'ın bu cevabı, uzun yıllar aşk yaşadığı Oğuzhan Koç'u akıllara getirdi. Çıkan haberlerin ardından eski oyuncu, verdiği yanıta açıklık getirdi.

Oğuzhan Koça gönderme mi yaptı Zeynep Koçaktan açıklama

Uzun süredir ekranlardan uzak olan Zeynep Koçak, o dönem 'Çok Güzel Hareketler Bunlar'da birlikte rol aldığı Oğuzhan Koç ile sekiz yıllık ilişkisini 2015'te sonlandırmıştı. O dönem basına yansıyan haberlerde; evlilik hazırlığı yapan Zeynep Koçak'ın iş için Fransa'ya gittiği ve döndüğünde sevgilisi Koç'un hareketlerinden şüphelendiği iddia edilmişti.

Haberin Devamı

'Çok Güzel Hareketler Bunlar' setinde taşınıp aşk yaşamaya başlayan ikilinin nikah masasına oturması beklenirken, sürpriz bir şekilde ayrılık haberi geldi. Kısa bir süre sonra ise Oğuzhan Koç ile Yağmur Tanrısevsin'in aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı.

Oğuzhan Koça gönderme mi yaptı Zeynep Koçaktan açıklama

"GOOGLE'LA!"

Aldatıldığına ilişkin iddialar karşısında yıllardır sessiz kalan Koçak, önceki gün Instagram hesabından takipçilerinin sorularını yanıtladı. Son yıllarda değişimiyle gündemden düşmeyen oyuncu, bir takipçisinin, "Hiç aldatıldın mı?" sorusuna, "Google'la" yanıtını verdi. Koçak'ın bu manidar cevabı akıllara Oğuzhan Koç'u getirdi.

Bu cevabının Oğuzhan Koç'a gönderme olduğu haberleri sonrası yeni bir açıklama yapan Zeynep Koçak, önce takipçisinden gelen o soruyu sildi. Ardından da şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

Sevgili arkadaşlar, dün geceden beri uyuyamıyorum çıkan haberlerden dolayı. Beni sürekli takip edenler çok iyi bilir ki "google it" her soru cevapta mutlaka yazdığım bir şeydir. Burada da atıfta bulunduğum 7-8 sene önce biten ilişkim değil, Youtube kanalımda bu konuyla alakalı yaptığım geyiklerdir. Bu güne kadar bir kere bile bu konuyla alakalı konuşmadım, konuşmam da... Neredeyse ilkokul aşkım denecek kadar geçmişte kalmış bir ilişkiyle alakalı hiç konuşmam. Ben yanlış anlaşıldığım için özür dilerim. Ama siz de bu iki insanın en güzel gününe günler kala gündemi bununla meşgul etmeyin lütfen. Sevgiler...

Oğuzhan Koça gönderme mi yaptı Zeynep Koçaktan açıklama

26 AĞUSTOS'A EVLENİYOR

Oğuzhan Koç, Yağmur Tanrısevsin'den ayrıldıktan sonra yine bir oyuncu olan Demet Özdemir ile aşk yaşamaya başlamıştı. Haziran ayında nişanlanan çift, cuma günü evlenecek.

"ESTETİĞE KARŞI DEĞİLİM"

Öte yandan geçtiğimiz mart ayında Nişantaşı'nda görüntülenen Zeynep Koçak, değişimi hakkında ilk kez konuşmuştu. Oyuncu, sosyal medyada ve dijital medyada değişimi hakkında yapılan haberlerle ilgili; "Her ay bir haber çıkıyor. Düzenli olarak birileri şok oluyor. Eskiden 37 kiloydum şimdilerde 56 kiloya çıktığım oluyor. Kilo farkı ve ufak dokunuşlar var. Estetiğe karşı değilim" demişti.

Oğuzhan Koça gönderme mi yaptı Zeynep Koçaktan açıklama