CaddeOğlunu kaybeden Safiye Soyman, acı olaydan 20 gün sonra sahneye çıktı! Sosyal medya ikiye bölündü

Oğlunu kaybeden Safiye Soyman, acı olaydan 20 gün sonra sahneye çıktı! Sosyal medya ikiye bölündü

18.08.2024 - 10:42 | Son Güncellenme:

Uzun yıllardır MS (Multiple Skleroz) hastalığıyla mücadele eden Harun Akaröz (52), 27 Temmuz Cumartesi günü yaşamını yitirmişti. Oğlunun vefatı ile sarsılan Safiye Soyman ise, acı olaydan 20 gün sonra sahnelere dönme kararı aldı. Soyman, yaptığı açıklama ile sosyal medyayı ikiye böldü.

Oğlunu kaybeden Safiye Soyman, acı olaydan 20 gün sonra sahneye çıktı Sosyal medya ikiye bölündü

Safiye Soyman'ın, 24 yıldır kas güçsüzlüğü, dengede bozukluk, yürüme ve konuşma aksaklığı ile kendini belli eden ve merkezi sinir sistemini etkileyen bir hastalık olan MS ile mücadele eden oğlu Harun Akaröz, 26 Temmuz'da Burdur'da fenalaşıp hastaneye götürülmüştü.

Haberin Devamı

Solunum yetmezliğine bağlı şikayetleri bulunan Akaröz, 27 Temmuz'da hastanede yaşamını yitirmişti. Akaröz’ün cenazesi defnedilmek üzere Bodrum’a getirilmişti.

"MORGDA ELLERİMLE YIKADIM"

Safiye Soyman, "Allah kimseye evlat acısı vermesin. Gitti benim oğlum, üstüne bir sinek konsun istemezdim. Çok iyi bakardım. Çekimden geldim, beni bekliyormuş. Ben geldim bir hafta sonra vefat etti. Morgda ellerimle yıkadım. Gülerek gitti benim çocuğum" demişti.

"SAHNE HİÇBİR ZAMAN KAPANAMAZ"

Oğlunu kaybetmesinin üzerinden 20 gün geçen Safiye Soyman, sahnelere geri dönme kararı aldı. Soyman, sosyal medya hesabından: 'Oğlum benim hep sahnede olmamı isterdi... Biz sanatçılar için sahne hiçbir zaman kapanamaz. Oğlum için yine ayağa kalktım' dedi.

Haberin Devamı

Oğlunu kaybeden Safiye Soyman, acı olaydan 20 gün sonra sahneye çıktı Sosyal medya ikiye bölündü

TEPKİ ÇEKTİ

Soyman'ın bu kararı sosyal medyada kullanıcılarının bazılarından eleştiri almasına sebep oldu. Ünlü isme: 'Bence oğlunuz, 'Annem beni çabuk unuttu' diye üzülürdü.', 'En azından 40'ı çıksaydı', 'Sahne kaçmıyor, yazık', 'Canım sahneye çıkmak istedi dese daha samimi olurdu' gibi eleştiriler geldi.

Yazarlar