Cadde‘Oğlum manipüle ediliyor’

‘Oğlum manipüle ediliyor’

22.08.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Sarıyer’deki evinde iki gün önce merdivenlerden düşerek ağır yaralanan ve entübe edilen Reha Muhtar’ın sağlık durumu ciddiyetini korurken, gazeteci Burhan Akdağ, Muhtar’a ilk müdahaleyi 15 yaşındaki oğlu P.M.’nin yaptığını söyledi.

‘Oğlum manipüle ediliyor’

MESUT YILMAZ- Oğluna ulaşamadığını iddia eden Deniz Uğur ise basın açıklaması yaptı. The Local Grill Beyoğlu’nda gazetecilerin sorularını yanıtlayan oyuncu, “Nilüfer’in kızı Ayşe Nazlı Yumlu ile olduğunu öğrendim. 15 yaşında bir çocuk manipüle ediliyor. Bana gelmek istemiyorsa, devletin himayesinde olmalı. Bunlar çete mi? Nilüfer kim bu olayda? Oğlumu benden uzak tutuyorlar. Tedbir kararı alınması için haber bekliyorum. Kanun karşısında hesap verecekler” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

İddialara yanıt veren Nilüfer ise, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Ayşe Nazlı’nın kardeşini kaçırmak gibi bir girişimi söz konusu değil. Ben dört gündür Bodrum’dayım. P.M. ablasını arayıp, annesine gitmek istemediğini söylemiş. Bu iftirayı atanları mahkemeye vermeyeceğim. Çünkü bu kötülüklerle uğraşamam. Lütfen iyi insan olun” dedi.

‘KAÇIRILMADIM’

Tartışmaların odağındaki P.M. de dün sosyal medya hesabından bir video yayınladı. “Kaçırılmadım. Ablamdan rica ettim babamın evine götürmesi için. Ben burada mutluyum” diyen P.M. paylaşımına, Adalet Bakanlığı ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nı da etiketledi.