CaddeNick Cannon'a ilginç Taylor Swift sorusu!

Nick Cannon'a ilginç Taylor Swift sorusu!

11.04.2023 - 14:09 | Son Güncellenme:

ABD'li oyuncu, sunucu ve şarkıcı Nick Cannon, geçtiğimiz aralık ayında 12'inci kez baba olmuştu. Çocuklarıyla sık sık gündeme gelen Cannon, son olarak Taylor Swift ile ilgili yaptığı bir açıklamayla gündeme geldi. 'The Howard Stern Show'a katılan ünlü isim, "Eğer Taylor Swift buna sıcak baksaydı, ondan da bir çocuk sahibi olmak ister miydin?" sorusuna verdiği cevapla çok konuşuldu.

Nick Cannona ilginç Taylor Swift sorusu

Mariah Carey'in eski eşi Nick Cannon, ilk kez 2011 yılında ünlü şarkıcı ile ikiz bebekleri dünyaya geldiğinde baba olmuştu. Ünlü isim, sonrasında ilişki yaşadığı Abby De La Rosa'dan üç, Alyssa Scott'tan iki, Bre Tiesi'den bir, LaNisha Cole'den bir, Brittany Bell'den üç çocuk sahibi daha olmuştu.

Haberin Devamı

3 MİLYON DOLAR ÖDEDİĞİNİ AÇIKLADI

Toplamda 5 kız ve 7 erkek çocuğu olan Cannon, kasımda yaptığı bir söyleşide eski partnerlerine çocuk bakımı için yılda yaklaşık 3 milyon dolar ödediğini açıklamıştı.

Nick Cannona ilginç Taylor Swift sorusu

İLGİNÇ SORU

Son olarak 'The Howard Stern Show'a katılan 12 çocuk babası Nick Cannon'a, Joe Alwyn ile yollarını ayıran ünlü şarkıcı Taylor Swift'in varsayımsal olarak kendisinden bir çocuk sahibi olma fikrine sıcak bakması halinde ne yapacağı soruldu.

"İNANILMAZ BİR ŞARKI YAZARI"

Ünlü isim, sunucu Howard Stern'in bu tuhaf soruyu sormasının ardından espri yaparak; "Bana uyar!" cevabını verdi. Swift hakkında konuşan Cannon, şu ifadeleri kullandı:

Her şeyden önce, o inanılmaz bir şarkı yazarı. Taylor Swift'in en sevdiğim yanı, tüm müziklerinde kendini bu kadar savunmasız ve açık bir şekilde ifade etmesi.

Nick Cannona ilginç Taylor Swift sorusu

"BENZER DENEYİMLER YAŞADIK"

42 yaşındaki şarkıcı ayrıca, Swift ile 'çok benzer flört deneyimleri' yaşadıklarını ve bunların hepsinin de kamuoyunun gözü önünde olduğunu belirtti.

Haberin Devamı

"BİRBİRİMİZİ ANLARIZ"

"Onun benimle çok iyi ilişki kuracağını düşünüyorum" diyen Cannon, "Muhtemelen birbirimizi anlarız" şeklinde konuştu.

Nick Cannona ilginç Taylor Swift sorusu

Nick, ardından Taylor ve Joe'nun ayrıldıklarını duyduğunda 'örümcek hislerinin karıncalanmaya başladığını' söyleyerek bir şaka daha yaptı.

Nick Cannona ilginç Taylor Swift sorusu

"HARİKA BİR FİKİR"

Ünlü isim, konuyla ilgili sözlerini; 12 kez Grammy kazanan Taylor Swift ile bir bebek sahibi olma fikrinin 'harika olacağını' dile getirerek noktaladı.