CaddeNadide Sultan'dan eşine: 10 yıl sonra aynı yerde!

Nadide Sultan'dan eşine: 10 yıl sonra aynı yerde!

27.08.2024 - 07:16 | Son Güncellenme:

'Konyalım' parçasıyla hafızalarda yer edinen Nadide Sultan, yönetmen eşi Hakan Yonat ile Bodrum Türkbükü'nde 10'uncu evlilik yıldönümünü kutladı. Sultan'ın romantik mektubu dikkat çekti.

Nadide Sultandan eşine: 10 yıl sonra aynı yerde

1999'de seslendirdiği 'Konyalım' türküsüyle ünlenen Nadide Sultan, geçtiğimiz yıllarda yaptığı açıklamalarla adından söz ettirmişti.

Haberin Devamı

"90'LARDA DUYGU YÜKLÜ İŞLER YAPILIYORDU"

Günümüz şarkılarına ve şarkıcılarına sitem eden 45 yaşındaki sanatçı, “Şimdi yapılan hiçbir şarkının sözü hatırlanmıyor ama 90’lar şarkılarından birini herkes çok kolay hatırlar. O zamanlar daha duygu yüklü işler yapılıyordu. Çünkü 90’larda şarkılar tutsun diye değil, gönülden yapılan işlerdi” demişti.

"ÇOK ÖZEL BİR SÜRPRİZ HAZIRLADI"

Nadide Sultan, yönetmen eşi Hakan Yonat ile Bodrum Türkbükü'nde 10'uncu evlilik yıldönümünü kutladı.

Tam 10 yıl önce eşi ile aynı yerde evlendiklerini dile getiren Nadide Sultan, "Eşim bana çok özel bir sürpriz hazırladı. Haberim olmadan planlamış. 10 yıl sonra aynı yerde hem tatil yaptık; hem de evlilik yıldönümümüzü kutladık" dedi.

Haberin Devamı

Nadide Sultandan eşine: 10 yıl sonra aynı yerde

"BU MEKTUBU KENDİSİNE VERDİM"

Duygu dolu anlar yaşayan çift, objektiflere poz vererek o anı da ölümsüzleştirdi. Bu özel günde duygularını kağıda döken ve yazdığı mektupla eşine teşekkürlerini sunan Nadide Sultan, "Teknoloji ilerlese de birden aklıma mektup yazmak geldi. Hayatımda olduğu için, varlığı için, sayesinde anne olduğum için çok teşekkür ettim .Duygularımı yazıya dökerek bu mektubu kendisine verdim" dedi.

Nadide Sultandan eşine: 10 yıl sonra aynı yerde