Cadde ‘Müzik benim için rehber oldu’

‘Müzik benim için rehber oldu’

02.07.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Sanat hayatının 30’uncu yılını Harbiye’deki konseriyle kutlayan ve annesi Leman Sam’la düet yapan Şevval Sam, “Müzik benim için rehber oldu” dedi.

‘Müzik benim  için rehber oldu’

Şevval Sam, 30’uncu sanat yılını Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde kutladı. Atlantis Yapım ve Vigor Kültür Sanat Organizasyonu’nun düzenlediği Paribu Harbiye Açıkhava Konserleri kapsamında düzenlenen gecede, sanatçı şarkılarını izleyicilerle birlikte seslendirdi. Sam, “Müzik her zaman benim için rehber oldu. Her zaman müziğin farklı renklerini gördüm ve söyledim. Sizlerle büyüdüm, öğrendim, iyileştim, güldüm, ağladım ve her daim sevginizle ödüllendirildim” diye konuştu.

Haberin Devamı

Konseri izlemeye giden konukları için bir de sürpriz yapan Sam, “Bu gece için sizlere birer hediye olarak mendil yaptırdım. Bu mendil duygulandığınızda gözyaşlarınızı silmek ve coştuğunuzda halay çekmek için hepinizin oturma yerlerinde var. Benden sizlere hediyem olsun” dedi. Sanatçı, annesi Leman Sam’la ‘Gül Güzeli’ ve ‘Daha Gidecek Yolumuz Var’ şarkılarında düet yaptı. Sam, kızının hediye ettiği mendili göstererek, “Bu gece gözyaşlarımıza hakim olamayacağız belli oldu” dedi. -SEÇKİN ŞENVARDAR