CaddeMerve Oflaz: Benim için en özel yer Bali!

Merve Oflaz: Benim için en özel yer Bali!

14.08.2024 - 07:35 | Son Güncellenme:

'Survivor 2010' yarışmasını kazandıktan sonra oyunculuk kariyerine adım atan, 'Arka Sokaklar'da dört sezon boyunca rol alan ve uzun süredir ekranlardan uzak olan Merve Oflaz, kendisi için yaz tatilinin olmazsa olmazlarını ve favori tatil rotalarını anlattı.

Merve Oflaz: Benim için en özel yer Bali

Spora ve sağlıklı yaşama olan tutkusuyla bilinen, 'Survivor Türkiye'nin ilk kadın şampiyonu Merve Oflaz (36), MAG dergisinin ağustos sayısına konuk oldu.

Haberin Devamı

"HER ŞEY DENGE MESELESİ"

"Hem eğlenmeyi hem de yoga yaptığım için sakinliği çok seviyorum” diyen oyuncu, “Yoga beni zaman içinde sakinleştirdi. O yüzden 'ikisini bir arada yaşayabileceğim bir tatil hayalim' diyebilirim. Her gün kalkıp spor, kiteboard ve yoga yaparak güne devam etmek, kitap okumak, müzik dinlemek ve arada dans edip eğlenmek. Hem eğlencenin hem sakinliğin bir arada olduğu tatiller hayalim ve genelde de bunu başarabiliyorum. Her şey denge meselesi" açıklamasını yaptı.

Merve Oflaz: Benim için en özel yer Bali

"ÇEŞME İKİNCİ EVİM"

Türkiye’de Çeşme’nin kendi için bir numara olduğunu söyleyen ünlü isim, "İkinci evim burası. Bodrum’u da seviyorum ama benim için Çeşme birinci sırada" ifadelerini kullandı.

Merve Oflaz: Benim için en özel yer Bali

"BALİ'DE YAŞAMAK İSTİYORUM"

Haberin Devamı

Dünyada ise Yunan adaları vazgeçilmezim. Ada konseptli tatilleri seviyorum. Mesela İspanya’da İbiza Adası. Güney İtalya ve Güney Fransa da favorilerim arasında. Ancak benim için en özel yer Bali. Bali’ye aşığım ve bir noktada bir süreliğine orada yaşamak istiyorum.

Merve Oflaz: Benim için en özel yer Bali