CaddeMehmet Ali Erbil, Kerem Bürsin'e sert çıktı! 'Saygısızlıktan da öte terbiyesizlik'

Mehmet Ali Erbil, Kerem Bürsin'e sert çıktı! 'Saygısızlıktan da öte terbiyesizlik'

06.08.2024 - 12:01 | Son Güncellenme:

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, Altın Küre’nin dünyaca tanınan oyuncu Sharon Stone’e ‘Global İkon Ödülü’ verdiği töreni sunan Kerem Bürsin’in elleri cebindeyken konuşması üzerine sert tepkiler gösterdi. Erbil'in sözleri kısa sürede gündem oldu.

Mehmet Ali Erbil, Kerem Bürsine sert çıktı Saygısızlıktan da öte terbiyesizlik

Altın Küre Ödülleri'nin Global İkon Ödülü, bu yıl ilk kez verildi ve ödül, ünlü Hollywood yıldızı Sharon Stone’a takdim edildi.

Haberin Devamı

Tören, 2 Ağustos'ta Bodrum’da gerçekleştirildi ve sunuculuk görevini oyuncular Kerem Bürsin ile Büşra Pekin üstlendi. Ancak, Bürsin’in sahnedeki performansı, ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'i kızdırdı.

SERT SÖZLERLE ELEŞTİRDİ

Bürsin’in sahnedeyken ellerini cebine sokması, Mehmet Ali Erbil’in tepkisini çekti. “Beyaz Magazin” programına telefonla bağlanan ünlü şovmen, genç oyuncuyu sert sözlerle eleştirdi.

Mehmet Ali Erbil, Kerem Bürsine sert çıktı Saygısızlıktan da öte terbiyesizlik

"KENDİNE OLAN GÜVENSİZLİĞİ"

Erbil, şu ifadeleri kullandı:

Yıllardır önemli gecelerde sunuculuk yaparım. Bir kez olsun elimi cebime sokarak sunuculuk yapmadım. Bu, seyirciye saygısızlıktan da öte terbiyesizlik. Bu, güvensizlik. Ben hocalarımdan böyle görmedim. Rahmetli Halit Kıvanç’ın, Erkan Yolaç’ın tek bir fotoğrafını hatırlar mısınız elleri ceplerinde? Türkiye’de yaşıyoruz, Türk kültürü almışız, birbirine saygılı insanlarız. Orada kadınlar, kızlar, çoluk çocuk var. Sen kimsin ya elin cebinde sunuculuk yapıyorsun? Bunun karşılığı nedir? Kendine olan güvensizliği.

"OYUNCULUK YAPTIĞINI MI SANIYOR"

Mehmet Ali Erbil, sunuculuğunu eleştirdiği Bürsin’in oyunculuğunu da beğenmediğini belirtti. Erbil, “Bir tek İngilizce ile bu iş oluyor mu? Oyunculuğu görüyorsunuz. Yarım yamalak, Amerikanvari Türkçesiyle oyunculuk mu yaptığını sanıyor?” diye konuştu.

Haberin Devamı

Yazarlar