CaddeMasterchef'te eleme gecesi! Yarışmaya veda eden ilk isim belli oldu

Masterchef'te eleme gecesi! Yarışmaya veda eden ilk isim belli oldu

12.08.2024 - 00:11 | Son Güncellenme:

Masterchef Türkiye tüm hızıyla başladı. Tam kadronun belli olduğu Masterchef'te yarışmaya ilk veda eden isim belli oldu. Sürpriz eleme herkesi şoke etti.

Masterchefte eleme gecesi Yarışmaya veda eden ilk isim belli oldu

Masterchef'te hafta boyunca mavi ve kırmızı takım kıyasıya mücadele etti. Mavi takımın kazandığı takım oyunları sonrası eleme adayları belli olmuştu. Eleme adayı olan; Serhat, Beyza, Muratcan, Ayşe, Deniz, Çağlar ve Nigar elenmemek için kıyasıya mücadele etti. 

Haberin Devamı

"ÇOK GÜZEL DERS ÇIKARDIM"

Kırmızı takımın kaptanı ve eleme adayı Ayşe yaptığı açıklamada, "Geçen hafta kaybeden takımın kaptanıydım. Yapım gereği biraz sessiz kaldım. Takım oyunlarında ağırlığımı koyabilirdim. Kaptanlığı tam olarak yapamadım. Burada çok güzel ders çıkardım. Zaten ilk haftaydı. Kalmaya devam edersem çok güzel tecrübe oldu" açıklamasında bulundu.

Masterchefte eleme gecesi Yarışmaya veda eden ilk isim belli oldu

YARATICI TABAKLAR YAPTILAR

Yarışmacılar ilk düzlükte Kastamonu siyez unundan yaratıcı tabaklar yaptı. Gecenin en başarılı yaratıcı tabağını yapan isim Muratcan oldu. Muratcan'dan sonra ilk yarıştan elenmekten kurtulan isimler Çağlar ve Nigar olarak açıklandı.

Masterchefte eleme gecesi Yarışmaya veda eden ilk isim belli oldu

ŞEF TABAĞINA GEÇİLDİ

Kalan dört yarışmacı Ayşe, Serhat, Beyza ve Deniz elenmemek için Mehmet şefin tabağını yaptı. Mehmet şefin tabağına en yakın yapan isim Beyza oldu. Gecenin en iyi ikinci tabağını Ayşe yaptı.

Haberin Devamı

VEDA EDEN İSİM BELLİ OLDU

Serhat ve Deniz son ikiye kaldı. Serhat, Masterchef'te elenen ilk isim oldu. Serhat'ın elenmesi diğer yarışmacıları da şaşırttı. Serhat, "Geldiğim günden beri herkese yardımcı olmaya çalışırken kendimi de unuttum. Mutluyum ama şef. İçime sinmemişti, öyle bir tabak önünüze koymak istememiştim. Buraya geldiğim için çok mutluyum. Tabağı çıkartmak için hareket ederken lezzeti birazcık geride bıraktım. Benim için erken bir veda. Birazcık daha ilerlemek isterdim. Öğreneceğim çok şey vardı. Önlüğü bırakmak istemedim, tekrardan başa dönmek istedim" dedi.