CaddeMasterChef'te 5. ve 6. eleme adayları belli oldu! Takım oyununda ağır fark

MasterChef'te 5. ve 6. eleme adayları belli oldu! Takım oyununda ağır fark

30.08.2024 - 23:37 | Son Güncellenme:

MasterChef Türkiye'nin yeni bölümüm yayınladı. Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın jüri olduğu yarışmada yarışmacılar Trabzon'da performanslarını sergiledi. Şefler yarışmacılardan; Karalahana Çorbası, Hamsikuşu, Kaygana, Somon Şiş ve Hamsiköy Sütlacı istedi. Şehrin önde gelenleri tarafından tadım yapıldı. Takım oyunda büyük fark geldi. Eleme adayları belli oldu. İşte detaylar...

MasterChefte 5. ve 6. eleme adayları belli oldu Takım oyununda ağır fark

Somer Şef 'Şehzadeler Şehri' Trabzon'u tanıtırken, "5 bin yıla aşkın tarihiyle birçok medeniyete ev sahipliği yapmış; Fatih'in fethettiği, Yavuz'un yönettiği, Kanuni'nin doğduğu 'Şehzadeler Şehri' Karadeniz'in incisi Trabzon'dayız." dedi.

Haberin Devamı

'AYRI AYRI ARKADAŞLARIMI YÖNLENDİRDİM'

Takımı hakkında değerlendirmelerde bulunan Hakan şu ifadeleri kullandı:

Güzelliğine, gezilip, görülecek yerlerine çok aldanmamaya çalıştık amiyane tabirle. Çünkü bu oyunu kazanmamız gerekiyor. Buradaki hiçbir arkadaşımın potaya gitmesini istemiyorum. Ayrı olarak Trabzon çok güzel bizim için, burada çok güzel manzarada yemek yapacağız, bu bizim için ayrı bir motivasyon. Güzel çalıştık dersimize, Karadeniz yemeklerine baktık. Ayrı ayrı arkadaşlarımı yönlendirdim. Eda Karadeniz'deki tatlılara baktı, balıklara Alper baktı. Akçaabat köfteye Nevzat baktı. Aslında bir plan yapıldı. Güzel bir konuşma döndü. Güzel bir enerjimiz var. Başaracağımıza inanıyorum.

MasterChefte 5. ve 6. eleme adayları belli oldu Takım oyununda ağır fark

KAZANAN TAKIM

Kırmızı Takım ve Mavi Takım en iyi; Karalahana Çorbası, Hamsikuşu, Kaygana, Somon Şiş ve Hamsiköy Sütlacı yapmak için yarıştı. Oylama sayılırken herkes şok oldu. Kırmızı Takım 30-15 gibi ağır bir farkla galip geldi.

MasterChefte 5. ve 6. eleme adayları belli oldu Takım oyununda ağır fark

ELEME ADAYLARI

Bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Kaan, 5. eleme adayı olarak Zübeyde'nin adını söyledi. Takım arkadaşlarından en fazla oyu alan Nevzat da, 6. eleme adayı oldu.

MasterChefte 5. ve 6. eleme adayları belli oldu Takım oyununda ağır fark