CaddeMasterchef Safanur kimdir? Masterchef Safanur Bol kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Masterchef Safanur kimdir? Masterchef Safanur Bol kaç yaşında, ne iş yapıyor?

25.08.2021 - 23:08 | Son Güncellenme:

Masterchef'ta ana kadronun belli olmasından sonra yarışlar tüm hızıyla devam ediyor. Masterchef'te yeni sezonun ilk takımları belli oldu. Safanur, Mavi takım yarışmacıları arasında yer aldı. Peki Masterchef Safanur kimdir, kaç yaşında?

Masterchef Safanur kimdir Masterchef Safanur Bol kaç yaşında, ne iş yapıyor

Masterchef'te Mavi ve Kırmızı takımın yarışmacıları belli oldu. Yarışmacılar kazanmak için kıyasıya rekabet ediyorlar. Safanur, Mavi takımda yarışıyor. Safanur'un yaşamı merak konusu. Peki Masterchef Safanur kimdir?

Haberin Devamı

MASTERCHEF SAFANUR KİMDİR?

Safanur Bol, 19 Ağustos 1998 yılında Bursa Gemlik'te doğmuştur ve 23 yaşındadır. Kendisinden büyük 2 kardeşinin daha olduğunu belirten Safanur Bol, liseye kadar olan eğitimini Bursa'da tamamlamıştır. İzmir'de tam burslu üniversite kazanan MasterChef Safanur, İzmir Ekonomi Üniversitesi Mutfak Sanatları ve Yönetimi Bölümü'nden mezun olmuştur. 6 yıldır İzmir'de hayatını devam ettiren Safanur ayrıca Ege Üniversitesi'nde Agroekoloji ve Sürdürülebilir Tarım üzerine Yüksek Lisans yapmaktadır. Fransa'nın Lyon kentinde bulunan Michelin yıldızlı La Mere Brazier'de stajyer olarak çalışan Safanur hem yurt içinde hem de yurt dışında pek çok restoranda çalışmıştır. Safanur Bol şu an, İzmir'de bir pastanenin şefi olarak kariyerini sürdürmektedir.