CaddeMabel Matiz hakkında takipsizlik kararı!

Mabel Matiz hakkında takipsizlik kararı!

20.09.2018 - 17:21 | Son Güncellenme:

Şarkıcı Mabel Matiz'in “Ya Bu İşler Ne” isimli şarkısının klibinde 1 dolar kullanarak FETÖ’ye destek verdiği iddiasıyla şikayet üzerine başlatılan soruşturmada takipsizlik kararı verildi.

Mabel Matiz hakkında takipsizlik kararı

Mabel Matiz geçen hafta hakkında yapılan şikayet üzerine başlatılan soruşturma kapsamında İstanbul Adliyesinde ifade vermişti.

Haberin Devamı

İfadesinde klibin kurgusunun kendisine ait olmadığını söyleyen Mabel Matiz amacının örgüte destek vermek olmadığını vurgulamıştı. Savcılık, alınan ifadeden sonra soruşturmada takipsizlik kararı verdi. (Sözcü-Can Özçelik)

KEŞFETYENİ
Günler sonra ortaya çıktı! Soluğu başka ülkede aldı
Günler sonra ortaya çıktı! Soluğu başka ülkede aldı

Cadde | 09.03.2025 - 13:30

Hakkında 5 yıl 3 aya kadar hapis cezası istenen sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz, tahliye edilmişti. Tahliye sonrası açıklama yapan ve bir süre sosyal medyadan uzak kalacağını söyleyen Durmaz'dan yeni paylaşım geldi.